Milý Ježíšku, prosím, naděl nám všem svět bez strachu a násilí

21. 12. 2016 18:47:14
Když jsem našla podobné obrázkové přáníčko s andílkem na internetu, říkala jsem si, že je to moc roztomilé, ale tak trochu naivní. Ono tam nestálo bez strachu a násilí, ale bez islámu!

Asi jsem postupně zapomněla, co všechno se už během několika posledních let ve světě přihodilo. Hlavně v Evropě se za poslední rok a půl změnilo opravdu hodně, bohužel pro nás, co se politické a bezpečnostní situace týká, k horšímu.

Můj blog mi ale slouží jako takový malý památníček a rychlý kalendář událostí. Projedu přehled svých článků a vím, co se postupně, alespoň v kostce, odehrávalo. Nepíšu tak dlouho, něco přes tři roky v rubrice politika, zhruba dva články měsíčně. Pro občasné osvěžení paměti mi to ale stačí. Hned vidím, i podle diskuzí, jak se měnily názory ve společnosti a jak se proměňovala sama naše společnost.

Před skoro třemi lety sílilo nebezpečí migrace, Itálie a Španělsko začínají volat na poplach. Mezi informovanými se počíná mluvit o možnosti přerozdělování nelegálních uprchlíků do ostatních zemí podle Lisabonské smlouvy. Lidi tomu ještě moc nevěří a těm, co na to upozorňují, se posmívají. Pak přišel Majdan, Krym, občanská válka na Ukrajině. V Evropě se po delším období relativního klidu začalo zase umírat z politických důvodů, umírají tu i děti! Lidi zbystřují. Před rokem a půl přišla rána největší. Merkelová a nejvyšší špičky EU místo uzavření vnějších hranic Schengenského prostoru, porušily dublinské dohody, když umožnily nelegální migraci ekonomickým uprchlíkům nejen ze Sýrie. Od této doby zažívá Evropa opravdové peklo nikoli jen lokálního charakteru, ale obecné ohrožení a strach na všech jejích místech! Lidé se začínají stále více bouřit a ozývat! Teroristické útoky Paříž, Brusel, Nice, několik brutálních individualistických útoků po různých místech Evropy včetně rituální vraždy kněze v kostele, teroristický útok Berlín, vánoční trhy! Lidi už jsou nesmírně naštvaní a unavení!

Kdybych neměla svůj blog, už bych ty informace o všech těch hrůzách nevěděla, chtěla na ně zapomenout a vytěsnit je z paměti, tak jako se to dělá. Lidi chtějí žít klidným životem, užít si svůj vyměřený čas, mají dost svých osobních povinností a starostí. Ve strachu o svoji bezpečnost, ale žít nechtějí a nebudou. Takový život a budoucnost nikdo nechce a žádným vládám zemí, Evropy ani světa se nepodaří zlomit lidi, vzít jim bezpečí a svobodu!

Koukám na obrázek, který nějaký dobrý člověk v dobré víře vytvořil a moc se mi líbí. Svět bez islámu by byl krásný a nám by nechyběl. Zatím utopie, ale pro Česko nádherná vize! Třeba přijde doba, kdy pochopí i nejvyšší z nejvyšších, že islám je náboženská fanatická ideologie neslučitelná s naší kulturou a civilizací a měl by zůstat tam, kde je mu dobře, tam kde ho vyznávají, tam, kam patří a kde ho většina chce.

Proces islamizace je nastartován a těžko se mu Evropa bude bránit. Německo a Západní Evropa je ztracená, pokud okamžitě nezmění svůj postoj a přestane si hrát na spasitele světa a přestane se demograficky podceňovat! Šance České republiky, ale stále žije. Budeme potřebovat obrovskou statečnost, vnitřní sílu, nekonečnou výdrž, abychom nepolevovali v našem odporu. České země a hrdý Český lev se jen tak nesmí dát a nenechá se zlomit!

Nesmíme na přehršel informací zapomínat, vytěsňovat je z paměti. Musíme si nedávnou historii pořád pamatovat. Pamatovat si, jak se konkrétní politici v té době chovali a vyjadřovali a stále si připomínat i ty otřesné události. Nesmíme tolerovat zlo a nenávist islamistů, nesmíme si tohle myšlení nechat vnutit a nainstalovat do našich životů, do společnosti. Nesmíme si zvykat na vydírání a teror, na útoky, na napadání, na vraždy a násilné trestné činy, na roztahování se po našem území a dobývání našich měst a domovů. Nesmíme se nechat přeformovat na "nové" podajné euroovčany.

Moc si přeji, aby nám všem Ježíšek nadělil svět bez strachu a násilí, aby se nám takový svět bez strachu a násilí, alespoň v našich zeměpisných šířkách, zase vrátil. Věřím, že letošní svátky budou svátky klidu, míru a porozumění a také pozastavení, popřemýšlení a přelomovým časem v novodobých dějinách Evropy s pozitivním nádechem a soudržností.

Související články:

Nebezpečná imigrace se prý nekoná

Dějepis pro sourozence mrtvých dětí

Distanc od Štětiny a Marhoula, válečných štváčů!

Vážená Frau Merkel, nejsme Vaše spolková země!

JE SUIS EUROPE!

Brutální vražda kněze v kostele je snad už dostatečným vzkazem všem křesťanům i ateistům

Islám v té nejsurovější podobě je svinstvo!

Autor: Jiřina Holotová | středa 21.12.2016 18:47 | karma článku: 23.55 | přečteno: 467x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.71 | Přečteno: 151 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 198 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.65 | Přečteno: 605 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 527 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 140 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4239

Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu. 

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...