Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P17e88t97r 63T92a88f54t

23. 11. 2016 12:00

Svata prostoto, jak muzou mit podobne choromyslne vyblitky takovou karmu...

0 0
možnosti

KSČ is not dead ! Jsem moc rád, že díky lidem, jako je například i pan ministr Herman, máme docela pevnou demokracii, ve které máte i Vy, paní autorko své místo na slunci. A když bych použil Váš slovník z Vašeho nadpisu, aby jste mi lépe porozuměla, mohu Vám to samé říci třeba i takhle: Díky svobodě, kterou zde denodenně utvrzují lidé třeba i kleromultikulturního zaměření, může pak i prolhaná xenofobní bolševistka publikovat své zvratky bez obavy, že by jí hrozil postih. Ovšem dej Bůh, aby se to někdy neotočilo...

2 0
možnosti

Zajímavé, zatímco premiér, Parlament ČR i předseda Ústavního soudu Rychetský jednání Hradu odsuzují (a ti jsou zcela určitě dobře informovaní), pořád se u nás najde holota, která si myslí opak. :-)

8 2
možnosti

Výsledky uvidíte a poznáte možná už brzy. Jinak urážet někoho za příjmení, už jen to stačí samo o sobě k tomu, abych se nad Vaší poznámkou příliš nezastavovala

2 2
možnosti

Komunisté se slétají jako supi nad mršinou. Napadlo někoho, že soudruzi z Hradu se zapomněli kanadské vlády předem oficiálně optat? Pokud vůbec bylo optání nutné. O spolehlivosti úřední hradní mašinérie mám své pochyby, vzhledem k precizní organizaci odletu na pohřeb slovenského prezidenta. O následných vysvětlivkách podaných neotřelým způsobem víceprezidentem Ovčáčkem nemá cenu psát.

2 0
možnosti

V narážce na tu fotku s pleší jen malou poznámku: komančové vždy, když jim docházejí(li) argumenty, tak zesměšňují.

Jinak, to s tím občanstvím říkal už Forejt. Ale nemá on Brady náhodou i naše občanství?

5 0
možnosti
Foto

J42i89ř78í 87K56i65n27d15l

27. 10. 2016 12:00

I kdyby neměl mění něco na tom ?

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Omlouvám se, není to klerfašista, ale kleromultikulturalista

1 2
možnosti
Foto

J91i95ř29í 48K32i41n27d60l

27. 10. 2016 10:02

Pan Hermn z titulu své funkce má na starosti církve. Pokud do ČR přijede nejvyšší představitel buddhistů na konferenci Forum 2000, který se vzdal politického vůdce Tibetu, je slušností jej přivítat. O svém záměru informoval předsedu vlády a ten neměl nic proti tomu. Nikoho ani v hlubokém snu nenapadlo, že do věcí vloží Zeman, který se k Číně chová jako Hácha k nacistickému Německu a spolu s ním několik našich politických přidcmrndávačů. Ten Zeman, který byl několikrát soudy usvědčen, jako lhář, který na lhaní založil svoji politikou kariéru a ještě alkoholik. Přitom náš obchod s Čínou je šulanul. Větší obchod máme z USA. Mě už zajímá, když se přestanou psát hloupé od relity odtržené konspirační teorie. Jejich snahou je obhájit Zemana a kydat špínu na Hermana a to jenom proto, že je to bývalý kněz.

6 1
možnosti

Celé jsem to nečetl, tolik koncentrované bolševické nenávisti se nedá vstřebat během pěti minut.

11 0
možnosti
Foto

Tak Bradyho příznivci se v otázce koncentrované bolševické nenávisti předvedli v plné síle. Stačí zrušený pořad na Primě s Krausem.

2 7
možnosti

Myslím, že základem je absence elementární slušnosti. Je velice pravděpodobné, že p. Brady si telefonát nevymyslel a p. Forejt mu opravdu volal, ať s jakýchkoliv pohnutek a na jakýkoliv příkaz a je jedno, jestli p. Brady byl na nějakém seznamu nebo ne. Pro vedení Hradu byl ten nejmenší problém telefonát ve vedlejší kanceláři ověřit. A slušností je se za pochybení svého podřízeného prostřednictvím co nejvyšší autority omluvit a až pak řešit, kdo, co a jak. A to pro mě ten základní problém. Neschopnost ani té nejmenší sebereflexe a absence slušnosti u nejvyššího představitele republiky. Je jedno, kdo ho a jak zvolil. A není to poprvé. A pohnutky a činnost ministra Hermana a dalších patří do to řešení kdo, co a jak. Jsem asi sluníčkář, ale to základní mně tam prostě chybí.

6 0
možnosti
Foto

Ani, takto by se zachoval slušný člověk. Dodávat netřeba více.

0 0
možnosti

Nemám ve zvyku se uchylovat k tak jednoduchým poznámkám. Ale zde nemohu jinak - Vaše příjmení a nadpis blogu dokazují to známé nomen omen.

Bez ohledu na to, že pana ministra možná máme oba stejně "rádi".

3 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.