Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní autorko, jste vynikající!

Spousta lidí si nenajde čas najít v té spoustě předvolebních řečiček, co jednotlivé strany a hnutí ve skutečnosti slibují a chtějí prosazovat.

Vašim vynikajícím rozborem jste pomohla mnoha lidem a otevřela jim oči, aby viděli, kdo se do sněmovny tlačí!

Umím si představit, jakou práci vám to dalo, přesto bych vás požádal, aby jste ještě, pokud najdete čas vypracovala ještě druhý přehled v těchto záležitostech:

Přijímání Muslimských migrantů.

Revize církevních restitucí.

Síť neziskových zdravotních zařízení, popř. jedna zdravotní pojišťovna.

Popřípadě v dalších předmětech vašeho zájmu.

Posílám karmu za všechny lidi, kterým jste svým článkem pomohla.!!!R^R^R^

:-);-):-P;-(:-/;-D:-(!!

0 0
možnosti

Děkuji moc, pane Čumpelíku, to je od Vás pěkné. Bohužel jsem zklamána malou čteností a zájmem o článek. Církevní restituce, co jsem četla zpětně řeší snad jen 2-3 strany tuším, nikdo se o nich moc nezmiňuje, je to považováno bohužel "za vyřešenou" věc., o zastavení migrace hodně stran mluví, ale málokterá navrhuje jasná opatření, totéž s tím zdravotnictvím. Pane Čumpelíku, podle minimálního zájmu o článek soudím, že je to moje úsilí házení perel... Pokusím se to před volbami v trochu jiné podobě publikovat znovu. Ještě jednou děkuji a přeji pěkný večer, JH

0 0
možnosti

Paní Holotová,

tu práci nemůžete vzdát. Změnit název článku, upravit, či doplnit podle novějších vyjádření stran, které často mění svá stanoviska a znovu, třeba několikrát zveřejnit, pod různými názvy.

Čtenáři čtou především články, které je zaujmou svým názvem. Držím palce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.