Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic nechápete, ale to nevadí. :-D

0 0
možnosti
Foto

Díky moc! :-D Královsky se bavíme. :-)

0 0
možnosti
JH

My jsme se tou peticí taky pobavili

0 0
možnosti

Antifa, klinikáři, sluníčkáři, zelení... mají k sobě opravdu velmi blízko.

5 0
možnosti
KR

K53a39r22e17l 15R44o57m18a14n

1. 11. 2017 22:52

Vynikající, díky za tu práci a karma.V

Když jsem si procházel podpisy pod tou peticí, pobavilo, kolik cikánských příjmení (často i s odkazy na FB) jsem tam našel. Dokonce bych řekl, že tentokrát to opravdu s Islámem nesouvisí.;-D

10 0
možnosti
Foto

Myslím, že ve vašem článku dochází k jistému matení pojmů, respektive k jejich zkreslenému používání. Je totiž těžké označit antifašistickou Antifu jako extrémistickou stranu. Pokud lze chápat činy nebo rétoriku některých jejich členů jako extrémismus, stejným metrem pak lze označit některé Okamurovy výroky jako extrémistické a tím pádem SPD jako extrémistickou stranu. V seriozní diskusi bych slovo extrémismus nepoužil nebo řekl, že se kočkují extrémisté mezi sebou. Navíc způsobem, který by měl propagátor přímé demokracie asi akceptovat, nemyslíte?

3 7
možnosti
MS

Já bych to viděl na obyčejnou Pavlíčkovu závist, že ve sněmovně je extrémista Okamura a extrémistický antifašista Pavlíček tam není.

5 0
možnosti
AR

Jak antifašisté, tak komunisté jsou extrémní organizace a občanům škodili a škodí!!

6 0
možnosti

Pěkný článek, jen bych opravil drobnost. Nacismus, tedy nacionální socialismus není směr pravicový, ale levicový. To, že se tomu v současné době říká ultrapravice, je rozšířený omyl.

14 0
možnosti
JH

no, vidíte to, to jsem nevěděla, zajímavé

1 1
možnosti
MD

Dobry clanek na dobre zvolene tema.

18 1
možnosti
JH
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.