Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Tak za tohle bude asi spousta koblih, to vyšachování prezidenta mě málem porazilo, smíchy asi umřu, díky za pobavení ;-D

6 7
možnosti

Karma. Babiše od začátku nepodporuji, pokud jde velkopodnikatel do politiky, považuji to za zcela přirozený střet zájmů. Zvláště, pokud je ve vládě nebo dokonce na ministerstvu financí. Pokušení takové situace nevyužít by dokázal odolat možná anděl - a to Babiš není.

Nicméně, když vidím současné demonstranty a hlavně organizátory, začínám se ptát, komu a jak vlastně šlápl na kuří oko. Jde v podstatě o sjednocenou multikulturní a prounijní frontu (od neziskovek, Zelených, Socdemáků až po Top 09). Jde o mocenský boj? (Řekněme - zda tu získá dominanci Babiš nebo tyto "elity," případně Soros?). Nebo je Babiš obětován a hlavním cílem je Zeman? (kde nenávist multikulturní a prounijní fronty dává větší smysl).

Nevím, ale rozhodně se toho nebudu účastnit a podporovat to.

Podle některých skeptických názorů, které jsem zaslechl, je to "jenom" předvolební kampaň ČSSD. Přiznám se, že tomu moc nevěřím, myslím, že na PR socdemáků je to přeci jenom moc velké sousto.

20 3
možnosti
PK

A co to vzít naprosto jednoduše, jak to ve skutečnosti je? Že většině lidí ti dva hulváti a gauneři už lezou krkem, je jim zle z toho, jak si vytírají zadek s ústavou a zákony, jak dělají ostudu zemi, a chtějí se proti tomu ozvat? Proč vymýšlet takové kostrbaté konstrukce, když důvod je naprosto jednoduchý? 8-o

4 4
možnosti
PT

P34e19t90r 63T47o51m13e56k

15. 5. 2017 22:44

Jasně babišovko. Sama tomu nevěříš.

6 5
možnosti
JH

;-D dobrej vtip, socdemáku

5 3
možnosti
Foto

P78a60v38e87l 54K80o34r80e42c

15. 5. 2017 22:27

Co píšete, jsou převážně lži. Nejsme malé děti!!

7 16
možnosti
JP

Fakt, a co tím myslíte?

0 0
možnosti
PB

..... no já bych mohl demonstrovat proti komukoliv,- nakonec můj kredit, zcela čistýho, netrestanýho, nestíhanýho, nesouzenýho a neprověřovanýho občana tehoto státu, mě k temu více než méně opravňuje,- neřkuli přímo vyzývá ! ,- ..... mi ale není jasný, kde v sobě berou tu drzost to samý právo uplatńovat socani, lidovci, modrý ptáci, potažmo nějakej Kalousek ?! To už sme vopravdu v Somálsku ?!?

7 3
možnosti
Foto

Pokud o někom píšete, že je sluníčkář, tak vy asi budete nenávistník, ne?

6 12
možnosti
MK

R^R^ Také jsem dal článek do PL s podobnými závěry. Vy však jdete hlouběji a myslím, že správným směrem. Mně vyprovokovala "revolucionářka" B. Štěpánová, která sprostě uráží prezidenta a sklízí potlesk; tedy to, co Zemanovi vyčítají, sami konají. Pokrytci!

27 11
možnosti
Foto

I78v61a35n 55M26a88r64e22k

15. 5. 2017 19:56

Pardon p.Kulhavý. omylem jsem Vám dal mínus, omlouvám se . R^ [>-]

5 4
možnosti
ZB

Nejvíc mě uklidnuje,že všichni ti,"za kterými jde všechen karmující lid" mají ve skutečnosti u veřejnosti skoro nulovou podporu.Vyvadil,Konvička,rozpadající se Usvit a mnozí další.Když už nic jiného, tady si mužete aspon s chutí zanadávat a ulevit si vlastní frustraci,realita je naštěstí někde uplně jinde....

7 13
možnosti
JH

Omyl, mimo realitu jste vy :-), na demonstracích proti Babišovi bylo i hodně "islamofobů"

4 4
možnosti
MN

Napsala jste to dobře. V tom současném kukluxklanském honu na Babiše a Zemana jde o mnohem víc, než jak to vypadá.

Navíc, tzv. klasické strany začaly totálně panikařit z rostoucích preferencí ANO, protože by to mohlo znamenat hned několik závěrů:

1) lidé už na nic nepotřebují klasické ideologické strany pravici a levici - zmizely klasické třídy a jejich třídní boj, do popředí se dostal boj nacionalistů a globalistů

2) stát dnes může úspěšně řídit jako firmu i nepolitické hnutí, které řeší podle charakteru některé problémy pravicově a jiné problémy zase levicově.

23 10
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.