Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napsala jste, že jde o odpůrce pochodu, nikoliv homosexuálů, jak se všichni zúčastnění mylně domnívali. Proč tedy transparenty na ty homosexuály útočí?

"Jak se dítě rodí? Muž se ženou ho zplodí." Myslím, že tohle nikdo nerozporuje. Každý ví, co stojí za zplozením nového člověka. Jestli si myslíte, že si to LGBT nemyslí a neví to, pak si to myslíte špatně.

"Jedna teplá zadnice - zachráněná oslice" - vskutku tolerantní citát, který neútočí na homosexuály.

"Děti, ty jsou naše, deviace - vaše!" Nikdo z účastníků nejspíš žádnou deviací netrpí a jejich děti jim nikdo nebere. Pokud pán narážel na adopce, tak jde nejspíš o děti umístěné v dětských domovech, o něž se rodiče nechtějí nebo nemohou starat. Tak jaké "naše" děti?

"Co dáváte společnosti? HIV a úchylnosti" Opět transparent, který neútočí na homosexuály, ale na pochod, že? Napsala jste, že homosexuály máme všichni mezi spolužáky, přáteli, známými, kolegy. Předpokládám, že tento transparent byste na své spolužáky, přátelé, známé a kolegy asi nevytáhla. Nebo ano?

"Chcete práva? A co povinnosti?" Opět nicneříkající bonmot. Každý člověk má svá práva a i své povinnosti. Nebo má někdo snad pocit, že si LGBT lidé své povinnosti neplní? Tenhle bonmot by se hodil spíš na vysavače sociálních dávek, na které jim i já ze svých daní přispívám.

1 0
možnosti

Vybavil se mi Petronius:

" Sem, sem rychle přiběhněte, pederasté bujní! Kroky napnout, běhu přidat! Paty leťte vzduchem, s řití křepkou, zadkem lehkým ....... "

1 0
možnosti

Jo, starý dobrý Petronius, ten věděl.

1 0
možnosti

S tou sterilizací okurek jsem to tedy nepochopil ani náznakem. Pokud si někdo vezme do hlavy, že není to, ale to druhý a utíká za tzv. lékařem, aby do něj začal cpát tuny hormonů a pěkně ho přešil, tak si přece tu sterilizaci vyžádá sám, ne? 8-o

3 0
možnosti

Minusujte, ale jakékoliv pride pochody mě nedojímají už proto, že jsou projevem úpadku civilizace.

21 0
možnosti

Sterilizace je skutečně povinná, pokud chcete změnit pohlaví, musíte se nechat vykastrovat.

5 0
možnosti

no jo, ale možná sexuální výchova nebyla dostatečně dobrá. Neví co se vlastně potřebuje k udělání dítěte. Nejen co je na povrchu a je vidět, ale hlavně co je vevnitř.

A trans lidi si pouze upraví zevnějšek, vevnitř se nic nezmění. Meli by to hošanovi vysvětlit

4 0
možnosti

Nesouhlasím s myšlenkou takto projevované hrdosti, nevěřím v jejich účinnost na veřejné mínění. Jsou mi nicméně podstatně milejší než akce takovýchto odpůrců s prefabrikovanými transparenty. Transparenty některých odpůrců stojí v protikladu s tvrzením autorky, že jsou plnohotnodnou součástí společnosti.

A "Co dřív bylo trestné je díky vám čestné" je přinejmenším stejná perla jako trans lidi.

1 4
možnosti

Kdo je plnohodnotnou součástí? Píši, že homosexuálové jsou dlouhá léta součástí společnosti. je to můj názor, ne názor někoho jiného, děkuji

3 0
možnosti

pěkný je to - sterilizujte okurky, ne trans - lidi - hoch si asi myslí že když ho předělají na ženu tak otěhotní ;-D, a pokud ne, tak ho asi bez jeho vědomí sterilizovali.

Koukám že opravdu budou muset zavést pořádnou sexuální výchovu, chlapec má v tom trochu guláš;-D

18 0
možnosti

no, tak každý řekl to své, a nic se nestalo. Výborně! Ale ozvou se lidé kteří budou říkat že jsou Plzeňáci náckové, protože leckdo by zase rád kádroval, a pár lidí si myslí že na protesty nebo pochody mají právo jen prokádrování od vrchnosti.

Ale je dobře že si lidé mohou vyjít a vyříkat si to.

7 0
možnosti

Nejvíce mě zaujal transparent "Pilsen Prde" a zdálo se mi, že zapomněli přimalovat "l"

15 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.