Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro Pehe je asi nejhorší, co by Zeman mohl podpořit v neprospěch parlamentní demokracii je více prvků přímé demokracie. Pokud by došlo na referendum o setrvání v EU potom by asi autor dostal infarkt. Přesvědčuje mne o tom, že si myslí o občanech, že nejsou schopní se vyjádřit.

0 0
možnosti
Foto

Pro Pehe je asi nejhorší, co by Zeman mohl podpořit v neprospěch parlamentní demokracii je více prvků přímé demokracie. Pokud by došlo na referendum o setrvání v EU potom by asi Pehe a sluníčkáři dostali infarkt. Přesvědčuje mne o tom, že si myslí o občanech, že jsou hňupi, neschopní se vyjádřit. Superarbitrovat neměli Švejka.

1 0
možnosti

R^ Švejk nikdy nezklame; jen to jeho "Na Bělehrad!!!" se musí hodně rychle přetvořit:

"Na Brusel!!!"

1 0
možnosti

Slušný výkon, paní autorko ! Nejen formou, ale i obsahem, ode mne karma a pozdrav.

7 0
možnosti
Foto

Peheho názory jsou jako názory chytré horákyně. Merkel vlastně uprchlíky pozvala i nepozvala, zvýšila či nezvýšila počet uprchlíků v Německu a každý si prostě může vybrat.

4 0
možnosti

J68a56r87a 44R65a80n87k

4. 9. 2016 20:59

Tak v tom mu musite Jiri dat za pravdu, cela Evropa vse po 4 roky ignorovala a ted za vse muze AM;-D

0 0
možnosti

:-) velké díky, milý kolego

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.