Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Jen jsem zvědavý, co ti naši mudrci vymyslí na hospůdky, které se přeonačí na kluby. Tam už by nešlo o provoz pro širokou veřejnost, ale o soukr spolek. Podaří se ukrojit další kolečko ze štangle zvané svoboda?!!

0 0
možnosti
JH

Ukrajuje se pořád, za chvíli zbyde jen ohlodaná kost :-/

2 0
možnosti
ZJ

...R^... ta ukázka je přímo - řekl bych - VIZIONÁŘSKÁ ;-D!!Karma.

1 0
možnosti
PB

.... pevně doufám, že je to enem první krok !,- tech sociálně patologickejch jevů ve společnosti je habaděj,- zakázat drogy nemože byt problém,- taky bych zakázal kriminalitu,- potem bych zakázal sebevraždy, gemblerství, prostituci, dopravní nehody, pracovní úrazy, nezaměstnanost, - ....... by ale možná pro začátek úplně stačilo zakázat totálním pobouchancům kandidovat za politický strany a hnutíVEU!

8 0
možnosti
MB

Avšak, není vše špatné ! Ti mazanější, znalí zákonných kliček zakládají spolky vyznání boha tabakisty ! EU na to slyší, jsou menšinoví - i nějaká dotace bude možná ! Ti zbylí zase skupují písek a sypou jej do koutku svých hospod ! Tu se otevírají dveře, vchází matka s kočárkem - šťastné dítě si plácá své bábovičky v nálevně ! Bývalí nálevníci pak s půllitry zase sedí v tom parku na dětském hřišti - zase je tam málo košů na oharky ! ... Ještě se to musí vyprecizovat ! ... :-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.