Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic se vymetat nebude, volby nic nezmění , nařízení EU a schvalováním nových zákonů v PS , spíše se zamete s občany.

2 0
možnosti

R^R^ Zdravím, už se začal vymetat; zmizel jsem právě i s články.

Tož někde jinde a jindy.

Pište za mne, píšete dobře.

1 0
možnosti

P.S.

K článku; jedna z věcí, která u policie je velmi problematická, je únik informací.

Ten u Šlachty nebyl a ostatním vadilo, že neví, co se u něj vaří!

Ale správně jak píšete, nikdo neví, co za tlaky a zájmy právě probíhají. Já sázím na nějaký živý spis, který je asi tak horký, že bylo nutno okamžitě jednat.

2 0
možnosti

Pani Holotova, napsala jste to pekne. Citil jsem, ze to bylo od srdce. Verim ve vase obcanske mysleni neco s touto situaci udelat. Proberme si vasi moznost coby obcanka CR.

Jiste jste jiz 'nazhavena' na blizici se volby. Ctu vase myslenky. "Ja tem grazlum ukazi" !!!! Modlim se za udrzeni teto vasi zloby az do voleb. Preji si s prichodem do volebni mistnost ve vasi stejnou odhodlanost, jako ji mate dnes. Po obdrzeni spoustu hlasovacich lisku, tato odhodlanost vas povede k rozhodnemu roztrhani listku tech vinnych stran, pro uspokojeni vasi zlosti. Najdete ten vas 'spravny listek se spravnou stranou' a s uspokojenim tento listek vhodite 'razantne' do urny. Potom budete odchazet z mistnost plne uspokojena za svoje odhodlani s temi "gaunery" zamavat a s pocitem uspokojeni, ze jste tak ucinila. A na dalsi ctyri roky mate 'zadelano' a muzete jen cekat na sve dalsi 'kurazne' volby v budoucnu.

Pouzil jsem trochu nadnesene ukazky vasi moznosti. Podle obsahu vaseho clanku jsem odvodil take vasi neucast v horni 'hierarchii' nejake politicke strany.

Zaverem pro vas. Chtel jsem poukazat na malou moznost obcana CR se podilet na reseni problemu v nasi vlasti. Volby do zastupitistelskych organu jsou pro obcana jen vyjadrenim osobni preference pro 'ideologicke' zamereni v techto organech v budocim volebnim obdobi

Protoze volite STRANY a nevolite sve ZASTUPCE. Mnoho stesti v budoucnu.

1 0
možnosti

Posílení prvků přímé demokracie, odvolatelnost politiků, změna Ústavy a výkonné, zákonodárné i soudní moci!

Jinak není šance na pohnutí se z místa. Klasické volby stran, kde jsou nadefinováni kandidáti nic neřeší. proto Vás asi zklamu, ale nažhavena na volby nejsem! Je to celé špatně. To já vím a říkám už asi 4 roky. Děkuji jinak za Váš názor :-)

0 0
možnosti

Spíše je zajímavé že je to po této akci ... . 12.5.2016

Detektivové Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu prohledávají kancelář pražské městské státní zástupkyně Dagmar Máchové. Uvedl to Radiožurnál, informaci potvrdila mluvčí městského státního zastupitelství Štěpánka Zenklová.

Zásah je součástí větší akce, při které už Útvar pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) ve středu zadržel několik současných i bývalých policistů. Podle České televize zadrželi detektivové i jednoho z pracovníků celní zprávy.

Detektivové ÚOOZ spustili akci mířící do vnitřních struktur policie ve středu. Zadrželi několik lidí včetně vysoce postaveného detektiva Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality (ÚOKFK), který má podle zdrojů České televizevazbyna tzv. pražské kmotry. Podle informací webu aktuálně.cz jde o vedoucího druhého oddělení odboru korupce Radka Holuba.

Problém je v samotné stavbě a konstituci společnosti jež vnitřně sama podporuje tyto aspekty byť v malém, neboť je to pořád zažité z minulosti.

Navíc zde má politik jinou pozici než v totalitě. Jeho pozice stojí a padá jaký kolektiv má kolem sebe, náměstky, ředitelé odborů u ministerstva, tedy "musí" se spolehnout minimálně na 50 lidí. V podstatě vellá ministertsva mají své ministry na okrasu. Hodně je to vidět u Němečka či Mládka.

Pak je tu pozice v samotné straně a dobrý příklad je zde ČSSD, kde jsou dvě mocenská křídla a určitý konsenzus v podobě co se smí a nesmí, když se to překročí tak ... .

Samotnou kapitolou je parlament, senát, prezident, pak tu jsou kraje, obce ... .

Tedy je to velký moloch který sešrotuje jak malé strany tak solitery politiky. Chybí zde to podstatné a tím je zpětná vazba od občanů, jež je u nás nulová ... .

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS