Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dlohou dobu jsem nevěděl, co si o panu Robejškovi mám myslet, ale když ho napadl pan "profesor" Putna, tak to musí být inteligentní a slušný člověk.

7 0
možnosti

R^ Zlatá slova, nebýt maďarského plotu (a co dostali z EU jmen), tak by možná ani k jednání s Tureckem nedošlo, neb tisíce Turků měli z převaděčství profit; Turek by se cítil sebejistě.

Jiná otázka je, zda nebude kontraproduktivní určitá pomoc Německu, ať už odkudkoli. Merkel jen prohlásí "vidíte ono to nějak půjde" a bude za vodou. Voliči sice zvedli prst, ale bylo to málo; prostě musí pryč.

Zdravím.:-)

8 0
možnosti

Díky autorce za shrnutí některých myšlenek zajímavé události. Západní Evropa je natolik postižená pokročilou degenerací, že se z ní vytratil pud sebezáchovy, zatímco u V4 se tak výrazná ztráta ještě neprojevuje. Teď, kdy se vaří budoucnost, je třeba využít každé příležitosti, aby sklerotická EU neměla dost prostoru k zatažení společenství tam, odkud by už nebylo návratu.

19 0
možnosti

Také Vám děkuji, pane Chrastino, krásný dodatek R^

1 0
možnosti

Pan Robejšek je špičkový :)

Velice si všech jeho názorů vážím, vždy dokáže skvěle popsat

a vyhodnotit situaci a má i řešení R^

Na to naši vrcholoví politici a výjimkou pana prezidenta zkrátka nemají.

Bohužel.

Když jim dojdou argumenty, tak se schovávají za debilní slůvko : populismus ;-D

Viz p. Sobotka a jemu podobní.

21 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.