Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J31o75s12e44f 55P40o90t28r

13. 1. 2016 23:36

Čtyřicet let jsem prožil v reálném socialismu. Nyní chci žít v EU. Žádná diktatura EU neexistuje. To je pouze fenomén vytvořený mocichtivými politiky a nezodpovědnými novináři, toužící po co největších nákladech svých pamfletů.

Autorce doporučuji aspoň několik měsíců ve skutečné diktatuře.

Předpisy a nařízení EU nám přinášejí západoevropský smysl po přesnosti, organizovanosti a pořádku.

5 2
možnosti
JH

;-D já prožila jen o deset méně tamtéž, nebojte se. Západoevropský smysl po přesnosti, organizovanosti a pořádku? Většina lidí tomu říká přebujelá byrokracie, tohle už jsem dlouho neslyšela :-)

1 1
možnosti
Foto

a PROČ bychom měli z EU vystupovat???

5 0
možnosti
PD

Nesvéprávných, nevzdělaných, hloupých a zkorumpovatelných Čechů ochotných podepsat jakoukoli koninu zabalenou do hezkého obalu je v Česku tipuji nad 50%. Na tuto skupinu bez odpovědnosti míří organizátoři referend ohánějící se vůlí 'lidu'. Mimo EU nás nečeká žádný blahobyt a politická stabilita spíše ruská náruč.Rv

5 1
možnosti
JH

...a Vám vyhovuje diktatura EU? žádná ruská náruč, Češi už jsou poučeni dostatečně, existují jiná liberální a existenční východiska, není nutné být stále v něčím područí

2 4
možnosti
RM

R70o69m57a45n 35M78á87c23a

13. 1. 2016 17:58

dekuji za clanek a otazky na autorku...

na strankach usvitu jste vedena jako "kandidat do EU" viz http://www.usvitnarodnikoalice.cz/osobnosti/bc-jirina-holotova/

chcete tedy kandidovat do EU a soucasne si z ni prejete vystoupit ci jak to je? neni to jaksi zvlastni? kandidovat do struktur, ktere rekneme odsuzuji?

v cem jsou podle Vas nevyhody clenstvi CR v EU a proc by CR mela z nejvetsi svetove ekonomiky vystoupit, zvlaste kdyz jak Pavel Kral uvadi, 85 % naseho zahranicniho obchodu je se zememi EU?

predem dekuji za odpoved

3 0
možnosti
JH

Pane, nejsem členkou ani jedné frakce Úsvitu a je pravdou, že jsem kandidovala a spolupracovala, k tomuto tématu jsem mnohokrát odpovídala již před volbami, což je ještě také dohledatelné na internetu. Děkuji.

0 3
možnosti
Foto

Podle mne není problém v legislativě, naši zákonodárci už dokázali schválit ledacos, tak proč ne cokoliv k vystoupení z EU.

Problém je v tom, že dosud NIKDO se ani náznakem nezatěžoval vypracovat POUŽITELNOU variantu vystoupení z EU. Neudělali to ani Svobodní, resp. Mach ve své knize, protože představy (nic jiného to nebylo) v ní obsažené nebylo možné brát vážně. Neudělal to ani nikdo jiný, žádná strana ani instituce. Je to závažný prohřešek vlády, protože toto měla mít již dávno zpracované a ne žít samospádem.

Proto jsem stále toho názoru, že není vhodné postoupit od plytkého tlachání o výstupu z EU k praktické realizaci. NIKDO neví, co by následovalo a jak by si ČR vedla. A právě proto, že to nikdo neví, bude problém získat většinu pro referendum. Ale i kdyby v referendu zvítězila varianta vystoupení z EU - bylo by to rozumné? A zkuste si odmyslet vášně kolem vlny imigrantů. Zkuste si to promítnout a zvážit.

BYLO BY TO ROZUMNÉ???

3 0
možnosti
JH

to je i můj názor, ale dostupných studií je dost, myslím...

0 0
možnosti
PK

P76a80v80e16l 91K15r39á94l

13. 1. 2016 17:30

Petici o odvolání hradního šaška zEmana podepsalo ještě víc lidí,a dopadla stejně,a to měla smysl a její kladné vyřízení by nepoškodilo naši ekonomiku.Kdežto vystoupení z EU by pro nás bylo katastrofální,když 85% našeho zahraničního obchodu je právě se zeměmi EU a vystoupení by nás zatraceně bolelo,byla by to největší hloupost,co se dá udělat.Ale češi jsou češi,místo solidarity se spojenci a spřátelenými zeměmi radši budou pyskovat a chtít jen brát,ale už ne také něco dát

8 3
možnosti
Foto

Ale jak bychom po vystoupení fungovali??

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS