Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J34a54n 21K56r44á17t76k69ý

13. 8. 2014 19:57

Najděte si rozhovor Drtinové s Machem a Štětinou.

Štětina opravdu evokuje Štětináče z Rychlých šípů, nejen vzhledem, ale i myšlením. On dokonce říká - Pošleme na Rusy vojáky, to je jediné, co na ně platí! Když se Mach ohradil, tak to zmírnil na cvičení NATO na Ukrajině.

Opravdu pitomec k pohledání. Je to opravdu válečný štváč![>-]

1 1
možnosti

Takže zabrání Krymu je v pořádku. Tedy i Sudety správně patřily Německu. Bylo tam hodně němců. Není to ale třeba tak milá paní, že válečným štváčem je právě politika Ruska a vy to nevidíte nebo nechcete vidět, abyste nemusela změnit názor ???

3 2
možnosti

...štváči z volstrýtu....:-/...a jedeme dále...močálem černým podél bílých skal

2 0
možnosti

Takže zatímco oni svévolně mluví za všechny angažované občany, vy jste jediná právoplatná mluvčí "slušných lidí".  No, váš popisek nelže...pobavila jste. Vždycky mě pobaví každý, kdo vystupuje proti nějaké iniciativě, která "mluví" za lidi, kteří o ní nikdy neslyšeli a přitom dělá to samé.

Btw pro vaše info - Ukrajina je a byla předmětem špionážních her od rozpadu SSSR - oranžová revoluce byl majstrštyk západních agentur, otrava Juščenka bezva fail ruských, návrat Janukovyče naopak majstrštyk ruských a Majdan zase západních. Putina ovšem přestali zpravodajské šachy bavit a zapojil armádu bez insignií (porušení všech dohod o použití armád), vyzbrojuje terorismus (pokud jsou bojovníci Doněcké Republiky a buhvíjakých dalších republik opravdu domorodci, pročpak jim premiéra dělá Rus, ministra útok...pardon, obrany Rus, drtivá většina všech ostatních potentátů z Ruska (nikdo z nich na Ukrajině nežil dlouhodobě dříve) a proč většina jejich vojáků jsou rusové, či žoldnéři z bývalého SSSR (vyhýbám se označení "veteránů RA"). Tzn ať je to jak je to, Putin je po velmi dlouhé době první, kdo vrátil válečný byznys zpět do Evropy - a tu krev má na rukou on, bez ohledu na to, kdo ji nyní prolévá. Že to vzniklo díky počinu CIA apod (nevím, který blbec si myslel, že se Putin nechá připravit o jedinou základnu v Černomoří, která je schopná ustájit jeho flotilu) je druhá část této pravdy. Hájit jednu nebo druhou stranu je pokročilý mentální problém.

O krizi sice máte pravdu, nicméně o podpoře protiválečných aktivit pláčete na blbém hrobě - to neřešte s EU ale s Putinem, který do té války posílá palivo - jak lidské, tak strojní.

4 0
možnosti

Marhoul byl v mladi na intru tvrde sikanovan a podepsalo se to na nem .

2 1
možnosti

To jste mu dával "niagáru" či "deku" osobně, nebo čím to, že o tom tolik víte?

2 1
možnosti
Foto

Váleční štváči ..... hmmmm ....

Vám se asi hodně stýská po dobách, kdy jste mohla být soudružkou poslankyní a ne paní poslankyní ;-ORv

4 5
možnosti

Vážený pane Oulický,

chovejte se pod mým článkem v diskuzi slušně, upravte si chování a věřte tomu, když je někdo proti vyzývání k válkám a sankcím, že se mu po ničem nestýská, naopak nechce zažít ještě horší dobu, například válečnou. Nejsem a nebyla jsem ani poslankyně, ani soudružka, ani nic jiného. Prosím Vás, pokud se neumíte slušně chovat, nechoďte do mých diskuzí. Děkuji Vám.

3 4
možnosti
Foto

Kriegshetzer Stetina je jak ten Kriegshetzer Churchill, co nechtel slyset v roce 1938 o zbesile ceske armade radici mezi etnickymi Nemci v Benesove Tschechoslowakei - a z toho plynouci nutnosti oddeleni Sudet a zavedeni miru a poradku.

4 2
možnosti

Jako typický levičák víte o historii kulové, což vám ovšem nebrání se tím kulovým ohánět. Mnichov podepsal za GB prime minister Chamberlain a za Francii Daladier... . Daladiera píšu pro případ, že byste se oháněl De Gaullem, či tak. Churchill pokřikoval do novin a na admiralitě, jakej průser vznikne z toho, že GB porušuje své spojenecké smlouvy a ustupuje agresivnímu režimu.

2 0
možnosti

at jim da armada kvery a maskace a mohou se jit ukazat. Na kecy oba pany uzije... je s podivem, ze je jeste stale lidi voli. Co vlastne dokazali - krome recneni?

2 2
možnosti

No, pan Štětina v minulosti docela dost. Ale zavčas chytil do plachet novej vítr a dál se zuřivě angažuje. Jako před rokem 1989. Jenom za jinou ideologii.

2 2
možnosti

A83d19a93m 25S81t34a70v30a

26. 7. 2014 17:00

"....Distanc od Štětiny a Marhoula...": Autorko, to máte pravdu, ale když se zamyslím nad vaším psaním, tak mi vystupuje, že mezi nimi a vámi není ten nejmenší rozdíl - jak oni, tak vy sloužíte totalitě: každý z jiné strany.

4 1
možnosti

Tak já si to nemyslím. V psaní paní autorky nevidím nic, z čeho jste jí nařkl.

1 1
možnosti
Foto

Když chtějí Štětina, Marhoul, Luboš Palata, Jefim Fištejn, Karel Schwarzenberg či Pavel Bělobrádek válku, ať jdou válčit na Ukrajinu (ale raději do Iráku) do první linie.

Štvát do války ostatní od stolů plných kaviáru, paštik či šampaňského, to se tedy válčí.

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS