Víte co, pane premiére, strčte si ty migranty i s celou EU

Jsem opravdu vážně rozhněvaná. Minimálně od roku 2014 píšu články m.j. na téma nebezpečí migrace a islamizace Evropy. Je nás mnoho, co varujeme a chceme vidět řešení a vy dokážete zase jen říct, že nás teroristé nezastraší? 

Nezdá se Vám to trochu málo? Navíc vyjádříte, tak nějak už obligátně, svoji lítost s blízkými obětí a že stojíte při Británii. To je tak asi jediné, co umíte. Zásadní vyjádření a nějaké kroky ke změně kurzu, to se asi nikdy konat nebude.

Jste pokrytec a já nemám dál důvod, abych psala zdlouhavě a slušně o tom, co se v Evropě děje, kam směřujeme a jak se k nebezpečí postavit. Napsáno toho už bylo dost. Dnes si nehodlám brát s Vámi servítky.    

Vy nevidíte, že když se do nějaké země pustí muslimští přistěhovalci, budou nás čekat obrovské problémy? Vy nevidíte, že když vzniknou muslimské komunity, nebezpečí radikalizace se zvyšuje a zejména v dalších generacích? Vy nemáte dost informací o tom, že lidi s odlišnými tradicemi a náboženstvím nelze tak lehce integrovat? Vy nevíte, že to náboženství je vlastně ideologická fantasmagorie, která sleduje naprosto jednoznačné cíle a má neblahý vliv na jeho vyznavače? Vy máte málo poznatků o tom, že migrace není u konce, Evropa není nafukovací a že terorizmus neskončí poražením ISIS v Sýrii? Vy nemáte jasné důkazy o tom, že násilí rapidně vzrůstá a vyšinutí jedinci nemusí mít ani nic společného s islámským státem proto, aby se neštítili ve jménu Alláha zabíjet nevinné civilisty? A tak dále!

Vy chcete po tom všem stále přijímat imigranty po tisících na údajném dobrovolném základě? Vy nevíte, že Schulz a Juncker Vás budou tlačit dál a dál a náš stát vydírat? Vy se neumíte EU jasně postavit a prosadit naše zájmy? Vy nevíte, že Češi na tohle čekají? To jste slepý a hluchý? 

Myslíte si, že Vám k boji proti terorismu a obraně obyvatelstva budou stačit INFORMACE, jak jste dnes ráčil jasnozřivě prohlásit?

Budete tedy okamžitě posilovat bezpečnostní složky, tajné služby, kyberbezpečnost, monitoring dat? (Mimochodem, na čí úkor opět?)  Ale hlavně, budete monitorovat například za pomoci dronů hranice, posílíte hraniční kontroly a zavedete pohraniční hlídky? Řeknete evropským papalášům do očí, že na základě vývoje v Evropě a přání obyvatel ČR nebudeme přijímat žádné migranty tak, jako např. Slovensko, Maďarsko a další země? Máte na to všechno koule? 

Řeknu Vám to rovnou a za Vás. Nemáte! Umíte jen hezky žvanit a zase žvanit, na to jste od mládí v parlamentu dobře vyškolený! Jste nanicovatý státník! Víte co, pane premiére? Odpověď si, prosím, doplňte, nápovědu ode mě máte nahoře v nadpisu!

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 23.3.2017 22:17 | karma článku: 48,65 | přečteno: 14788x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Z těch lidí je mi zle

23.8.2018 v 21:02 | Karma: 48,32
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.