Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J15i18ř86í 79C86á66s41e91k

26. 10. 2015 14:08

O křesťanství má vyučovat otec v kostel. O Islámu nějaký "Mohamed" v mešitě. V žádném případě to nemá co dělat ve škole a už vůbec ne na základce.

1 1
možnosti

To je hezké, co říkáte, ale je to proti RVP, ŠVP i h ch k r d t n.

Prostě to do výuky zahrnout musíte, i kdybyste nechtěl a důsledky nesete sám - pochopitelně. Stovky jiných učitelek / učitelů se muselo s podobným jevem taky popasovat, a protože to nejspíš udělali osvědčeným systémem "aby se koza nažrala," přežili to ve zdraví a bez mediální pozornosti. Tato kolegyně to - nejspíš v dobré víře - chtěla nějak dětem přiblížit, a teď to má.

Zavěr je: učíte to, je to špatně. Neučíte to, je to taky špatně. A teď si vyberte.

Za chvíli nebudeme smět používat číslovku 3, protože by to mohlo evokovat trojici Boží.

1 0
možnosti
Foto

Panu Liboru VaňkoviRv. Muslimská kultura dovoluje znásilňování, nasílí a podněcuje nenávist. Ne tak znovuzrození člověka, tzn poznání, že je člověk ve své špatnosti ztracen a oddělen od svatého Boha. Zachrání jen víra v Krista. Svět by měl  poznat, žemuslismké náboženství selhalo, že přichází z druhé, nepřátelské strany, a také pozná (po  dobrém, čí po zlém), že jediná naděje pro lidstvo je spasitel Kristus. Apokalypsa už běží, jsme kolem šesté polnice. (Článek v přípravě.) Islám přinesl všem jej praktikujícím zemím a nyní také světu jennenávist, války, znásilňování, usekávání hlav a další rituály zkázy (jako 9/11 a nebezpečí nukleárního zneužití). Jeúplným opakem Kristova učení o lásce k bližnímu. Protože evropské národy jižskoro opustily Kristovu cestu a jeho přikázání, přenechává je Bůh jejichosudu, tak jako Švédsko, viz dole. Evropa a i USA vědomě ruší Boží přikázání a proto se unich dostavuje stav morálního marasmu. Budou proto sklízet, co dovolili abybylo nepřítelem zaseto. To vše se lze o tomto pozdním stavu světa dočíst vBibli, kterou ale nikdo nebere vážně. Přesto se její předpovědi splní doposledního.8-o;-€

http://dailycaller.com/2015/10/23/sweden-opened-its-doors-to-muslim-immigration-today-its-the-rape-capital-of-the-west-japan-didnt/

1 0
možnosti
Foto

Kniha popisující mnoho důkazů o sekulární prospěšnosti křesťanství

http://www.dineshdsouza.com/books/whats-so-great-about-christianity/

0 0
možnosti
Foto

Pavlu Sántay Rv. Běda lidem, kterí prohlašují dobro za zlo. Křesťanství přineslo světu (mimo křižácké, klerikální a feudální deformace, způsobené nevěřícími oportunisty) zlepšení na polích medicíny, vědy, lidských práv, industrializace, a také blahobyt a pokrok západu atd. Islám dal Arabům a jiným následovníkům jen nenávist, věčnou řevnivost, násilí, války, ekonomický a všeobecný úpadek. ISLÁM SELHAL NA PLNÉ ČÁŘE. (Už Salman Rushdie ho začal odhalovat. Potřebuje to ale systematické pokračování.) Kromě toho je žívá víra v Krista nutná k dosažení osobní spásy a harmonického existence po konci biologického bytí ve vědomé, nyní nepochopitelné, mysteriosní přítomnosti svatého Boha, v Kristově přicházejícím království spravedlnosti.  V

2 1
možnosti
Foto

J65i68ř67í 63K38i57n49d52l

26. 10. 2015 10:25

Pane Sklenáři, velikánské plus. Mínus jsme vám dal překlepem:-)

0 0
možnosti
Foto

Když jsem si přečtel, že Deklarovaným cílem EUROMEDU je propagace možnosti legální migrace, vysvětlování výhod migrace vzhledem k trvale udržitelnému rozvoji, boj proti nelegálnímu obchodu a ilegální migraci. Že za projektem stojí Evropská komise a DG EuropeAid, které jej i financují tak jsem valil oči. Ono to se to spouští potichu, aby o tom vědělo, co je nejméně lidi

3 1
možnosti

Zajímavě se o Euromedu zmiňuje  B. Kuras ve svých článcích. Stačí si zadat do počítače jeho jméno.Projekt je takový podraz na Evropu, a  vše v tichosti. Připravováno už od roku 2010 a teď to spouštějí.Rv A my se divíme kde se tu imigranti berou. Vše je naplánované EU dopředu.

0 0
možnosti

P91e97t18r 42K82ř19í90ž

26. 10. 2015 8:48

Fotky mne pěkně nadzvedly. Kdepak paní učitelka vzala ty muslimské oděvy? To má doma? Nebo si je od někoho půjčila? Velmi iniciativní... Pak musí být učitelkou roku! Spíše to však zavání islámskou propagandou.

4 0
možnosti

Pro Martina Ireina: Mimochodem to kamenování je původně židovská tradice, kterou Mohamed snaživě opsal. A také doufám, že se ve školách učí, že judaismus, křesťanství a islám jsou dračí vejce z jednoho hnízda. A byla to právě tato 3 monoteistická náboženství, která "obohatila" lidstvo o fenomén náboženských válek.

0 6
možnosti
Foto

Hluboce se mýlíte. Kamenování bylo zaznamenáno už ve starém Řecku.

0 0
možnosti

Klasická bouře ve sklenici vody a dělání z komára velblouda. Ti kdo takhle křičí pouze ukazují, že sami jsou mentálně na úrovni islamistů, kterým stačí k pohoršení karikatura Mohameda. Islamizace ve skutečnosti funguje jinak.

2 6
možnosti

L13i34b43o16r 42V47a48n78ě98k

26. 10. 2015 8:53

Ano, mne by zajímalo také, jak to ve skutečnosti proběhlo.

Škoda, že nikde nebylo intervjůování postižených nezávislým intervjůkem.

0 0
možnosti
Foto

Zpráva o tom, co proběhlo v oné trutnovské ZŠ, bohužel nezmiňuje, zda žáci probírali i takové pěkné islámské tradice, jako je kamenování nebo oddělování hlavy od trupu.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS