Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jasem rád, paní Holotová, že jste se v úvodních větách tak dobře popsala!

2 0
možnosti
MK

Pro ty, co se ještě nemohou rozhodnout, nápověda zde: http://www.lucieprovaznikova.cz.

0 0
možnosti
IM

Proč už nemůžu váš blog dnes najít v denní nabídce na idnes? Že by odkaz na Pravý prostor a otevřený dopis pana Vlka?

1 1
možnosti
JH

Dobrý den, blog byl stažen na moji osobní stránku redakcí, že prý se jedná o reklamu. Takže jsem poupravila nadpos (odstranila tečka cz :-)) a už je to v pořádku. Byl mi vrácen na hlavní stranu. Děkuji, článek p. Vlka na PP jsem si přečetla a Vám ještě jednou díky za všímavost a příspěvky do diskuze.

1 2
možnosti
JV

Pana Cempera snad neberete vážně! ;-D

5 0
možnosti
ZJ

Napsala jste to správně ale to se v diskuzi neodpouští , u mně máte karmu.

8 1
možnosti
JR

J49a81r38a 49R74a68n77k

19. 1. 2018 1:52

Protezovat Drahose a sypat spinu na Milose......vtipne, panu Zemanovy, pokud mate pravdu;-( se pouze vraci jeho triky pri poslednich volbach, kdy hazel a sypal spinu a lhal tak hezky cesky - komunistickyRv Takze z te cukrove vaty pro Milose jsem dostyala jen prvni odstavecRv

2 8
možnosti
Foto

Krásná ukázka dvoji morálky. Pokud lže nekdo mě milý, je to oprávněná odplata za nepřijatelné lhaní pro mě nemilého. Takhle manipulovali s pravdou komunisti, fašisti i nacisti. Gratuluji.

4 1
možnosti

Víte o tom, že zakladatelem Římského klubu u nás je mj. i Miloš Zeman? Na začátku 90. let se tím velice chlubil, lze to dohledat. On byl totiž kdysi liberál. Dnes je to spíš takový nacionální socialista.

4 1
možnosti
IM

Velmi výstižné. Doporučuji vám dopis, který napsal pan Vlk panu Drahošovi. Je na Pravém prostou. Proč vás volit nebudu pane Drahoši. V dopise je vše podstatné. Co se týká voleb.

5 3
možnosti
JC

Skvělá práce!

8 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.