Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Přečetl jsem si diskusi a je zřejmé, že mnohým zastínil mozek (je-li tam jaký) fakt, že je takové trestní oznámení neobvyklé a jejich chápání nedosažitelné. A to jsou "borci", kteří se zde pouštějí na různá témata do analytických rozborů.

Téměř všichni kritici pojali autorku jako 100% zastánce každého slovíčka předmětného tr. oznámení, což je ovšem pochybení na úrovni 5. obecné!!! Že nemá nic zásadního proti, tak to já rovněž ne. Na místě je jasná otázka proč?

Je nesporné, že pan Herman násobně poškodil pověst ČR a vládní zahr. politiku. A to důležité: ZCELA ÚMYSLNĚ !!! Doufám, že to bude jeden z bodů obžaloby. Dávno už, pro své bezprecedentní pochybení měl z vlády vypadnout! A druhá osoba? Sobotka jej ve všem kryje!

Pokud mám odpovědět na nabízející se otázku, kolik % dávám úspěchu takové žalobě, nepřesáhne můj odhad desítku. Ale to, co si mnozí falešní kritici autorky neráčí uvědomit (někteří záměrně, byť na to buňky mají), že samotné projednání nastaví veřejnosti to pokřivené zrcadlo, které věrně zobrazuje současnou vládní garnituru. Většině bude alespoň o něco více jasné, že v příštích volbách to bude chtít zásadní ZMĚNU!

6 2
možnosti

:-).......JEště se vracím. Přečetl jsem si výživnou diskusi, kde jsou ti co souhlasí s paní autorkou, považováni za lidi se sníženou inteligencí.

Dovolil bych si odporovat. Pokud jste četli můj první příspěvek, není vyvrácen jediný argument, kromě plivání, nálepkování, někdy i dosti nevybraným způsobem!

Jistě jste bedlivě sledovali, jak se celá událost vyvíjela. Kněz Herman, bývalý mluvčí biskupské konference najednou objeví v Kanadě "strýčka", který měl to veliké štěstí, že vyšel zdráv z koncentráku ! Kolik takových bylo a žádný o nich neví, natož aby žádali vyznamenání od presidenta! Nic nebylo slíbeno, jen telefonát, v jakém je zdravotním stavu.

Nebudu to prodlužovat, skupinka jakýchsi kazatelů morálky narychlo svolané ke Krausovi, procítěné proslovy, že president musí odstoupit, Gazdík svolává manifestaci na Staromáku, prostě zázračně rychle zorganizováno....čili dopředu připraveno.

Je samozřejmě řada dalších indicií nad kterými se člověk musí alespoň zamyslet.

Já nevěřím médiím a extra ČTV, je dost jiných zdrojů informací a Vy je máte také !!!

7 7
možnosti
Foto

Stando tak nám tu ty ruské weby vyjmenuj ať ty tvé zdroje nemusíme vyhledávat.

7 3
možnosti

Tenhle článek přesně ukazuje, jak internet umožnil mimo jiné šíření blbostí raketovou rychlostí. Chápu, že nějakého politika člověk nemá rád, nebo ho přímo nesnáší, ale nemělo by to člověku zatemnit mysl.

Představte si, že takhle stojíte před domem s kamarádkou a najednou vedle vás spadne květináč. To určitě byla ta potvora z druhého patra a chtěla nás zabít. Honem podat trestní oznámení pro pokus o vraždu. Protože jsme tam stály dvě, tak by to možná mohla být i genocida.

6 0
možnosti

Nezlobte se na mě, ale tohle je hodně hloupej článek...

8 0
možnosti
Foto

nádherně hloupej článek

11 1
možnosti

Smutné je, že si někteří lidé právě takto, představují nestranné zpravodajství, jak

vyplývá z diskuze.

5 0
možnosti

J95i10r71i 28V77r62a73b39e55c

12. 12. 2016 8:14

Ja kazdopadne verim panu Hermanovi a NE Zemanovi .(mnohonasobny lhar )

11 5
možnosti
Foto

Mám podezření, že zmíněný právník studoval v Plzni;-)

5 1
možnosti

Tvrdi o sobe kdesi, ze na UK. Ale to Standa Grossu taky.....

1 0
možnosti
Foto

Fakt by mě zajímalo, kdo takový nesmysl karmuje. Krom Standy Nováka :-/

12 1
možnosti

Me by zase zajimalo kdo jsou "Lidovi mudzehedini MEK"? Nikdy jsem o nich neslysel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.