Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Jen poznámka po "boji". Že nebylo kudy šplhat na Hrad je známo, že pan Okamura chce jet solo je zřejmé, ale když se spojí dubl termín demonstrace stanovený po BPI a přidá se, jak jsem se ze zákulisí dozvěděl, přímo záškodnická snaha převzít zcela zahraniční partnery BPI, to už není rozkol jen v osobní rovině, to už je otevřená nevraživost i vůči tisícům příznivců BPI - Úsvit NK.

1 0
možnosti
JH

Dá se to tak sice chápat, ale naštěstí lidé, co podporují SPD a byli na jejich shromáždění, přišli částečně i nahoru a také se jim to nelíbí. Taky mají zájem o společné akce. takže bohužel ten problém je pouze stále v rovině osobní mezi poslanci Úsvitu a Tomiem, bohužel....

0 0
možnosti
PK

Stejně jako jsme nehráli vůbec žádnou roli v tom, kolik jich do Evropy přijde, nebudeme hrát žádnou roli ani v tom, kolik jich sem nepřijde. Všem příznivcům islamobijce Zemana navzdory :-/:-)

2 1
možnosti
VH

Právě kvůli takovým podělánkům nás považují za slabé. I malý odhodlaný národ může prosadit své.!!

3 0
možnosti
PK

P55a97v24e73l 14K92r94á98l

4. 2. 2016 8:11

Fortress europe,ja ja.Das ist gut idea.Ja herr fuhrer,das ist gut idea.Sieg hail.Fortress Europe,gut idea von Adolf Hitler.Nimmermehr,Nimmermehr Europa muss frei sein

1 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.