Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Podle mého názoru jste typickým příkladem pro to, aby bylo zrušeno rovné volební právo.

5 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JD

Za me R^ + Karma. Ja si rovnez nemyslim, ze p. Pr. Zeman je "buran" atp. Vse korektne a spravne napsano[>-]

3 6
možnosti
RR

P. pr. Zeman je, viz výše.

Ale 55 procentům populace to nevadí.

0 0
možnosti
JK

Mila pani, skutecne netusim, jestli trpite nejakym onemocnenim, ktere vam brani ve videni reality. Nebo je tento blog psany na neci objednavku. Jen kratce:

1/ premier skutecne NENI zamestnancem pana Zemana, sama tento absurdni primer hned v uvodu zpochybnujete, takze vas historka o nahlasene vypovedi je komickym nesmyslem nijak nesouvisejicim s naslednym textem.

2/ prezident nepochybne vedel, ze mu premier zadnou demisi nenese. Vedel jsem to i ja a kazdy,kdo se o tu situaci zajimal a to nikdo z nas nema zadne vlastni staby a kancelare = cele divadlo melo premiera zamerne ztrapnit.

3/ pokud Vam prijde normalni nebo snad slusne, ze prezident /a vlastne kdkoliv jiny na teto planete se spetkou slusneho vychovani/ mava pred televiznimi kamerami hulkou, aby jinemu neco ukazal a ze prezident odejde, zatimco premier hovori nebo chce hovorit, tak mi vas muze byt jenom lito ;-)

19 7
možnosti
JH

Pusťte si to video celé a nesestřihané znova a pozorně sledujte, děkuji Vám za Váš názor, nemějte obavy žádným onemocněním netrpím

5 3
možnosti
MM

Těším se, jak si budeme ukazovat holemi na prezidenta

3 1
možnosti
JH

i Sir Winston Churchill chodil a gestikuloval holí

0 1
možnosti
IO

Podle mne jsou ve videu dva důležité momenty.

1) 5:30 - 6:01 - premiér Sobotka potvrzuje, že demisi podá písemnou formou včetně data, ke kterému bude podána ... "a nedochází k žádné změně", tedy demisi doručí.

Jak všichni víme, druhý den už to neplatilo.

2) 10:42 - 11:36 - pan prezident ukončuje ceremoniál a zve premiéra k diskuzi.

Poté si vezme premiér slovo a řekne, že se k panu prezidentovi velice rád za malý okamžik připojí. Nenechal si ale ujít přítomnost mnoha novinářů a využil tuto příležitost pro zopakování důvodů demise.

Dle mého názoru jednoznačně ostuda premiéra Sobotky Rv

16 10
možnosti
ŠF

Jaký ceremoniál? Premiér nepřišel na žádný ceremoniál.

5 0
možnosti
JL

Paní Holotová vy musíte tvrdá stoupeňkyně p. Zemana.

9 6
možnosti
JH

Budete se možná divit, nevolila jsem ho (ani pana Schw.) a nebyla jsem stoupenkyně, ale půjde-li to takhle dál, asi mu svůj hlas dám, píši to i na konci článku

1 3
možnosti
ŠF

Milá paní! Ta dehonestující scénka, vhodná nanejvýš někam do dětského kolektivu k táborovému ohni, kterou připravil prezident, opravdu znesvětila prezidentský úřad i Ústavu. Stejným způsobem jako trenky nad hradem. Byla urážkou voličů. Nejen těch, kteří volili premiéra, ale dovolím si říci, že všech voličů. Jestliže i já, žijící na venkově daleko od Prahy jsem věděl, mnoho hodin předem, že v ten den se demise podávat nebude, tak je zřejmé, že ze strany prezidenta se jednalo o sehraný tyjátr. Rovněž mne uráží ohýbání Ústavy a její vykládání podle toho, jak se to prezidentovi hodí. Myslím si, aniž bych měl na mysli někoho konkrétního, že lidé, kteří si neváží demokracie a dodržování zákonů, které k demokracii samo sebou patří, jsou extrémně hloupí. Rv

19 10
možnosti
JH

Také my vadí ohýbání Ústavy, najděte výklad, že když podává premiér demisi, kterou neprojednal s členy vlády, že demise platí pro celou vládu

12 3
možnosti
OS

Milá paní, Zeman celé to divadlo připravil, aby mohl ponížit Sobotku, (nejsem jeho fanoušek), on totiž nikdy nezapomněl, že Sobotka ho nevolil za prezidenta a "veliký" zeman odešel zadním vchodem. Mimo gesta s hůlkou a jeho odchodu tam byl další trapas a to opačně otočený mikrofon. Za normálních okolností by měl přiběhnout nějaký zřízenec a toto odstranit, na což i Sobotka čekal, nedovedu si představit, že něco podobného by se mohlo stát třeba při návštěvě jiného ústavního činitele a vůbec již u zahraniční návštěvy. Závěrem chci dodat, že Zeman je a zůstává mstivý a zapšklý dědek, který si jen chce dokazovat jakou má moc.

16 10
možnosti
Foto

Ten mikrofon byl natočený do místa kde se má při hovoření stát.

2 0
možnosti
Foto

J50a39n 81P67e36c34h28a

7. 5. 2017 0:52

Jen malá poznámka - Vám jako ženě nevadí, že prezident při oficiálním setkání předsedovi vlády ležérně tyká a holí mu ukazuje, kam si má stoupnout? To je pro Vás vzor gentlemana?

13 9
možnosti
JH

Napsala jsem, že je svéráz, nikoli gentleman a k ostatnímu se vyjádřila v článku. Také jsem jasně slyšela, že premiér ujistil prezidenta, že demisi podá za 14 dní. Obrácení pana Sobotky považuji za další blamáž a intriky B. Sobotky

12 3
možnosti
JH

Doporučuji, před psaním do diskuze, vyvážit emoce opětným pozorným shlédnutim a vyslechnutím videa z Hradu. Děkuji :-)

9 6
možnosti
Foto

to ale platí i pro vás. Ale pokud neshledáváte na chování prezidenta vady, patříte také k lidem, kterým je slušné chování cizí.

7 7
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.