Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dodatek ze dne 6.7.2014

Jelikož se množí v diskuzi pochybnosti o informacích o mrtvých ukrajinských dětech a o záměrné Ruské propagandě, přikládám odkazy na několik zahraničních článků. Např. BBC již 11. 6. 2014 vydává zprávu o 14 mrtvých dětech na Ukrajině, hovoří se zde i o šestileté dívence. Fotografie, které jsou v koláži, jsou od východoukrajinského obyvatele z fb stránek, potvrdit ani vyvrátit tvrzení, že se jedná jednoznačně o tytéž zabité děti NELZE! Stačí si však přeložit zprávy od korektních informačních serverů a není možné o případné podobnosti či o záměrné propagandě pochybovat!  Děkuji za pochopení. JH  

http://www.bbc.com/news/world-europe-27804611

http://rt.com/news/166788-eastern-ukraine-death-toll/

http://en.ria.ru/world/20140623/190674922/Over-40-Children-Killed-Amid-Clashes-in-Battle-Stricken-Eastern.html

1 0
možnosti

upravuji: není možné o smrti dětí z důvodu války pochybovat!

0 0
možnosti

...... wow, silná káva, - netřeba komentovatR^

1 0
možnosti

Já už nějakou dobu přemýšlím o pojmenování naší společnosti, které podle mě odpovídá slovo "postojová". Že na každou událost potrebuje zaujmout postoj, určit si, co je špatné a co je dobré, kdo je zlý a kdo je ten hodný (což vy podle mě požadujete od dějepisu, já ne). A stejná situace se odehrává v souvislosti s Ukrajinou. Nikdo z nás to nezná do detailů, ovšem každý přesně ví, kdo je v právu. Co si někdy prostě říct, že něco je tak, jak to je a nehodnotit? Podle mě by to pomohlo duševnímu zdraví spousty lidí, stejně jako mně.

3 0
možnosti

strašná snůška žvástů Rv

4 2
možnosti
Foto

Proč? .Vysvětlete.

2 2
možnosti

Řekne mi tu někdo jiné řešení, jak zlikvidovat Aktivované rozvědčíky Ruské federace, kteří přepadli východ Ukrajiny a Krym?! [>-]=EU

2 4
možnosti

X Chápete pojem terorista? Pokud Ruští rozvědčíci s fanatiky a milicemi na své straně, tvoří menšinu a okupují území státu a berou si jako štít civilní obyvatele, stávají se teroristy. Co má podle vás dělat armáda Ukrajiny? Ona se snaží evakuovat, ale Ruští separatisti schválně blokují a znemožňují evakuace z bojových zon. Spoléhají na taktiku demoralizace a čím víc obětí tím líp pro ně. Si všimněte že "bravůrně" Ruská diktatura ovládá psychologii davu. X

2 5
možnosti

Nacismus a komunismus jsou zrůdné ideologie a musíme si je stále připomínat aby se nemohly opakovat. Kdo si myslí, že je to passé škaredě se mýlí. Viz-růst nacionalistických stran ve Francii, Nizozemí či Británii. A vysoké preference komunistů a postkomunistů. Takže Vaše tvrzení "co pořád studovat" je nesmyslné. Nehledě na to, že stále objevujeme nové a nové skutečnosti..

10 0
možnosti

V tomto případě není opakování matkou moudrosti, protože jde o přípomínání určitých vzorců a modelů chování, a tím jejich fixaci ve vědomí jednotlivců jako možných vzorů.

Dokud nikoho nenapadne, že kanibalismus je možným problémem řešení výživy, tak se každý jedinec bude snažit hledat řešení jinde.

0 4
možnosti

Právě tak. R^R^R^ Euroatlantická civilizace nám rychle degeneruje.  (Co dělají OSN, OBSE, ....? )

4 0
možnosti

Kolik Vám za ty lži a propagandu kdo zaplatil, paní Holotová? Používáte přesně argumenty současných ruských státních médií - zlehčování komunismu, demokracie je neslušné slovo a fotky dětí zavražděných ruskými vojáky v čečensku či čečenci v rusku, případně v ústavech pro duševně choré v rusku, předkládáte jako nějaké důkazy o údajném vraždění dětí na Ukrajině, ke kterému samozřejmě nedochází. Sice jsou civilní oběti, neb ruskem placení žoldnéři se skrývají za živé štíty, ale to pro putinovce není zjevně pochopitelné.

12 5
možnosti

Já tu snad mluvím o Rusku?

4 3
možnosti

Pokud vím, Zavadil řekl jednu pravdivou větu. Putin NEDĚLÁ NIC. To jen na Ukrajině se střílí do vlastních lidí, a bohužel i do dětí.... Jsou-li fotky pravé, či ne, nehraje žádnou roli, pokud tyto děti nezemřely přirozenou smrtí. Je smutné zabývat se pravostí fotek, když na nich jsou ZABITÉ děti.

5 3
možnosti

Nebyl to náhodou Vyvadil? No, to je jedno, stejně je to hloupost, kdyby Putin v téhle situaci nic nedělal, neměl na svém postu co dělat.

Pokud jde o ty fotky je to opravdu smutné, že si někdo dovolí použít něco takového jen aby podpořil svou "pravdu"Rv

2 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS