Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Ta vražda byl jasný vzkaz pro Evropu a křesťanství . A k panu Halíkovi - pokud bych si ho chtěl opět vážit , čekal bych nějakou sebereflexi a vyjádření ve smyslu - mýlil jsem se. Bohužel nepřišla. Vrcholem křesťanské lásky není předání planety islámu a zabíjení křesťanů. Křesťanská Evropa má právo svoji víru a své základy hájit , stejně jako právo ateistů, nevěřít v nic.

2 0
možnosti

.... tak křesťanům a ateistům by to už mohlo stačit,- si nejsu jistej ešivá to stačí politikům, sluníčkám a islamistům obecně. Voni se s tema prackama vod krve ešče chlubijou, vytváří fantasmagorický vomluvenky a vlastnímu národu upírají možnost tvrdě a rázně se postavit tomuto svinstvu !,- ....... tam, někde uvnitř, musijou trpět jak koni,- úchylní humanismem a k temu šílení pravdoláskouV! R^

1 0
možnosti

R^R^R^ Ano, ano, nesmíme připustit, aby útoky i osamělých vlků s relativně "malými" následky se nám staly všední a běžné. Nesmíme si zvykat, pak už následuje jen apatie.

Hornerovi jsem (jako odpověď na jeho článek) se snažil ve svém článku vylíčit, jak se mýlí, ale byl to hrách na stěnu; je to ztracený člověk. Je výmluvné, že i zde diskutují typu p. Hornera jsou jednotlivci a nemají podporu.

Nejhorší je v tomto směru stát a norské fondy; jejich hatefree jsou i naše vyhozené peníze a když se heslem shrne na co?; odpověď je přesně o tom, paní Holotová, o čem píšete. Bagatelizovat nejen jednotlivé hrůzné činy, ale hlavně nastolovat atmosféru smířlivosti zastíranou důrazem na chápání jiné kultury. Je to státní svinstvo a realita dneška jim stále více ukazuje, jak jsou mimo.

11 0
možnosti

Lidí jako Vy, kteří umí tak jasně argumentovat, houšť, pane Kulhavý, a děkujiR^

2 0
možnosti
Foto

Kde jsou sluníčkáři a vítači? Stačí kouknout hned vedle do článku p. Hornera. Varují před pravicovými extrémisty, kteří se chtějí po zuby ozbrojit a udělat pogrom na všechny slušné lidi.

8 0
možnosti

neskutečné a varující !!

4 0
možnosti
Foto

Odpovědí ČR je, že přijme 80 Syřanů na základě evropských kvót.....

Quo vadis, Europa????

10 0
možnosti

R^ Nejde o těch pár desítek; už jsme se dozvěděli, jak budou třikrát prověřeni až do pátého kolene. Ale ti malí kluci, za 15 let jim bude dvacet - budou chodit do mešity?!!! A jejich děti.... atd. Ve Francii také vraždil kluk (a podle sousedů hodný) až z třetí generace! Je to špatně pro budoucnost a proto zde nechci žádného nového muslima!

6 0
možnosti

V ramci krestanskeho 'o dvou tvou tvarich' by mohl nastavit priste svuj krk trebas ne_pan Halik.

8 0
možnosti
Foto

Trumpetkům typu Polického, Vokouna nebo Matušky to samozřejmě stačit nebude...

15 0
možnosti

Cemper se tuhle taky vyznamenal...

9 0
možnosti

Civilizace i cokoliv jiného, co se v reálu neosvědčilo, zanikne ! Nikdo (Bůh, příroda, Univerzum...) nemá zájem na tom, aby udržoval něco, co se nechová tak, aby přežilo. Darwinův zákon platí i tady, byl formulován příslušníkem civilizace, která ho však nerespektuje. A k panu Halíkovi? Nepokládám ho za křesťana, neboť programově podporuje hrdlořezy, kteří připravují křesťanům smrt !

11 0
možnosti

Jsem zvědav co na to řekne pan Halík. Bezpochyby nastaví druhou tvář. Jen bohužel ne tu svou.

21 0
možnosti

O něm jsem se raději v článku nezmínila, neboť bych se musela velmi nekorektně vyjádřit :-(

6 0
možnosti

jeste bohuzel ne. Oni to delaji chytre, kapka po kapce, az budete za par mesicu, let.. uplne promokli ale tak pomalu ze se vam to bude zdat normalni.

Jdou na to chytre, Evropa zustava v klidu

22 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS