Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozhodně bych jejich aktivity nepodceňovala. Všechno po čem nic, začíná polehoučku pomaloučku. :-/!!

1 0
možnosti

si z Vás někdo dělá p...l,

si to pořádně přečtěte...

0 0
možnosti

Všeho do času, poznáte sám za pár let,jak to ve Střední Evropě i u nás bude vypadat. Toto je holý a nebezpečný fakt a rozhodně žádný žert, o čem píšu. Je to seriózní zpráva.

0 0
možnosti

Zeptejte se pribuznych obeti islamu. Co si mysli o islamu.

3 0
možnosti

"Invazní armáda muslimů" pořád nikde,ale hysterčit se musí pořád dál...každý má právo si založit politickou stranu.To je fakt hrozně nebezpečné,až Vámi uvedené strana dostane ve volbách 0,0001 procent hlasů....to nám budou potom vládnout?;-)

1 12
možnosti

Rv Všeho do času; soustředěnost v ghettech již vydala své ovoce: muslimové vládnou (zatím) dvěma radnicím v Londýně. Co bude dál?!!

8 1
možnosti

Velička ví velmi dobře o co mu jde. O politický vliv a peníze. A ví, že ve spojení s blouznivci z HateFreeCulture a za podpory radikálních islamistů se na placenou vlivnou pozici "pionýra" (průkopníka) islamizace českých a moravských zemí dostane. Každá doba má své quislingy.

10 0
možnosti

Takto nenapadne zacinala NSDAP, ze zacatku si z nich utahovali az jim narodni socani utahli obojek

14 0
možnosti

R^R^R^ Super informace; no potěš hrábě, to snad není možné! Bude to chtít hodně rychle ventilovat a dostat do co nejvíce novin. To nesmí projít!

Zdraví Mirek

14 0
možnosti

Hezký den, Vaše články jsou taky velmi zajímavé R^, Mirku. Obávám se ale, že je nás pořád málo na jasnou osvětu. Čert nikdy nespí :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.