Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Největší trapnost tam ovšem předvedl Babiš, když se marně snažil publikum přesvědčit, že skupování soukromých zdravotnických zařízení j í m zřízeným fondem n e n í podnikání ve zdravotnictví a zdůvodňoval to tak, že aby to bylo podnikání ve zdravotnictví, musel by ta zařízení kupovat od státu. Za toto tvrzení ovšem sklidil oprávněný posměch. I když ono to jeho strkání svých nenechavých pařátů do všeho možného moc xmíchu není. :-/

1 0
možnosti
MK

Zajímá mně základní otázka: proč vůbec někdo vyčítá Babišovi, že skupuje to, co ODS a Topka zprivatizovali? Nepatří prvotní výtka stále těm, kteří tento zlořád umožnili a realizovali?

0 4
možnosti
Foto

Nevydržela jsem to sledovat víc jak deset minut. A pokoušela jsem se o to nejméně 3x. Rv:-/

1 0
možnosti
JR

J64a12n 72R89á96ž

7. 10. 2016 13:44

Když přijmete jako fakt, že Čt je vládní TV, a že nikdy tomu nebylo jinak, nebudete se nad její provládní "objektivitou" rozčilovat.

Takže jediný důvod k rozčilování se, je daň z vlastnictví TV přístroje, z jejichž výnosů je ČT provozována..

V ČR je několik daní zamaskováno do podivných názvů. Zdravotní daň se jmenuje "zdravotní pojištění" a daň z vlastnictví TV přístroje je nazvána "koncesionářský poplatek"..

P.S. Před nedávnem vyhrála ČSSD volby, když slíbila zrušit regulační poplatky ve zdravotnictví. Myslím, že t.zv. koncesionářské poplatky na provoz ČT a ČRo jsou ještě víc nepopulární. Co kdyby zkusila nějaká strana vyhrát volby slibem jejich zrušení. Věřím, že by jí to hodně pomohlo.

2 1
možnosti
VF

Velký bilboard s panem Okamurou zrušení poplatků slibuje.;-D

1 0
možnosti
JH

Tentokrát jsem debatu trochu nesoustředěně sledoval a teď pročetl letmo i diskusi. Soudím, že netřeba nic dodávat. Jak říkal jeden český klasik, pařez zůstane pařezem a vůl volem!!;-O!!

2 0
možnosti
JH

Josefe, to máte tedy :-) pech

1 2
možnosti
MK

R^R^R^ Je dobře, že jste problém s ČT připomněla; je to stále potřeba.

5 2
možnosti
JH

a taky to, že parlamentní strana, která se opřela do Sobotky kvůli OKD, musí být umlčena všemi možnými způsoby

2 2
možnosti
MD

Pred vsemi, kteri dokazi sledovat zpravodajske porady CT klobouk dolu. Hrdinove. Dozita vekova hranice se nam udajne zvysuje a tohle je jedna z cest, jak tento trend zvratit. A navic je jasne, proc se dnes zeny dozivaji vyssiho veku. Ovsem nevi se, jak u autorky clanku.

4 3
možnosti
SN

:-).......Díval jsem se, některé komentáře jsem už četl ráno na fb, souhlasím s Vámi !

R^VR^ !!

4 3
možnosti
JH

Ano, byla to moc pěkná šou.... a Moravec je fakt letadlo!:-)

10 3
možnosti
FS

Díval jsem se na chvíli a musel jsem konstatovat,že pan Babiš je ubohost,když napřed tvrdil,že je proti privatizaci nemocnic a prodeje zdravotnických zařízení,pak je mu připomenuto,že privatizuje lukrativní zdravotnické (reprodukce a plastickou chirugii),tak blekotá,že on ne,to jenom jeho fondy,které financuje.Tož to je ubohost.On dovede jenom podrazácky urážet a přisvojovat si úspěchy jiných.

4 9
možnosti
MC

Vy nebudete nikdy chytrý komunista, ale Babiš a Vojtěch to dokázali.

3 1
možnosti
MC

Souhlasím s Vámi v tom, že ta ČT včetně p. Moravce je děsivá. Musím Vám říci tolik, že ani jednu ze zúčastněných stran volit nebudu. Ovšem, jak jste to zde popsala a zhodnotila Vy je neskutečné. Hlavně to, že jste spláchla P. Fialu do stejného koše, přestože prostoru mu téměř nebylo dopřáno, jako jiným rudým synům. Vámi vyzdvihovaném p. Babišovi a p. Okamurovi ani nemluvě. Pokud bych měl hodnotit tuto komedii a hledat kdo řekl něco rozumného tak to byli P. Fiala a p. Bartoš. To, že tam nebyl P. Mach, jak jste správně uvedla si myslím, že tomu by p. Moravec nepřidělil žádný prostor, protože tento moderátor, ČT ani naši občané nechtějí slyšet poctivou pravici.

3 4
možnosti
MK

Je rozdíl někoho vyzdvihovat a nebo se někoho zastat. Přece je spravedlivé se někoho zastat i když to není můj šálek kávy.

A že je Moravec tendenční, to předvedl už mnohokrát. Dám příklad: Na Babiše stále dupal ať přizná, že podniká ve zdravotnictví, ale fakt, že jen kupuje zdr. zařízení od jiných podnikajících stále vynechával, protože ve výsledku je lhostejno, kdo to vlastní; prostě to má soukromník. A zastávat Fialy je krátkozraké.Např. právě ve zdravotnictví to byla ODS a Topka, kteří prosadili podnikání a privatizaci!!! A zvláště krajských zařízení. Tedy jádro otázky je, zda je vůbec správné obchodovat se zdravím lidí!! A následně to zdůrazňovat u Babiše , když to ODS zavedla, je nízké.

4 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.