Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milá autorko!

Jste ctitelkou Miloše Zemana a podle toho nad mnohými prohřešky přivíráte oči.

Zeman přiznal, že ráno v 7 hodin byl informován, že demise vlády nebude. Přesto přichystal Bohuslavu Sobotkovi ponižující akt demise vlády. Bohuslav Sobotka tuto potupu přijal s noblesou, protože ví, že od Zemana může očekávat cokoliv. Když hned na počátku zvládnul Zemanův puč s Haškem, Chovancem, Zimolou, Škromachem, Tejcem, nic ho zjevně nepřekvapí.

Všichni víme, že Zeman ČSSD nenávidí se Sobotkou v čele, protože jej nominovali na post prezidenta, ale pak pro něho nehlasovali. A to Zeman nedokáže odpustit!

Bohuslav Sobotka udělal těžkou chybu, že se svojí vysoce úspěšnou vládnou nedovládnul, že se nechal zmanipulovat některými spolustraníky, kteří se spojili s Kalouskem a jeho TOP 09 a s Fialou s jeho ODS a upnul se na "podrazy" Andreje Babiše.

Pokud chceme chápat, co se děje v naší politice, musí vědět, že politici jsou slušní a gauneři. Gauneři jsou propojeni téměř skrz všechny politické strany a jsou napojeni na mafiány v zákulisí, do kterého nevidíme. A ti likvidují všechny, kteří se jim nehodí, kteří překáží gaunerům. Proto byl zlikvidován Petr Nečas jako za éry komunistů přes babu a nyní překáží Andrej Babiš, který je vystaven trvalému tlaku na jeho likvidaci. Nyní se k těmto mafiánů a gaunerů přidal i Bohuslav Sobotka pod šíleným tlakem. Bohužel.

A kde je podstata sporu? Bohuslav Sobotka se v této mafiánské a polodemokratické zemi přidal k těm, kteří požadují presumpci viny u politiků, což je příčinou tlaku na Babiše, aby odstoupil. Jenže Andrej Babiš není politik, je to podnikatel, a zde platí presumpce neviny. Babiš dobře ví, že přijetím tezí politiků s gaunery za zády bude vyloučen z politiky navždy. To nechce. Zprávy o něm jsou nepřátelsky překrucovány, ale za to, že se řídil Kalouskovými a Sobotkovými zákony přece nemůže být odsuzován. Je podnikatel. Proto čeká na posudek policie a justice. Pozoruhodné je, že se zdá, že vadí i prezidentovi.

6 6
možnosti
JH

Se všim s vámi souhlasím, kromě prvních dvou odstavců, čili od třetího až do konce. Děkuji za názor

2 0
možnosti

Příspěvek zmizel. Pokusím se ho rekonstruovat!

:-)

0 0
možnosti

Pokud by Zeman neprisel s tim, ze bude ignorovat ustavu, tak by Sobotka veletoce nedelal, nicmene na Zemanuv podraz se nedalo reagovat nijak jinak.

9 4
možnosti
Foto

zeman neignoruje ústavu, ale zvyklosti, které nejsou v ústavě zakotveny...

5 3
možnosti
BH

Nehledal bych v tom vědu, Sobotka si jednoduše naletěl na smeč.

6 4
možnosti
ŠF

Smeč přišel od Sobotky. Zeman může obstruovat a nadále švejkovat, ale karty v rukou nemá žádné.

3 2
možnosti
Foto

J77a44n 38D85e51r56k85a

6. 5. 2017 15:29

Váš blog je čistě subjektivní záležitost. Tak asi nemá smysl vás obviňovat z adorace prezidenta, který za své funkční období udělal tolik ostudy a přešlapů, jako všichni prezidenti před ním dohromady. Ano, za Zemana se stydím, kdykoliv je v zahraničí. A to, že občas řekne co chtějí jeho voliči slyšet na věci nic nemění. Další součást hradní grupy je Ovčáček, Mynář a samozřejmě šedá eminence Nejedlý. Asi vás to bere, ale mě je proruské směřování proti srsti. A to jsem dalek toho nějak obhajovat Sobotku.

9 5
možnosti
JH

Nevidím v tom proruské směřování, jen Zemanovo zklamání ze Sobotky, který táhne čssd ke dnu. Také zklamání z toho, že chtél Sobotka demisi celé vlády.

4 1
možnosti
JR

Autorka napsala snůšku nesmyslů a demagogie a přihlásila se k pokleslému způsobu chování, jednání a uvažování senilního hulváta Zemana.

Možná se i ona dočká "gentlemanského" oslovení z jeho nevymáchaných úst: "pussy sem, pussy tam".

9 9
možnosti
JH

Pan prezident hovořil o skupině Pussy Riot, které nevybíravým chováním a pornovideem znesvětily křesťanský kostel a samy si do názvu své skupiny Pussy daly! P.S. a do Pussy si daly i mražená kuřata. To Vám přijde normální a slušné, vy sprosťáku?

4 3
možnosti
SM

Paní autorka blogu je krystalickým příkladem toho, že účelovým výběrem faktů může obhájit sebevětší blbost, lež, polopravdu. Nebo Zemana.

19 7
možnosti
Foto

,,pan prezident (si) premiéra náležitě vychutnal, je otázka druhá a je zbytečné, abychom se mezi sebou dohadovali kvůli chování našich ústavních činitelů" (Holotová)vrána k (Zemanově) vráně sedá. :-(

4 0
možnosti
MJ

Sobotka měl prostor na svou řeč od 4:30 do 9:46 a Zeman by ho nechal mluvit i déle. Pak vyzval Sobotku ať jde s ním - čas 11:30. Sobotka nešel a sám tam ještě 2 minuty mluvil. TAK KDO JE HULVÁT???? Navíc od teď Sobotkovo jakékoli veřejné prohlášení nemá žádnou váhu - NEDRŽÍ SVÉ SLOVO!!!!!!

9 5
možnosti

To je Vás odsudek. Bohužel, celou pravdu neznáte!

0 0
možnosti
MM

Tento "prezident" je nejen hulvát s sprosťák v Českém rozhlase -

on je také arogant, nezdvořák a poťouchlý hrubiant lidské spodiny v České televizi

6 7
možnosti

Hulvát hulvátovi se líbí. Jsme hulváti? Opravdu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.