Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Za Markem a spol jsou videt vysledky. Toprave Tomio se chova jak kdyby mu vzali babovicky

0 0
možnosti
FP

a) Vy jste si nevšimla, co se stalo mezitím na tomtéž pískovišti? Jak chlapečkové (a pár holčiček) z ODS, ČSSD a TOP 09 zprivatizovali, vytunelovali a rozkradli písek a nahradili ho fotovoltaickyými panely? Hádali se jen o to, zda budou nejvíce krást zastánci solidarity na pískovišti, nebo ti chlapečkové nejpodnikavější. Shodli se v tom, že si to od jiných chlapečků nenechají kazit, a proto všechny narušitele systému z fotovoltaického pískoviště vyšoupnou. Třeba za použití páté kolony a pučistů. Aby jim nikdo nemohl kazit exekuční mafii, justiční mafii, šmejdovskou mafii, hazardní mafii, mafii zlodějů kovů+sběren kovů, atd. To vše pojištěné systémem beztrestnosti mafiánů. 

b) Vy si vážně myslíte, že demokratičtí pučisté bez Okamury udělají ve volbách více, než 0,5 % hlasů? Pokud si to myslíte, je diskuse s vámi marná.

0 0
možnosti
JH

a) Nemyslím si, že to bylo na stejném pískovišti

b) Nic neříkám o tom, jak to dopadne

0 0
možnosti
Foto

žijete v bláhové naději, že problémy Úsvitu někoho zajímají.

0 0
možnosti
JH

koho nezajímají, nečte, natož aby diskutoval :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.