Vraťte naše peníze za šíření vaší pravdy a lásky do státní kasy!

17. 11. 2016 20:51:05
"Oslavy" 17. listopadu? Propagandistické happeningy financované neziskovkami na straně jedné a lidové demonstrace bez finanční podpory na straně druhé. Tak vypadá dnešní rozpolcený svátek v Praze. Neveselo truchlivo sledovat to...

Desítky akcí v Praze při příležitosti oslav 17. listopadu potvrdily, že je česká společnost naprosto ideově oddělená a rozpolcená. I za to všechno můžeme poděkovat dvacetisedmi posledním letům a našim neschopným, či spíše všehoschopným vládám a politikům.

Stačí se podívat na živá vysílání i záznamy z "oslav", poslouchat řečníky, sledovat tiskové zprávy a jednomu by se z toho všeho obrátil žaludek. Od rána jedna akce za druhou. Studenti na Albertově, Aliance národních sil na Palackého, Blok proti islamizaci na Letné, do toho Antifa, SPD na Václaváku, Čest, svoboda a respekt na Náměstí Republiky, do toho Sametové posvícení a na konec Velký koncert na Václaváku... To je jen malý výčet těch nejsledovanějších událostí asi z třiceti ohlášených.

Z více než (v některých případech) dvacet let hlubokých děr, vylézají lidé spjati s dobou raných devadesátek. Vrací se nám na tribuny a pódia jména jako Hutka, Kroupa, Pithart, Ruml, Halík a mnoho dalších. Osobně jsem si myslela a byla ráda, že už jsou tyhle doby pryč a jsme politicky i vývojově trochu dál. A hle, je to tu zas! Všichni z těchto lidí, co mnohdy mají sami hodně másla na hlavě, se vyjadřují k politické situaci a kopou do demokraticky zvoleného prezidenta republiky! Největší kopanec prezidentovi vyslal na Hradčanském náměstí "nejmenovaný profesor" Martin C. Putna, když na otázku reportéra redakce Seznamu, Pavla Cypricha, zda je dobře nebo špatně, že se prezident přímo neúčastnil letošních oslav, arogantně prohlásil: "Je úplně jedno, co ten pán dělá, ten pán patří do vězení."

Na straně druhé jsou slyšet úplně neznámí občanští aktivisté, kteří si také mnohdy nevidí do úst a plácají páté přes deváté, nemaje to hlavu ani patu. Nebo známější aktivisté, jako Jirka Černohorský, který zoufale vyzývá občany, aby mu poslali 1000 korun, aby bylo za co objíždět vesnice a informovat lidi. V každém případě, i když je to hodně divné, má pravdu v tom, že za skupinou, která stojí na straně prezidenta a řadových občanů, nejsou žádná média a žádní sponzoři.

Celkový pohled na letošní oslavy vyznívá tak velmi nevesele a truchlivě.

Pokud se podíváme na akce jakoby "studentské" a akce zarytých havlistů, které se konají "proti Zemanovi", jsou profesioálně zajištěné a náklady na ně nemohly být nejnižší. Že se jedná o čiré dobrovolnictví, není fakticky možné.

Toto vše je totiž placeno z našich peněz! Čili z prostředků nás daňových poplatníků z veřejných zdrojů!!! Člověk v tísni, Sdružení pro integraci a migraci a jiné neziskovky (stačí se podívat, kdo je v jejich čele), ale i vysoké školy atd. opět dostaly i NAŠE peníze a za ně se postavily stánky, pódia, zajistila se zvuková a světelná technika, koncerty, vystoupení... Na náměstí Václava Havla, na Albertově, na Václaváku i jinde po Praze se za naše peníze šlo proti prezidentovi republiky, proti myšlenkám národní identity a hrdosti, pro přistěhovalectví. Vytiskly se tísícovky propagačních materiálů nejen i k uprchlické krizi a na podporu politiky EU, zaplatilo se firmám a lidem, aby se propagovala JEJICH PRAVDA A LÁSKA!

Nesouhlasím s tím a myslím, že se mnou i spousta lidí, kteří se dnes sjeli do Prahy, spousta lidí, kteří to sledovali z domova a spousta lidí, kteří mají názor opačný, než ten, který za naše peníze dnes skoro většinově po Praze hlásali!

Bylo by rozumné vrátit tyto peníze do státní kasy! Toho se ale jistě nedočkáme. Ještě rozumější by bylo odstřihnout všechny proradné neziskovky, které nejsou obecně prospěšné a pro českého občana obyčejně nic platné, které si ani neváží svého prezidenta, neuznávají státní symboly ani jiné názory, od všech státních penězovodů. Snad brzo skončí doba těchto přísavek, které samy šíří velikánskou nenávist ve společnosti, ale zaštiťují se lidskými právy a demokracií.

Proto bych dnes, v den 27. výročí Sametové revoluce, stylově použila upravené heslo Václava Havla, které jsem nedávno někde slyšela a moc se mi líbilo:

"Ať naše pravda a nenávist zvítězí nad jejich pravdou a nenávistí"

Bude to ještě litý boj! To se dnes v celé nahotě ukázalo ...

P.S. Jedna aktuální informace a odkaz na video po zveřejnění mého článku pro dokreslení:

Státní škola UMPRUM spustila z oken transparenty: Milujeme islám, Nacionalismus neni řešení. A státní hymnu rušili indickým housem od MC Panjabi. Asi jim připomíná islámskou hudbu... Až se budete divit kam jdou Vaše daně, buďte v klidu - mladí "umělci" za ně studují a propagují islamizaci.

https://www.facebook.com/blokprotiislamizaci/videos/666354473541271/

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 17.11.2016 20:51 | karma článku: 48.70 | přečteno: 20434x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 234 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 216 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.04 | Přečteno: 622 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 140 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4239

Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu. 

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...