Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zastavme válečné běsnění! Dějepis pro sourozence mrtvých dětí 2.

Další fotky mrtvých dětí! Fotek mrtvých tělíček a těl, zdeformovaných těl, těl ohořelých, těl bez hlav a končetin je plný internet! Tentokráte tyhle mrtvé děti nejsou z Ukrajiny, ale pro změnu z Gazy! Zvykáme si, co říkáte... Jsme otupělí, stává se běžným denním rituálem, že zapneme počítač a vypadávají na nás z každého rohu obrazovky fotky s válečnými mrtvými těly.                                                                          

Pravda, dříve jsme za podobné genocidní výjevy museli platit někde v tématickém muzeu, na povinném školním výletě do koncentračních táborů, na výstavách k výročí 1. nebo 2. světové války, teď to máme zadarmo! Jak hnusně ironické!              

Ocitli jsme se v době nejpočetnějších válečných konfliktů, to by nás zřejmě před pár lety, snad ani ve snu, nenapadlo! Musím uznat, že studená válka, co tu léta v jisté době probíhala, byla snesitelnější, než tahle krvavá! A pokud to někomu nepřijde, tak je už opravdu emočně otupělý a duševně chorý! Někdy mi připadá, že morální úpadek lidstva, je pod samým dnem únosnosti a že očekávaná duchovní obroda s takovými kretény, co ovládají tenhle global systém, není absolutně možná! 

Rozebírat příčiny a souvislosti militantních nálad všech zainteresovaných stran na jednotlivých územích, nemá smysl, ty už všichni dobře známe. Třetí světová válka de facto už začala, jen nám to jaksi někdo zapomněl oficiálně oznámit. Nebo, ona se snad udělá nějaká smlouva, že například válka vypukne 1. října 2014 a ještě chvíli, že tedy počkáme, třeba kvůli přesnému datumu do učebnic? Na co počkáme? Na vyšetřování a závěry letecké katastrofy nad Ukrajinou, které se pravděpodobně nikdy ani pravdivě nedozvíme? Čeká se na Putina, až mu opravdu rupnou nervy, aby bylo známo přesné datum začátku války a jasný viník? Jak dlouho ještě budou vlády evropských zemí a mírové bezpečnostní organizace čekat a na co? Na další civilní katastrofu? Na rozšíření konfliktů směrem k Evropě a zatažení členských států NATO do nesmyslných a nejasných operací? Budeme bojovat vlastně proti komu a za čí zájmy? Za naše evropské rozhodně NE! Zničená Ukrajina bude v konečném důsledku, jen naší přítěží! Budeme strojit vojenské pohřby se vší parádou za životy našich padlých vojáků?

Je na čase, aby se především vlády evropských států společně vyjádřiy a postavily proti válce a pro mír! Na Poláky nehleďme, jsou trapní a obyčejné obyvatele Polska postoj jejich země dost mrzí a za svou vládu se stydí! Je na čase, aby se Evropa vyslovila proti všem současným válkám, které ohrožují především ji a její obyvatele jak ekonomicky, tak bezpečnostně. Je potřeba vést hlasitější a rázná mírová a bezpečnostní opatření, organizovat válečné protesty, aktivizovat mírová jednání, sankcionovat jejich nedodržování, veřejně odsoudit jednání agresorů a nepodporovat (třeba jen mlčením),  nadále válečné štváče a provokatéry! Mimořádné zasedání Evropské rady v Bruselu ale ukázalo, že se s větším zaujetím politici věnují rozdělování postů eurokomisařům a k takové vážné situaci, jsou schopni vydat jen slabé stanovisko!

Zastvame válečné běsnění, řekněme STOP válkám, copak mohou ukrajinská a izraelská vláda vraždit beztrestně vlastní civilní obyvatelstvo a krajany? Co je to za nesmysl?

Dnešní zprávy na Novinkách cz. přinášejí z pásma Gazy zprávy, že boje neutichají a za posledních 24 hodin bylo zabito šest dětí a 100 dalších bylo zraněno. To je celkem 166 mrtvých a 1310 zraněných dětí. Počet palestinských obětí včetně dospělých je 695, zraněných je 4519.“ Izraelské nálety nekončí ani po výzvě OSN, boje pokračují i na Ukrajině. Nevinní civilisté a děti umírají dál!

 

Autor: Jiřina Holotová | pátek 25.7.2014 19:00 | karma článku: 23,74 | přečteno: 1962x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Stát nedokázal zabránit odstranění sochy Koněva a nemístné vtipkování starosty

„Neměl roušku. Pravidla platí pro všechny stejně. Ven jen s rouškou nebo jinou překrývkou úst a nosu,“ nemístně zavtipkoval na svém fb profilu starosta Prahy 6, kde probíhalo odstranění Koněvovy sochy.

3.4.2020 v 16:41 | Karma: 43,66 | Přečteno: 2525x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Ukradené výročí Sametové revoluce

Řvaní, pískot, pokřikování, strkanice, sprosté výrazy, bránění pokládat květiny, zapalovat svíčky všem jiným lidem, než členům demobloku. Takové bylo od rána třicáté výročí 17. listopadu v Praze. Nedobrý obraz dnešní společnosti.

17.11.2019 v 18:50 | Karma: 42,53 | Přečteno: 1844x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Mistr si udělal nádherný scénář ke svému poslednímu vystoupení

O tom, jaký má být pohřeb, dávno rozhodl sám Karel Gott a jeho žena to věděla nejlíp! Hádat se proto už nemusíte, je to nedůstojné! Rodina to vyřešila za všechny ?

12.10.2019 v 15:43 | Karma: 41,55 | Přečteno: 2266x | Diskuse| Společnost

Jiřina Holotová

Breivikem to začalo, El Pasem to nekončí

V texaském El Pasu došlo v sobotu dopoledne k hrůznému teroristickému činu, ke střelbě do návštěvníků obchodního centra. Dvacet jich na místě zahynulo, mnoho bylo zraněno. Masovou střelbu má na svědomí bílý americký občan.

6.8.2019 v 16:22 | Karma: 39,43 | Přečteno: 1440x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Pašeráctví migrantů v Evropě: Carola Rackete na svobodě, Jiří Šagan dva roky natvrdo

Vzpomínáte si na případ řidiče kamiónu, kterému ve francouzském přístavu Calais do nákladového prostoru vlezli běženci z Íráku a do protokolu ještě uvedli, že tak učinili bez vědomí řidiče? Dostal za to dva roky natvrdo.

3.7.2019 v 18:07 | Karma: 48,43 | Přečteno: 12907x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.