Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V43i14l27é12m 15B83a95r88á61k

24. 11. 2016 10:03

Holotová (to jenom kvůli tomu, že píšete Ruml, ....bez příjmení), pokud je někdo hulvát a lhář, žádnou úctu si nezaslouží, ať má úřád jaký chce.

Pokud dokonce působí jako vlivový agent cizích mocností, tam má být minimálně z funkce sesazen.

2 0
možnosti
VV

Promiňte, ale čtení to bylo trapné paní Holotová, nezisková občanská společnost nikdy nebyla soudruhy vítána, narušovala jejich centralistické ideologické myšlení a jednotu. Jsem za jejich, a tedy i mojí iniciativu rád, i když ne s každou neziskovou souhlasím, to už je daň za svobodu.

1 1
možnosti
PT

P74e72t28r 43T82a26f49t

23. 11. 2016 12:04

Achjo, to jsou hrozne cinty, to se neda vubec cist...

1 0
možnosti
RS

R98a52d85e82k 89S87e36m60a

22. 11. 2016 16:25

tahle paní asi taky vylezla odněkud z díry... doby, kdy všichni nadšeně plácali "ať žije KSČ" už naštěstí skončila.

6 6
možnosti
JH

Mě se zdá, že vy ani nechápete psaný text, natož to, co se dnes ve skutečnosti děje

4 0
možnosti
JR

J52a71n 91R82i73c28h77t72e25r

22. 11. 2016 13:43

Mimochodem, jestlipak kromě trapných nápisů nylo na budově UMPRUM vidět státní vlajku?

Nebo byla schovaná pod plakátem "milujeme islám"?

0 0
možnosti
JR

J90a32n 50R96i30c81h63t26e19r

22. 11. 2016 13:40

Jen k té UMPRUM, něco jsem dnes zahlédl, s dovolením zkopíruji:

Ne vše co souvisí s islámem musí být a priori špatné..." prohlásil rektor univerzity.

Martin Konvička k tomu napsal:

"Ne vše, co souvisí s nacismem, musí být automaticky špatné .... dálnice, tělovýchova, péče o památky..."

"Ne vše, co souvisí s komunismem, musí být automaticky špatné...sociální mobilita, veřejné zdravotnictví, rekreace ROH...."

"Ne vše, co souvisí s kanibalismem, musí být automaticky špatné... přísun bílkovin, ušetří se za funus, na paprice je to lahůdka..."

9 0
možnosti
JH

Ahoj Jiřko, máš právo na svůj názor...nicméně nic není tak černobílé. Já nemusím ani některé (ne)ziskovky, ovšem ani hulváta na Hradě. A Havel je stejně pořád pro mne jakousi autoritou. A teď babo raď :-) (Ale oběsit se nepůjdu).

1 4
možnosti
JH

Ahoj Jiří, jestli jsi to ty,:-). Já beru každého prezidenta jako autoritu a hlavu státu a to je pro mne svaté, i když ne se všemi jeho názory souhlasím. Bylo to tak v případě Havla, Klause i Zemana. Tohle by mělo být nějak zakódované a stejně tak to, že 17. listopad je dvojnásobným svátkem a měl by se patřičně s úctou respektovat a slavit. Ne, že každý listopad bude důvodem málem k "barevné revoluci", Baba ti neporadí:-) (ale oběsit se taky nepůjde).

1 1
možnosti
OG

Oni zblblí fanatičtí svazáci z padesátých let, kteří žádali tresty smrti pro "nepřátele lidu", už o patnáct let později prozřeli a dělali tzv. pražské jaro. Dokázali se poučit z mladických chyb. Marně čekám, kdy se poučí liberálně-demokratizační svazáci "sametoví". Deset let, patnáct, dvacet pět, dvacet sedm a ono pořád nic. Tak nevím, vyvíjí se vůbec naše společnost, nebo jsme zůstali stát na fleku? To by byl ale průšvih, protože vývoj je znakem života.

