Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

A87d67a61m 37K20a17r82a82b47a

10. 2. 2016 18:24

Hezky napsané, díky

0 0
možnosti
TT

Moc pěkně napsané. Extra R^ za velice vhodný odkaz na článek o TTIP.

0 0
možnosti
JH

Děkuji, snažím se už dlouho, snad se někem pohneme, nebudeme-li mlčet :-)

0 0
možnosti
JR

J23a63n 20R32á81ž

10. 2. 2016 10:41

Včera jsem při hlavních zprávách ČT zuřil, když mluvici hlava, dva dny po prohlášení šéfa "kliniky", že tam vlítla jen světlice zábavní pyrotechniky, která zapálila záclonu a žádné zápalné láhve se nekonaly, stále tvrdila že neonacisti (!!) napadli kulturni centrum (!!) Klinika házenim zápalných lahví do místnosti plné lidí.

A tuhle lživou propagandu platime ze svych peněz.

3 0
možnosti

Madam,

moc pěkně napsáno. Karma!

5 0
možnosti
PK

P65a71v78e82l 18K82r20á52l

9. 2. 2016 22:24

15000 lidí,no to určitě,taková lež;-D

1 12
možnosti
PB

..... na všech akcích proti migraci se ten den v Práglu sešlo přesně 15 127 občanů,- .... vona stovka sem, dvacetsedm tam nic neřeší V!

3 1
možnosti
JS

Takze se jede dal, stejne jako za komunistu. Rozdil je jen v tom, ze ZATIM nechaji lidem psat blogy aby si ulevili. Taky nejakou pokojnou demonstraci, ktera se da lehce rozehnat tezkoodenci. Ale v podstate se NIC nezmeni. Nikym nevolena nomenklatura bruselskych komisaru udela to, co si bude prat Merklova a na neposlusne zeme plati tvrdy ekonomicky natlak.

8 0
možnosti
JL

Jedno reseni je verejne slyseni. Na vysvetlenou. Snemovni komise (nebo Senatni) zabyvajici se timto thematem, povola podle ustavy, ty osoby, ktere se podilely na sobotni akci. At nektere (kdyz neni zadny organizator) s demonstrujicich pro a take demonstrujici proti. Samozrejme vedouci policie (hlavne ten, kdo velel temto jednotkam) musi se podilet na tomto verejnem slyseni. Toto slyseni MUSI byt nataceno a vysilano zive na statnim TV. A take statni rozhlas (jedna stanice ktera obsahne celou CR). Otazky poslancu (senatoru) musi byt prime a vecne, abychom se dostaly na koren problemum a obcane CR si mohli udelat sami obrazek, co se vlastne stalo. Obcane a policie musi pod prisahou mluvit pravdu (se znalosti trestu podle zakona) ale "self incrimination" (neznam cesky preklad nesmi byt pripusteno. Toto slyseni nenahrazuje trestni proces, ktery po tomto a kazdem jinem slyseni, muze nastat.

Vazeni ctenari a diskutujici. Tento zpusob znam a je provaden s obcany a vladnimi ciniteli velmi casto. Prubeh je sledovan TV a je dan na zaznam pro pripad vzdelani a muze byt pouzit pri soudnim procesu "pri lhani" pozvaneho.

1 0
možnosti
JS

pravo nevypovidat proti sobe

0 0
možnosti
JT

R^ nebyl jsem tam a marně hledal informace, sic to nějakou dobu trvalo, ale nakonec prosákly. Ono nelze uhlídat vše a všechny, že:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.