Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nyní je jasné proč tito jedinci prachají před Bašárem Asedem. Je nutno se zasadit o to, aby prchali také před námi !

7 0
možnosti

Je zde taky jiný fenomén, ten kdo sleduje exodus od počátku tak spatří určitou stopu - indicii a to problém je tam kde je žena politička, tu starostka, tu ministryně, premiérka.... .

Naposledky v Kolíně kde je starostkou žena.

V žádném případě nejsem proti ženám. Zatím je dlohodobý proces od roku 1916, kdy ženy postupně dostávaly místo ve společnosti a od 50 let se společnost výrazně feminizovala. To není nic špatného naopak je to dobré.

Má to ale stinnou stránku a tím je jiná logika žen než mužů, májí rádi určitý stereotyp, pořádek, jsou ochranářské, pečující, ale taky uvažují někdy pořád dokola ... .

Dříve zde hrozila zkostnatělá politika od staříků poltiků, dnes zase matronská politika od žen. Kde odvráceným příkladem je Merkelová.

Má to negativní vliv do správy společnosti kde se drží určitá "ženská" politika, která ale nemůže reagovat na excesy ten jako byl v Kolíně.

Je dost možné že místní policejni velitel se obával zakročit a nechal tomu určitý odstup, patrné je to i jinde a doslova dochází k "zamrznutí" společnosti, jež si více nechá líbit aby vhověla určité politice a navenek to vypadá jako že s tím souhlasí.

Další dopad feminizace má na společnost, která je hodně ochranářská a pečující, tak že se snaží mladým umetat cestičku životem a ty pak postrádají určité životní zkušenosti a jsou náchylní na určité myšlení a chování jež my považujeme za "sluníčkové"

Zkrátka dnes se ukazují důsledky vývoje který trval přes sto let a je potřeba pochopit rozdílnost mužské a ženské logiky a pokusit se je skloubit a nebo nenechávat se tak vyhraňovat.

Současná krize je dost možná vyvolána tím to aspektem a proto je těžké zde nalézt řešení neboť ... .

6 0
možnosti

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner ... .

0 0
možnosti

Takže to JE organizované. Trochu hodně mi to připomíná mravenčí armádu, kdy každý jedinec je buňkou jednoho kolektivního vědomí :-(

2 0
možnosti

no tě Bůh, a to jsou německý ostrý policajti, co by na to naše panenky ? nejostřejší zásah je měreni rychlosti na rovném úseku. Bůh nás ochraňuj;-(

4 0
možnosti

Kriminální gangy, které se přesunuly do Evropy především z Afriky, ale asi i z Asie a Arábie, teď musí být nadšeny a pobaveny. Dělají si v Evropě na plné pecky to, co by jim v jejich zemích jen stěží prošlo, protože by je místní lidé za to umlátili. V Evropě se nikdo nebrání, vlastně, nesmí bránit. Zatím.

Kdypak naplno zazní, že Merkel otevřela Evropu organizovanému zločinu a stala se tak jeho součástí?

Jen mi pořád vrtá hlavou, proč se v žádné zprávě ze žádné země neobjevila úvaha o tom, proč při akutním nedostatku a paralýze policie nenastoupila na pomoc armáda. Copak na to vše říká Bundeswehr?

13 0
možnosti

Už při prvním (nesmělých) zprávách o tom, co se tam dělo, mne napadlo také, proč si ti polizei nepřivolali pomoc, přec musí existovat nějaká složka v pohotovosti. Třeba ve Francii byli hned (relativně, určitě během velmi krátkého času) na místě těch útoků zvláštní složky policie a šlapalo to tam potom. To snad čekali, až bude pár mrtvých, anebo měli zvláštní pokyny nechat je řádit? Myslím, že i u nás by byl zásah proti těm tlupám razantnější, nastoupilo by komando zakuklenců a pěkně by jim vyprášilo ty jejich uprchlické značkové bundičky.

I ta pomoc armády by byla na místě. Jenom si vzpomínám, jak tvrdí a razantní dovedou být polizei při dopravních kontrolách vůči nám a vůbec řidičům z bývalého východního bloku. Klidně s pravačkou na rukojeti služební pistole, i když vůbec o nic nešlo a vše bylo v pořádku.

6 0
možnosti

Mysleli si, že když se na ně budou usmívat, ubytují je a dají jim jídlo, budou je muslimové mít rádi. To je teda naivismus par excellance. Merkelová mi připadá jako učitelka etiky, ale jako politička za moc nestojí. Měla by už vypadnout, než se jim tam nastěhujou tři miliony migrantů a rozlezou se po celé Evropě.

10 0
možnosti

Přesný obraz multikulti v přímém přenosu. A to je zřejmě teprve začátek. Ještě si někdo může myslet, že otevřít neexistující hranice EU masám lidí s odlišným chápáním světa a agresivní ideologii dopadne dobře ?

20 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.