Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Abych se přiznal, spíš zvažuji, jestli Svobodné radši nerozdělit na libertariány a konzervativce. A ta půlka, ve které nebudu, ať se pak klidně spojí s Robejškem, Adamem B. Bartošem, či klidně DSSS, to mi je docela fuk :-) Ale stejně si myslím, že se jim moc nebude chtít...

0 0
možnosti
Foto

Spojte se, to by bylo, abyste na ta tři procenta nedosáhli;-D

2 1
možnosti

Volební debakl Svobodných, Rozumných a Realistů výmluvně dokládá, že obyvatelé Česka nehodlají vystoupit z EU ani z NATO.

2 0
možnosti
Foto

Strany se budují několik let, i více, hodně záleží jak se dostanou do podvědomí svých potencionálních voličů s programem, který je aktuální zrovna v té době.

0 0
možnosti

Otto, gratuluji ke strhujícímu volebnímu výsledku. Vlastenci za vámi stojí.;-D

1 1
možnosti

A68d26a25m 76M24a42l27ý

23. 10. 2017 7:45

To je nápad: Svobodní + Zemanovci + Sládek. Ti jsou si fakt blízcí ;-D;-D;-D;-D

RvRvRvRv

3 1
možnosti

Žádný platný hlas ve volební urně není ztracený hlas. Je to vyjádření názoru, na něž má každý právo. Ztracené hlasy jsou od těch, kteří nedorazili k volbám, nebo vhodili neplatný hlas. To jsou hlupáci, kteří za sebe nechali rozhodnout jiné.

5 0
možnosti

P49e24t56r 79D75r80a34p14a87l

23. 10. 2017 6:32

a přitom stačilo napsat jen tu poslední větu;-)

0 0
možnosti
Foto

K48a61r86e40l 30M20á12d35l59e

23. 10. 2017 6:24

Svobodní jsou pravice, podle programu chtějí být jakousi ODS bez špinavé minulosti, s ostatními vypsanými stranami těch shodných programových bodů moc nemají. Ty ostatní jsou střed až levice (i když některé z nich jsou nálepkovány jako krajní pravice). A jsou tam strany, které by víc voličů odradily, než přitáhly - např. Sládkovci nebo Dělníci. Takže to na první pohled vypadá hezky, ale v praxi by mohlo dopadnout jen spojení Rozumných a Realistů plus někoho úplně pidi.

3 0
možnosti

Soused mi letmo pravil, že z politiky je znechucený - "Protože oni se tam 28 let hádají". Říkám mu , že je to snad normální, protože každý vychází z jiných hodnot, cílů. Nastoupilo 31 subjektů - tedy asi 31 cest ke štěstí občana. Přitom pořád jde o totéž ! Jak vytvořit svobodnou, prosperující společnost, kde má své důstojné místo - starý - mladý. Uvolnit vše, co podvazuje tvořivost jednotlivce, OSVČ - firem. Ze státu udělat sluhu - od slova sloužit. Veleúspěšná vláda trend otočila - my sloužíme jemu:-)

1 0
možnosti

Souhlasím. Ale podívejte se na jejich facebůčky. Místo po krku Islámu, jdou po krku sobě navzájem. Nevraživost, žárlivost, malichernost. To převládá. Největší nepřítel už není islamista, ale Okamura, který si dovolil uspět.

.

Tihle lidi nikdy spolupracovat nedokáží... Jen ten Konvička dokázal spolknout odmítnutí Okamury a před volami ho podpořit. A sám nikam nekandidovat. Čímž u mě tedy stoupnul v ceně, protože to je to co potřebujeme - schopnost upozadit svoje ego pro větší cíl...

3 0
možnosti

Konvička nekandidoval nejspíš proto, že má ještě v živé paměti svůj debakl z loňských senátních voleb, kdy mu voliči ve 13. obvodě pěkně vyprášili kožich.

4 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.