Vlezlá a obtěžující komunita překračuje morální normy společnosti, která se řítí k zániku

21. 07. 2016 0:09:15
“Jako gay se neustále zamilovávám do heterosexuálů. V čem je příčina mého ‘problému’?” Dokážete odpovědět našemu čtenáři Petrovi? Jaké jsou vaše zkušenosti?

VIDEO: Nizozemští moderátoři bojují proti homofobii nahými fotkami, na nichž se líbají. Jsou přitom ve skutečnosti heterosexuální

Už se Vám také stalo, že jste na své hlavní facebookové stránce, mezi příspěvky svých přátel a ze svých skupin, našli podobnou upoutávku a fotku? Tohle se šíří na sociálních sítích zcela běžně jako sponzorovaná reklama a je dost možné, že je cílena na veškerý okruh uživatelů bez rozdílu věku, pohlaví a lokality, čili celoplošně a mohou ji třeba vidět i Vaši nezletilí potomci.

Jedná se o propagaci facebookové stránky LUI, která patří LUI magazínu, jenž se má podle popisu zabývat pánskou módou. Nicméně jedná se o web se silnou homosexuální lobby a propagací životního (velmi morálně pokleslého) stylu LGBT komunity.

Pod příspěvky této fb stránky, které byly v určitém období sponzorovány, můžeme najít komenty uživatelů, kteří je nevyžádaně dostali na své stránky a obtěžují je. Je patrné, že hodně lidem je nepříjemné, když co týden najdou na hlavní stránce nový článek o "neuvěřitelných starostech a problémech" komunity LGBT například s velikostí penisu, jak vybrat správný kondom, jak se dojmout nad svatebními záběry zpěváka, který si vedl k oltáři svého přítele, nebo jak letos nosit letní květované vzory. Žádný stud, žádná důstojnost, jen vlezlost a obtěžování dalších lidí a nestoudná propagace zvráceností. Tlak této homosexuální komunity velice sílí a zdá se, že překračuje už všechny morální normy společnosti.

Osobně nemám nic proti homosexuálům jako takovým, pokud jsou v klidu a rozhodně nejsem homofob, ale jejich veřejné okázalé projevy, pozérství a exhibicionismus, jejich stupňující se požadavky jsou čím dále tím více markantnější a pro společnost neúnosné.

Bizarní výjevy, nahota v ulicích, ztráta studu a intimity, amorální chování, které předvádí LGBT komunita na veřejných místech při průvodech Gay Pride, nebo třeba při propagaci svých zájmů prostřednictvím sdělovacích prostředků a sociálních sítí, jdou nad rámec zdravého lidského chápání. Jak to, že evropská společnost toleruje tento humus a úpadek? Evidentně je zde naplněna podstata trestného činu ohrožování mravní výchovy mládeže, totéž platí o sponzorované reklamě stránky LUI.

Je ohrožena mravní výchova mládeže a společnost upadá. Zákaz propagace homosexuality a jiných úchylek sexuálního chování na veřejnosti, by měl být v zájmu všech slušných lidí i vlád nejen evropských zemí, pokud si chceme jako lidstvo zachovat trochu důstojnosti.

Naše děti by měly vyrůstat především v klasických funkčních rodinách a mít dobré příklady. O to by se vlády a obce měly starat, ne o podporu pokleslých aktivit a nepřirozených požadavků těchto komunit! Měly by se starat o pomoc a podporu mladým rodinám, o preferování klasických svazků a zvyšování porodnosti, aby byl ze strany mladé generace zájem o to mít a chtít děti, nebát se budoucnosti a nebát se toho, že je neuživí. Toto by měla být politika Evropské unie a ne dovoz imigrantů, kvůli obavám ze stárnutí populace a vymírání Evropy!

Nacházíme se v obrovském morálním úpadku. Podpora propagace homosexuálů, jejich sňatků, rozšiřování jejich práv včetně adopce dětí, populární průvody a oslavy komunity LGBT, neustále nároky pedofilů, zoofilů, nekrofilů a jiných sexuálních abnormálů, vulgarita a zvrácenost, konzumní a zábavní styl společnosti, volná a beztrestná propagace těchto úchylek v časopisech, ve sdělovacích prostředcích, na sociálních sítích, to je cesta k zániku klasické původní společnosti. Již je to vidět i s příchodem islamismu! Lidi, probuďme se, je za pět minut dvanáct!

P.S. Podporuji plně poslankyni Nytrovou, měla naprostou pravdu, jen se neobratně vyjádřila. Většina pedofilů se skutečně rekrutuje z komunity homosexuálů, což je snadno doložitelné a zdokumentované a jejich požadavky, které chtějí mít stejné jako homosexuálové, např. na osvojování dětí jsou evidentní. Existuje dokonce i nadace bojující za legalizaci pohlavního styku mezi dospělými a dětmi!

Další můj článek na podobné téma:

Sodoma Gomora, velebnosti! Je mi to odporné a pan Olšovský promine!

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 21.7.2016 0:09 | karma článku: 43.05 | přečteno: 5564x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.77 | Přečteno: 175 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.72 | Přečteno: 204 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 610 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 528 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 140 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4239

Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu. 

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...