Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Svatá prostoto, text jak vytažený z Gottwaldova hrobu.

13 10
možnosti
PN
Foto

P29e68t92r 66H56a79n36n83i74g

18. 11. 2016 0:01

Pravda. Ani bolševik by nedokázal naplácat během celého dne v televizi takových nesmyslů jako ti naši mediální neonormalizátoři. Kam zmizel duch devadesátých let Jak dobře působil 97letý pan doktor, pamatuji si jenom jeho křestní jméno Vojmír myslím že Srdečný, účastník represálií v roce 1939 a vězeň koncentračního tábora, který mluvil fakta na rozdíl od toho panoptika kladečůa samozřejmě profesor Václav Pavlíček. Ach jaká škoda, že takoví velcí lidé už dlouho k nám promlouvat nebudou. Všechno jiné, současné, už je jenom forma bez obsahu. Zeman udělal dobře, že se toho všeho nezúčastnil.

57 6
možnosti
ZK

Sraz neúspěšných kandidátů kamkoliv je pod blogem Bobošíkové.

4 11
možnosti
RH

A co jezevec? Ten už to ani neslaví...

6 8
možnosti
MK

R^R^ Zdravím. Dobrý rozbor. Rozdrobenost opozice proti muslimko-migrantské politice vlády byla cílem, který někdo platí; a podařilo se. Hodně je vystrašila demonstrace na Hradním nám. s účastí přes 10.000 lidí.

Ale je samozřejmě na těch, kteří zastávají stejný a nebo hodně podobný názor, ale každý v jiném spolku, aby k sobě našli cestu a spojili úsilí. Pak budou slyšet ne součtem, ale násobně a toho se sluníčka, kterých je hrstka včetně těch vládních, bojí.

Prvním krokem je posvítit si na výsledky desítek neziskovek pro migranty, ale třeba i pro začleňování cikánů.

Budou hodně řvát, protože v nich našlo zaměstnání tisíce neuplatněných absolventů z velmi zbytečně rozšířených humanitních oborů. V nich je základní síla v prosazování pseudohumanismu; těch pár pomýlených rektorů a umělců pak odpadne samo.

26 6
možnosti
JH

No a když se podíváte na to, kdo řídí ty neziskovky, je to snad jasné. Souvislosti naprosto neodiskutovatelné

13 5
možnosti
JK

Vám je prostě smutno z toho, že všichni nepodporují Zemana. Mimochodem i prezident, Ovčáček a celá hradní sestava jsou placeni z našich daní. A máte pocit, že je třeba Ovčáček placen za to, aby hledal neexistující články, psal nesmysly na Twitter, že je prezident placen za to, aby se učil stabilizovat společnost podle čínského vzoru, aby bojoval s pražskou kavárnou apod.? Z toho je smutno zase mě.

A ozaj, poukazovala jste veřejně na to, co je placeno z našich daní před listopadem 1989?

22 13
možnosti
MK

Rv Poslední věta s dotazem, p. Kvapile, je nesmyslná a dále poukazování na placení hradního týmu včetně Zemana rovněž postrádá racionální jádro; ať by tam seděl kdokoli, bude vždy placen ze zákona.

Kdybyste viděl denní ferman p. Ovčáčka, tak byste seznal, že na hledání článku tam není moc prostoru. Pokud si dobře vzpomínám, dotyčný si v nějakém rozhovoru stěžoval, že ho to stojí hodně soukromého času.

Vaše pozornost by se měla upřít ke zbytečným neziskovkám, které spotřebují více prostředků, než celá prezidentská skvadra.

12 7
možnosti
PN

P58e35t46r 66N19ě88m96e57c

17. 11. 2016 23:17

Z některých blogů je mi smutno ;-(

11 4
možnosti
JH

mě je smutno z lidí, kteří neví, nebo nechtějí vědět, o co se tu vlastně jedná a hraje

7 7
možnosti
FZ

stačilo napsat jak je vám líto ,že k vám nepromluvil ten starý lhář a zbabělec ,zalezlí na Lánech a vše ostatní jste si mohla ušetřit,

15 12
možnosti
JH

já ho nevolila (ani toho druhého, mimochodem), ale je to prezident této země, tak to respektuji

5 0
možnosti
VC
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.