Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Dobrý den,

Váš blog odporuje kodexu blogera, resp. bodu: Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob, obzvlášť pak vůči menšinám.

Proto jsme ho stáhli z titulní strany, zobrazuje se nyní pouze na Vaší soukromé stránce.

Za adminy Tereza Janků

http://holotova.blog.idnes.cz/c/497315/islam-v-te-nejsurovejsi-podobe-je-svinstvo.html

0 1
možnosti
JS

Nezlobte se na mne, ale podle mého názoru autorka blogu vyjadřuje odpor právě proti hnutím, které se projevují nepřijatelnýn násilím. A takovým hnutím je islám.

Roku 627 nechal Prorok Muhammad shromáždit všechny medínské muže s židovského kmene Bení Quarajzá (jiná trankripce Banu Kurazja), což bylo asi sedm set osob. Donutil je vykopat podél centrálního medínského náměstí obrovský příkop a na hraně toho příkopu je pak nechal setnout. Usekávání hlav trvalo celý den a celou noc. O tomto soudu Muhammad prohlásil, že ho Allah vyhlásil za sedmým nebem. Byla to jedna z nejděsivějších hromadných poprav v dějinách lidstva a je zároveň zdrojem tradičního islámského antisemitismu. Veškerý majetek této prastaré židovské komunity muslimové zabavili jako kořist a pozůstalé ženy a děti prodaly jako otroky. Stejným způsobem naložili s dalšími židovskými a křesťanskými komunitami v oblasti. Právě proto Muhammadovy nástupci během několika let vyvraždili přes devadesát sedm procent původních obyvatel Egypta (křesťanských Koptů). Kam zmizely původní národy severní Afriky, Blízkého východu, Mezopotámie a Západní Indie? Zanikly při tažení islámských armád. V Západní Indii (dnešní Pákistán) byly vyvražděny celé prastaré buddhistické a hinduistické národy a křesťanské komunity. Jejich věkovité obrovské chrámy byly vyvráceny a zničeny do základů. Byly jich tisíce a mnohé z nich patřily k největším a nejstarším nepřetržitě fungujícím chrámům světa.

Podle islámu je Korán přímou řečí samotného Allaha. Je to nezměnitelný a provždy platný Zákon, který je nadřazen všem lidským výtvorům. Stačí se podívat na to, jaké příkazy tato kniha obsahuje. Je v naprosto zřejmém rozporu s moderním pojetím lidských práv. Jak to, že Vás neuráží, co obsahuje Korán a Sunna, ale uráží Vás to, co obsahuje blog této autorky?

4 0
možnosti
Foto

islám nemusím stejně, jako pana Konvičku s paní Holotovou. Obojí je společnosti nebezpečné.

1 1
možnosti
TJ

To je dost nesmyslné srovnání.

2 0
možnosti
JC

Kde muslim, tam nebezpečno. To není pomluva, ale statistické zjištění.

4 0
možnosti
MK

R^ Vraždí se různým způsobem po celém světě. Kriminalisté vždy maximálně zpozorní, když se u vražd objeví společný jmenovatel; tedy masový vrah. Islám je supermasový vrah, protože k těm masovým vraždám dává i několik návodů proč a jak vraždit. Opásání se výbušninou je muslimská "specialita" a Moskvané měli jen štěstí, že ji ta ženská zrůda nesehnala.

4 0
možnosti
OF

Nemáte v té krabici nějakou muslimskou hlavu ? Člověk aby se vás bál.

:-P

0 11
možnosti
JL

J19á12n 73L17o61s66k46o68t

1. 3. 2016 7:26

Pani Holotová, určite by Vám to Palata, Polický, Pak, Kobylka a podobní vysvetlili, že tých pár "drobných" incidentov nemá nič spoločné s mierumilovným islamom. ;-D;-D;-D

13 0
možnosti
JK

To možná nemá, ale teď se stává hodně věcí, které nemají nic společného s islámem, ale žádná, která by němela nic společného s výrobou marmelády.

1 0
možnosti
MN

;-(Sluníčkáři tahle svinstva jistě obhájí - nebojte se, že ne. Budou poukazovat na to, že i u nás se občas vyskytnou případy drastických vražd, kdy oběť je rozčtvrcena, budou argumentovat, že takto jedná nepatrný zlomek že všech muslimů, budou argumentovat, že jim musíme dát příležitost a podmínky pro poznání jiné-humanitnější společnosti, aby přijali její myšlení, budou.... Omyl - nebudou, mezitím jim i "xenofobům" ti asimilující se muslimové uříznou hlavy, nebo z nich nadělají otroky.

Chamberlain taky věřil, že Hitler nerozpoutá takovou válku, jakou rozpoutal.;-(

15 0
možnosti
ZB

Každý fanatismus je odporný.Fanatici jsou jednotlivci a posuzovat podle činu jedné vyšinuté ženské všechny ostatní je hloupost a demagogie.V Moskvě v klidu žije 2 miliony muslimů a najednou jsou všichni špatní a nebezpeční?To co tady sepisujete je fanatismus a odporné svinstvo, mám snad podle jedné poblázněné ženské hodnotit všechny Čechy?To by vyznělo opravdu dost hnusně....

3 13
možnosti
MN

Víte kolik teroristických činů mají na svědomí v Moskvě a jiných ruských městech muslimové? O teroristické akci muslimů v moskevském divadle Dubrovka 2002 jste neslyšel? O povraždění dětí ve škole v Beslanu 2004 taky, ne? Mám pokračovat?Rv

10 0
možnosti
Foto

Kolegyně se teď vrátila z Cejlonu. Přestupovala v Dubai. Necítila se tam dvakrát bezpečně. Když viděla kolem sebe tu spoustu chlapů v hábitech, čekala, kdo jí první znásilní, ošahá a tak dále. Nic se nestalo. Teď ale, proč se nic nestalo? Není dost atraktivní? Nebyla dost odhalená?

A teď z druhé strany. Nějaký hlouček pánů v hábitech stál v Dubai na letišti. Kolem šla nějaká žena a jim to bylo jedno, protože prostě a jednoduše jsou to normální lidi.

To co se stalo v Moskvě je hrozný, šílený a neumím si představit tu nevýslovnou hrůzu jenom to vidět, natož být v tom jakkoliv zainteresován, ale zase je to prostě o jednotlivci. Přeci nejde na základě tohoto odsuzovat všechny lidi věřící v Alláha.... Nebo snad ano?

5 2
možnosti
JH

Tyhle techniky, které používá vysloveně toto náboženství se šíří a denně jsou zveřejňovány zprávy z různých koutů světa. Není to jednotlivec, těch jednotlivců už jsou tisíce a těch mrtvých ve jménu Alláha statisíce!

11 2
možnosti
PP

Karmu jsem dal, ale co je napsáno záporně či kladně, pro nebo proti islámu je propagace islámu jako takového.

0 0
možnosti
JH
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.