Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Patriarcha by se měl jít léčit.

1 1
možnosti
JH

Mluvené a psané slovo církevních pastýřů zní sice zvláštně, ale fakta zůstávají podstatná a zdravá

2 0
možnosti
JV

J63i48r55i 23V79r43a29b76e53c

28. 10. 2016 8:01

Hnus,hnus,hnusRvRvRv

7 0
možnosti
JH

děkuji Vám za názor

1 0
možnosti
VS

Víte, už ve vašem minulém blogu jsem byl nucen napsat něco o holotě. Tímto opět potvrzujte, že jsem měl pravdu.[>-]

7 1
možnosti
JH

Víte, názor člověka, který se uchyluje k odsuzování ženy na základě vyvdaného příjmení, o jehož prvotním původu navíc neví zhola nic, má pro mne pomíjivý význam.

1 0
možnosti
ZB

Jen pro Vaši informaci "vlastenko",žena dalšího vyznamenaného,in memorial švýcarského občana pana Holzera potvrdila,že ji nejdříve 12. volal Forejt a informoval ji o vyznamenání a dal jí i další pokyny.Oficiální dokument,s razitkem 18. ji dorazil později...tak z tohoto se ta hradní banda v čele se Zemanem už nevylže...

4 2
možnosti
JH

Jsou to tvrzení proti tvrzením. Např. Michal Vlček, tiskový mluvčí kanadské ambasády potvrdil, že z podmínek pro udělování medailí občanům Kanady, nic nebylo řešeno. Ambasády se se značným předstihem vždy musí informovat, je to protokolární postup, což J.Forejt sám uvedl na tisk. konferenci. Největší problém je patrně ten, že se ministr se setkal s Dalajlámou na půdě ministerstva kultury, ač tvrdil, že to byla osobní aktivita. Česká vláda má jasně stanovenou politiku, jejíž součástí je nescházet se s dalajlámou minimálně na oficiální úrovni. Kdyby se s ním Herman sešel soukromě jako Bělobrádek a Dienstbier, nebyl by takový problém. Ale jít proti Zemanovi se zkrátka někomu moc hodí do karet. Je to nedůstojné.

3 0
možnosti
LB

Mám ráda povídku Ludvíka Aškenazyho Přivezou ji na Silvestra. Vypráví o staré paní Marii Šimandlové-Zdrůbecké, která sepsala Manifest k lidem všech zemí a vyvěsila ho vedle programu biografu a výkazu odpracovaných brigádnických hodin. Originál textu přiložil její psychiatr k chorobopisu; protože ho považoval za příznak recidivy juvenility. Do blázince ji odvezli v úterý; ke zřízencům se chovala slušně, každému dala kousek štrůdlu. Domů se má vrátit až na Silvestra, a lidé se jí prý vůbec nemusí bát. Netušila jsem, že paní Marie Šimandlová- Zdrůbecká bude mít své následovkyně... Paní Holotová, už jste začala péct štrůdl?

3 2
možnosti
JH

Štrůdl jsem pekla minulý týden. Ještěže je za námi doba, kdy lidé, kteří chtěli něco sdělit nebo komentovat, museli vyvěšovat psaný text u kina. Komunikační technologie pokročily a my se nemusíme bát publikovat a reagovat na aktuální dění. Také nás za to hned nevezou do léčeben. Ta doba, kdy se lidi uklízeli za svůj názor neprávem do blázinců a byli vystaveni obecnému pohrdání, je naštěstí taky pryč. Jen se musíme umět vyrovnat s tím, že ne každý s námi bude souhlasit, někdo nás bude kritizovat, nebo nás urážet či zesměšňovat. To docela umím a jsem s tím srovnaná. Takže děkuji, nemějte péči, tento týden peču pudinkové řezy.

1 0
možnosti
ZB

Byzantský katolický patricharíát...;-DVe skutečnosti,několik zoufalcu vyhozených z katolické církve,kteří si před pěti lety založili na Ukrajině vlastní církev.Opravdu ti praví na obhajobu Miloše Zemana...;-)

9 1
možnosti
JH

Ten kdo ukazuje na nešvary svých nadřízených i své instituce, je bohužel většinou v té instituci nevítán a z ní vyražen. Institut katolické církve obecně, je znám tím, že mezi s sebou má velké rozepře a je řízen autokraticky. Také je známo, že slouží nevítaným zájmům, o to víc si vážím kněží, kteří dokázali vzdorovat i za cenu velkých a nechutných pomluv.

1 0
možnosti
LW

L86e30o 18W19o20l55f

27. 10. 2016 23:49

Máte tam všechny ingredience, které vás nakonec přivedou do pekla.

4 2
možnosti
AR

Dámo, jak jste přišla k tomu dopisu tzv. Byzantského katolického patriarchátu od exkomunikovaného z církve tzv. patriarchy Eliáše?? U nás ani nežije. Jen pro upřesnění vaše a zdejších čtenářů doporučuju text odpovědi ministra Hermana z dnešní schůze parlamentu, při ústních interpelacích poslanců. Chronologicky zjistíte jak začala ona kauza s jeho strýcem Jiřím Bradym. Viz - http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Ministr-Herman-Tak-nizky-handl-jsem-opravdu-snad-jeste-v-zivote-nezazil-460319

8 2
možnosti
JH

Píšu, jak jsem k dopisu přišla. Vím, kde a jak žije a kdo to je patriarcha Eliáš, vážím si jeho postojů, ať se to někomu líbí či ne. Ke kauze Brady už jsem se jinde mnohokrát vyjádřila

0 0
možnosti
KB

K33a25r13e98l 18B79o49k

27. 10. 2016 23:32

Svatá prostoto, holt léta prožitá v KSČ se nedají z mysli vymazat.

14 5
možnosti
JH

Prožitá v KSČ? Víte, já žila v socialismu a stěžovat si nemohu, ač jsem byla režimem za postoje svého otce v 68 těžce několikrát studijně i pracovně poškozena.

0 0
možnosti
MS

Svatá prostato! Vy asi netušíte nic o Eliáši Dohnalovi, že? Jinak byste ho těžko citovala.

http://www.wikiwand.com/cs/Byzantsk%C3%BD_katolick%C3%BD_patriarch%C3%A1t

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=16166

9 1
možnosti
JH

Vážím si toho, jak se postavil k otázce průvodů Gay Pride a k jiným důležitým věcem, třeba k otázce na Ukrajině, málokdo toto dokáže veřejně prezentovat, sice po svém způsobu, ale hlavně, že tak. Všichni se pohoršují, brblají, ale zalezou a ani neceknou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.