Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Děkuji, jsem rád, že nejsem sám kdo to vidí stejně

1 0
možnosti
Foto

P12a54v82e55l 33P74e82c22h

3. 7. 2015 23:35

"Na ulicích se pod šibenicí budou důtkami zase bičovat transky jako minulý rok"

Na to se dá říct jenom COŽE? Kde jste to vzala? Šibenice byly loni jako symbol gayů popravovaných v zahraničí, hlavně v islámských státech. Převlékání za ženy je součástí různých kultur od pradávna. A pomluvat bičování u gayů po bestselleru a blockbusteru 50 odstínů šedi může jen pokrytec.

1 0
možnosti
LN

..takže..šibenice tam byly...???...a chtěl pan ministr razantní zásah...??...a pokud ne ..tak proč teď ano...???

0 0
možnosti
AK

Paní Holotová mile jste mě překvapila. Poprvé, co jsem Vám dala  karmu.

1 0
možnosti
JH

Dík, to bude asi tím, že neznáte mé dřívější blogy, jen ty z poslední doby po roce 2015, kdy jsem psala rozkolu Úsvitu a to se Vám nelíbilo ;-)

1 0
možnosti
Foto

Šibenice je už trochu moc a PČR jako obvykle, se pohybuje opět v extrémech - šibenici přehlédne a na druhé straně někoho zbytečně zmlátí.

1 2
možnosti
JR

J50a72n 35R25á44ž

3. 7. 2015 11:17

Vám vádí symboly? Vždyť ty šibenice byl jen expresivní projev naštvanosti, nic víc.

Já se sice s takovým projevem naštvanosti na pštrosí politiku, nejenom, naší vlády nesouhlasím, i když sám jsem naštvaný hodně, ale objektivně se dá, při pokračování alibistické politiky všech vlád EU vůči ekonomickým kočovníkům, počítat s nárůstem podobně expresivních projevů. A policejní zásah proti projevům slova, byť na hraně, jenom společnost zradikalizuje. Obušky problém nikdy nevyřešily!

0 0
možnosti
LN

..a rétorika přitvrzuje...mám za zády puštěnou 24...a tam citovali sobotku...ptá se proč policie zasahoval proti protestantům bránícím v postupu "zfanatizovaného davu nesoucím šibenice"...8-o8-o..panu premiérovi evidentně uniklo...že ten zfanatizovaný dav měl pochod řádně ohlášený a povolený....

...počítám že brzo budou v luftě válečný štváči....

...inu..když teče do bot...začíná každý člověk kolem sebe kopat...že bohušu....???

8 0
možnosti
JH

No, konečně se alespoň v něčem shodnem, pane Nádvorníku ;-)

0 0
možnosti
JK

No a právě v tom je ten problém - sama píšete, že PČR měla šibenice odklidit a dohlédnout na pořádek. Což neudělala. Jste žena, vám jako nevadí ten brutální zásah proti odpůrkyni? Je možné že ta žena byla zfanatizovaná, ale to jsou na každé demonstraci desítky lidí z obou stran. Oni ovšem zasáhli proti té straně, která neměla demonstraci nahlášenou a protestovala proti té oficiální. Což se již stává pravidlem. Budiž, řekněme, že přihlížející NESMÍ dnes už ani vyjádřit svůj názor. Když tuhle "maličkost" skousnu, tak určitě nepochopím tu policejní brutalitu několika těžkooděnců vůči jedné ženě. Pardon, ale nás učili že děti a ženy se nebijí.:-)

1 0
možnosti
LN

...bohuš poznává něco co dosud neznal...STRACH....proto ta hysterická reakce....jinak s vámi souhlasím....zasahovat kvůli transparentům ve tvaru šibenice je nesmysl....a naopak...odklidit zelené teroristy z cesty povolenému pochodu je v pořádku

4 0
možnosti
VK

Politické body, když jde proti proudu?

1 0
možnosti
JK

R^ Právě.:-) Je vidět přemýšlivost našich spoluobčanů a bohužel voličů. Můj názor je, že Sobotka je dnes na vrcholu politické kariéry. Už nebude mít ambice, ani šanci se stát znovu premiérem. Tam v klidu směřuje Bureš právě díky podobným voličům, jako je autorka článku a mnozí nechápající. Bohouš odejde v klidu do zaslouženého politického důchodu. Bez škraloupu.

1 1
možnosti
AM

Naprostý souhlas, ze šibenic netřeba dělat vědu.

Bylo by naopak nezodpovědné, kdyby vlastizrádci nevěděli, co je čeká.

A kdo je vlastizrádce, to budeme rozhodovat my!

1 0
možnosti
JK

No potěš! Vy, Okamura, Bartoš a vyčpělý rocker Brychta.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Dobrý. 

I když osobně s používáním šibeniční symboliky nesouhlasím, nic to nemění na faktu, že je premiér Sobotka neslanej, nemastnej a populistickej politik a přímo by ho zvolil snad jedině Bohumil Stejskal.

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.