Prolhaný kleromultikulturalistický papaláš Herman nemá ve vládě co dělat

26. 10. 2016 22:28:59
Herman nikdy nebyl mým oblíbeným ministrem a pravděpodobně zklamal i mnohé své voliče, kteří čekali trochu jiný, řekněme mnohem profesionálnější, výkon úřadu. Pomsta na osobách blízkých jeho dosavadní selhání předčí.

Na kauze pana Bradyho se ukázalo, jak málo si pan Herman váží svého strýce. že ho dokázal zneužít ke špinavým politickým hrám. Mohla bych pokračovat a přepsat takřka doslovně článek blogera Martina Procházky zde, ale neudělám to, natolik mám rozumu, abych jen tak plitce bez argumentů plivala špínu na ministra Hermana, který by si to zcela jistě zasloužil. Mým stylem není ani takový nadpis článku, který jsem použila. Ale chápejte, když si nějaký člověk dovolí napsat o prezidentovi Prolhaný bolševický papaláš Zeman nemá na hradě co dělat, tak jsem musela, je to celé antonymum.

Ano, Česká republika má na více. Civilizovaná země si zaslouží lepší politiky než ty, které tu máme, co se podílejí na podivných intrikách v rámci svých osobních i cizích zájmů . Navrhuji, aby se ministr Herman bezodkladně vzdal svého ministerského postu a odešel ze své funkce. Je to to nejlepší, co v situaci státního představitele, takřka usvědčeného z ohavné lži, či alespoň ze záludné manipulace, může udělat.

Blogerovi Martinu Procházkovi doporučuji, aby si jako risk analytik, absolvent FMV VŠE, podporovatel a člen TOP 09 dobře zanalyzoval vše kolem postupů při udělování státních vyznamenání, co už bylo řečeno, ukázáno a doloženo a ať nejdříve dobře měří než něco hnusného, bez podložených faktů, napíše. Jinak vypadá jako dost velký prozápadní (sám to o sobě píše) užitečný idiot, který trpí nedostatkem analytických schopností a hlavně nedostatkem slušnosti.

Doslovný překlad podmínek pro udělování medailí cizích států občanům Kanady. Nic takového nebylo řešeno přes kanadskou ambasádu v Praze, již v úterý potvrdil její mluvčí Michael Vlček.

1. Jakákoli vláda Společenství (Commonwealth) či vláda cizí, chce-li udělit ocenění, dekorovat či udělit medaili občanu Kanady, musí nejprve získat souhlas od kanadské vlády.

2. Společenství či cizí vlády, které chtějí udělit řády, medaile či dekorovat kanadské občany, předloží své návrhy vládě Kanady prostřednictvím své diplomatické mise v Kanadě.

3. Kanadská vláda zváží udělení souhlasu, na který odkazuje v odstavci k udělení řádu, medaile či dekorování, s tím, že se uznává/oceňuje: a) výjimečná služba lidstvu; b) výrazná odvaha při záchraně či pokusu o záchranu něčího života; c) výjimečná služba poskytnutá zemi, která chce ocenění udělit; nebo d) podstatný skutek nebo skutky, které přispěly k lepším vzahům mezi Kanadou a zemí, která chce ocenění udělit.

4. Kanadská vláda NEUDĚLÍ souhlas podle odstavce 1 s oceněním, které není: a) ve shodě s kanadskou politikou či veřejným zájmem; b) jež s sebou nese čestný titul či propůjčuje nadřazené postavení nebo privilegium; c) které je propůjčeno jiným způsobem než hlavou státu nebo vlády, kterou Kanada v tomto smyslu uznává; d) které je propůjčeno za uznání služeb jednotlivce ve službách Jejího Veličenstva právem Kanady nebo provincie při běžném plnění oficiálních povinností; nebo e) které se s ohledem na události objevuje více než pět let před nabídkou ocenění.

5. Výbor pro politiku udělování vyznamenání (Honours Policy Committee) může poskytnout rady a doporučení, jak vykládat a aplikovat tuto politiku a povahu případů, které z ní vyplývají.

zdroj: http://www.international.gc.ca/protocol-protocole/policies-politiques/honours_decorations_policies-politiques_medailles.aspx?lang=eng

Protože: Lež má velmi pravděpodobně krátké nohy a velkou pleš:

Autor: Jiřina Holotová | středa 26.10.2016 22:28 | karma článku: 43.27 | přečteno: 3273x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 12.34 | Přečteno: 157 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.02 | Přečteno: 562 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 140 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4239

Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu. 

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...