Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..proboha...jak vy víte jaký názor mají "obyčejní obyvatelé polska"?.....

0 0
možnosti

Proč, Vám se to líbí? Nebezpečí velkého válečného náboženského konfliktu sílí a my máme zavírat oči? Ještě nedávno tu spoustu lidí v jiné souvislosti křičelo, že "co bylo ukradeno, má být vráceno". Nechť Izrael vrátí, co požadují Palestinci

1 2
možnosti

J82a32n 73B20u94r16d64a

26. 7. 2014 1:29

Vyslovovat a zdůrazňovat děti v souvislosti s válečným konfliktem by mělo být zakázáno stejně jako zmiňovat Švýcarsko ve volební kampani. Je mi ouplně jedno, jaký počet dětí kde zahynul; bohatě stačí počet lidí. Pitomé zdůrazňování dětí je slabá a hloupá berlička k tomu, aby proti duchu tvrzení nemohl nikdo nic říct, protože to by, sakra, obhajoval zabíjení dětí, že?

3 5
možnosti

zakázány by měly být války a zbrojařský průmysl a chlapi, co si hrajou rádi na vojáčky

3 1
možnosti
Foto

J76a41n 14A10n70d32r58l49e

26. 7. 2014 0:55

Vite, ono je to jednoduche, vyzyvat k zastaveni války. A pod dojmem obrazku mrtvych a zmrzacenych deti i vice nez pochopitelne. Ale zkuste si představit, ze byste mesice zila ve strachu o SVOJE deti, ze je zabije raketa odpalena odkudsi zpoza hranic z pomerne malého, ohraničeného uzemi. Také byste trvala na tom, aby se vase vláda, ze zákona zodpovedna za bezpečnost státu, snažila donekonečna domlouvat mirove s temi, kdo je odpaluji a o skutecne jednani o klidu zbrani mají zajem vždycky jen tehdy, když jich mají nedostatek a potrebuji cas a prostředky na jejich doplneni k dalším utokum? Nemyslim si to, spise byste volala po tom aby to relativne male uzemi, ze kterého jste vy a vasi blizci dlouhodobe ohrozovani, bylo zpacifikovano rychle a jakymkoli zpusobem, tedy rozhodne silou. A to nemluvim o tom, ze "spravedliva" valka je nonsens, bezpravi se v ni deje vždycky, kazdym okamzikem a tem nevinnym nejvice, jde jen o to porazit nepřítele, znicit ho a zvítězit. I Churchill udajne řekl kdysi Benesovi, ze spojenci zvitezi tehdy, když v dohledne době mimo jinych zpusobenych ztrat a skod zabiji vice německých zen a deti nez se to povede Nemcum vuci tem britskym. Cynicke? Jiste. Krute? Urcite. Ale logika války má svá pravidla, kdy například zavraždit - v miru odsouzenihodne- je nejen ospravedlnitelne, ale i zadouci a mnohdy honorovane jako hrdinske.

Verim tomu, ze az budou jednou Palestinci porazeni tak dukladne, ze pristoupi na skutecna mirova jednani a také souziti, ulevi se nejen v regionu, ale na celem svete.

7 1
možnosti

co chcete od osoby ktera hleda mrtvolky deti, a uziva je k obrane proputinovskych separatistu, tohle se od ni dalo  cekat. Ja se nedivim, cekal jsem to od ni uz drive

3 2
možnosti
Foto

Vždy když si lidé začnou uvědomovat státní útlak a začnou volat po svobodě, naservíruje jim stát válku.

1 1
možnosti
Foto

Diskuze tady je v podstatě k ničemu. Pravdou je - a to tady nemůžou snad ani zastánci Izraele popřít, že Izrael už teď páchá válečné zlo. Nebo snad budeme věřit výmluvám na to, že ostřelované objekty jsou úkryty Hamasu? Dokonce je schovává i OSN? Vážně? To bychom pak museli přijmout myšlenku, že nějaký ten bojovník Hamasu je v každém domě, školce, jeslích...... A tomu snad nikdo se zdravým rozumem věřit nemůže.

1 4
možnosti

Se zdravým rozumem opravdu ne.

0 2
možnosti

Máte můj obdiv paní Holotová, je až překvapivé, jak je nás zde málo s tímto názorem a naopak, jak mnoho je zde různých válečných štváčů a schvalovatelů genocidy a vyvražďování. Je to hodně nechutný obrázek.

2 7
možnosti
Foto

J76a75k76u42b 73R45o97t47h

25. 7. 2014 21:41

Naštěstí je vás málo. Což snad svědčí o faktu, že se vzděláním a intelektem našeho obyvatelstva to ještě není tak špatné.:-/

7 5
možnosti

"Zastavme válečné běsnění, řekněme STOP válkám"

Kde už jsem to viděl? Už vím, na transparentech v průvodu 1. máje.........

2 5
možnosti

ach jo, co k vám dodat....

2 4
možnosti
Foto

Už to za mne řekli mnozí dole. S některými se vyjednávat nedá. Jedině skrze mušku hledí.

0/0

doporučit

25.7.2014 20:12

4 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.