Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tajné hlasování v této kauze je dalším důkazem úpadku EP.

2 0
možnosti
MK

R^R^ Jestli si někdo myslí, že při současné situaci ve Francii, bude soud absolutně nestranný, je naivka. A že je to jasný předvolební akt, je více než zřejmé; po česku Kubiceho zpráva.

5 4
možnosti
PB

....von ten Zdechovský má částečně pravdu,- samozřejmě že to bude ohromná reklama a ešče k temu zacálovaná státem. Su zvědavej jak bude francouzská justice posuzovat foto a záběry v médiích a na sociálních sítích z akcí "Chárlie, Paříž, Nice, atd.atd.", kerý obletěly celej svět s jasným vzkazem "Tak toto je DAIŠ!"

.... no a když sme u tej propagace násilí, by mě teda zajímalo kdo pude za katr za přímý přenosy z válek v zálivu,- viz. navádění "chytrý bomby" s monitoringem cíle až do samý exploze, po kerý zbyl z lidí enem mastnej flek ?!?

2 0
možnosti
RH

Tak nějak v tom nevidím problém. Osobně bych byl rád, kdyby imunita neexistovala. Zbavením imunity je poslanec zbaven privilegia a dostává se na pozici občana. Pokud něco udělala, má být vydána spravedlnosti, pokud ne, nemá se čeho obávat, před soudem dostane příležitost se obhájit. Bude přesně v pozici jako běžný Francouz nebo Čech.

5 2
možnosti
JR

J27a58r47a 21R97a45n39k

4. 3. 2017 23:30

Podle nekterych uz je imunity zbavena, ale pockame jeste do pondeli:

http://www.cnn.com/2017/03/03/europe/france-marine-le-pen-summons/

0 0
možnosti
OK

Levicový extremista Štětina, co mu vadí příliš mnoho bělochů v naší zemi, už jen těžko překvapí

12 1
možnosti
JR

J77a78r41a 20R50a31n42k

4. 3. 2017 23:32

Proc pisete hlouposti o nejakem "prilis mnoho belochu", po pristich 2 generacich si nikdo nebude lamat hlavu nad Vasimi starostmi, vetsina bude mit barvu hodne mlecneho kakaa a mirne sikme oci:-)

0 1
možnosti
Foto

Le Pen bude ve Francii souzená podle francouzských zákonů. Kdyby nebyla EU, jak chce, také by ji nikdo "nechránil". pro ni to je obrovský politický tah, protože ten francouzský zákon je fakt neskutečně trapný.

3 0
možnosti
JH

Podle mne je to přesně načasované a soud bude dělat, co může, aby byla odsouzena

5 0
možnosti
Foto

To je tedy "sestava" našich zástupců v EP. ;-( Rv

8 1
možnosti
VK

Co jsme si zvolili, to tam máme. Trapní jsou tedy voliči ne?

6 0
možnosti
VK

Superstát pod vedením Německa a Bundeswehru.....8-o

Koukám, že když je ruská investice v ohrožení, tak se mohou kremlini zbláznit.;-D

5 14
možnosti
VK

Jinak k minusum.... Ivan Marek, Ivan Macek.... Ti rusové by měli projevit trochu invence.;-D

1 4
možnosti
MR

Já býval rád když se Česko dostalo do EU, ale boha jeho!!ten spolek je dnes tak profláknutý!!

Ne že by Česko mělo odcházet, na to je moc malé, jen stačí počkat až se to rozpadne samo. Což se po francouzských volbách stane, i když to třeba Le Pen nevyhraje. Jakýkoliv nový president nebude poskakovat okolo Schulze jako dnes ten mopslik okolo Merkel.

19 1
možnosti
JH

Myslíte? Já si myslím, že poskakovat budou stále a rádi. Je to až neuvěřitelné, jaká byrokratická a ideologická totalita je unie

12 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.