Nic si z reakcí těch ustrnulých svazáků, paní Holotová, nedělejte! Vy máte výhodu, že jste nezůstala zmrazená v roce 1989 a stále kriticky přemýšlíte o věcech kolem nás. Jenže blogem a diskusí se nic k lepšímu neobrátí, bohužel. Jen se stanete terčem dehonestace. (Ještě, že nejsou padesátá léta!) A tak máte ode mě plus - a nejen za odvahu.

11 6
možnosti
RC

Opravdu umi kriticky myslet clovek, co kandiduje za Usvit na jedne kandidatce s Vitkem Bartou?8-o8-o8-o8-o

3 2
možnosti
TH

RvRvRv

"vylezaji z der"................stacilo, dal jsem necetla.Rv

3 5
možnosti
IH

I94v49o 87H39e57b70e13l27k41a

21. 11. 2016 17:18

3koda, že nejde dát zápornou karmu, protože tento článek je taková snůška h...din.

Akce mých názorových odpůrců musí být rozhodně placeny z tajných fondů, neziskovek a od podobných zákeřných individuí, jako je třeba George Soros. Ale akce, se kterými názorově souhlasím, jsou automaticky vyrostlé ze spodu. Tohle myslíte vážně???

Když tak voláte po tom, aby neziskovky nedostávaly peníze, schválně si najděte seznam všech neziskovek a kolik dostávají z rozpočtu. Peníze dostávají v podstatě jen sportovci a poskytovatelé sociálních služeb (opatrovatelky, Klokánky, rozvoz obědů nemohoucím apod.)

Zemana jsem nevolil. Ale byl jsem mu ochoten dát šanci. Bohužel se z mého pohledu projevil jako nejhorší prezident, kterého jsme kdy měli. Urážky na všechny strany, neschopnost přiznat chybu, není jediný státník ze západu, který by se chtěl nechat vidět s naším prezidentem. Naprostá neschopnost dostát svým prohlášením. (čínské investice - do konce roku Číňané investují 95mld, fakticky proinvestovány 2mld, odebraní kluci v Norsku - Problém vyřeším, fakticky poslal text nazvaný smlouva s Norskem do našeho parlamentu. Tento text v Norsku nikdo neviděl, takže s ním ani nemohl souhlasit. A požaduje po našem parlamentu, ať ho schválí.)

Nebudu hlásat, že Zeman není mým prezidentem. Je mým prezidentem. Ale stydím se za to, jak se můj prezident chová a upřímně doufám, že brzo jím nebude.

5 8
možnosti
OG

Pane Hebele, projděte si výroční zprávy "neziskovek" a tam najdete od koho dostaly kolik peněz. Pak se teprve zapojte do debaty. To, co tvrdíte, totiž není pravda. (Asi se vám pletou příspěvkové organizace a rozpočtové kapitoly státního rozpočtu a kdovíco ještě dohromady s úplně jinými záležitostmi.) Dohledejte si, které neziskovky zase "sponzorují" další neziskovky, či na jejich aktivity a konkrétní projekty "přispívají", pěkně si počtete a možná se v těch pavučinách vztahů i ztratíte. Ale to nevadí. Určitě se zase najdete a přispěcháte do diskuse. On to není totiž vždycky přímo státní rozpočet, ale různé podpory projektů od jednotlivých ministerstev, státních podniků, dále podpory různých projektů z evropských fondů (naše daně přehnané přes Brusel), příspěvky nejrůznějších komisí a skupin Evropského parlamentu a kdovíco ještě. Vyhledejte si taky různé think-tanky (třeba Evropské hodnoty) a podivíte se, jak se vydělávají peníze "na provoz" a jaké výsledky a "bohulibá" činnost se za tyto peníze vykazují.

A neházejte na prezidenta věci, o kterých možná mluvil, ale které prostě nemůže ovlivnit ani on, ani sám Pánbůh. Je to nekorektní. Prostě je taky jenom politik a tak hodně mluví a míň dělá. Nevidím ale rozdíl mezi jeho kecy a kecy třeba Kalouskovými. A to je Kalousek mnohem častěji v televizi!

11 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS