Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Abyste dosáhla toho co chcete, musíte chápat, že ten kdo především brání tomu aby vaše myšlenky fungovaly, je stát. A to i přesto, když začne prosazovat a uzákoňovat to co vy chcete.

0 0
možnosti
RP

KarmaR^ Myslím, že jako jaderná bába bude národu užitečnější.

3 0
možnosti
LP

Paní Holotová, máte pod fotkou hezky napsanou a pravdivou vizitku.

Přemýšlím o tom, že bychom jen neměli reagovat na ten neustálý příval kravín, ale také bychom měli pozitivně deklarovat, co vlastně chceme.

1 0
možnosti
JH

Děkuji, i to se snažím, je teď potřeba, aby se sloučily roztříštěné síly a našla osobnost, která by to uměla slušně a nahlas říct, co chceme či nechceme je, doufám,hodně lidem jasné :-)

3 0
možnosti
LP

Paní Drábová se hezký odkopala. Je fajn, když to politikům ujede. Já jsem zaregistroval pouze její výrok, volně řečeno, že ona by v žádném případě nespolupracovala s protiislámskými a protimigračními stranami. Přijdou ji lidský odporné. Člověk by se neměl posuzovat jen podle názoru na jeden problém, ale řekl bych, že až bude za rok kandidovat do PS, tak už ji volit nebudu...

5 0
možnosti
MK

V rámci V4 by měl být vypracován dokument, který by byl protiváhou neskutečné hovadiny o podpoře migrace. Ústředním bodem by měla být muslimská neschopnost se integrovat; faktických důkazů se v Záp. zemích najde celá přehršel.

Podpůrným argumentem je jasný nesoulad islámské nauky s evropským právem.

10 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že teorie o neschopnosti evropských přistěhovalců se integrovat zastávalo i mnoho Amíků i amíckých států na počátku 20. století.

2 2
možnosti
MN

Paní Drábová, myslím, svoje děti nemá, takže se nemá o koho bát. A s velkým množstvím jaderných fyziků, kteří se vyloďují u řeckých a italských břehů, si jistě bude rozumnět.

16 0
možnosti
Foto

H74a64n61a 82V80l18k72o84v28á

14. 10. 2016 21:08

R^R^Kromě toho ( a je to mimo téma) její áéáé mezi jednotlivými větami skutečně rve uši.

7 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.