Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu a vlastně se mýlíte až v tom posledním odstavci. Při vašich zkušenostech přece víte, že podobná varování nefungují ani zbla. Buď nemají žádný efekt, nebo přesně opačný, než autor zamýšlel. ;-)

2 0
možnosti

"chci říci hlavně mladým lidem, aby nepodléhali davovému organizovanému mámení, které je vábivé a nezavdávali příčiny k převratům a k nějakým revolučním řešením."

Ty vole, Husák hadra.;-D

7 0
možnosti

Jistě "Nestůjte tam na chodníku, pojďte s námi v jednom šiku", jinak jste dnes automaticky zaškatulkováni jako komunisti, bolševici, rasisti či xenofobové, nebo je to obráceně? Kdo se v tom už má vyznat? Může se ještě vůbec něco napsat?

3 0
možnosti

Neopsala jste závěr svého blogu z Rudého práva? Nejedná se o prohlášení strany-a-vlády? Nejspíše z listopadu 1989.

7 2
možnosti

Už tehdy chtěli otevřenou liberální společnost?

2 1
možnosti

Důvody k tomu zrušit komunistickou stranu nikdy nepominuly. A jestli nechápete rozdíl mezi atmosférou tehdy (nejsme jako oni) a nyní díky stále drzejším komunistům, tak....jak to napsat a nenabudit paní Janků.

9 1
možnosti
Foto

Otázka nezní, kdo tu hybridní válku pořádá, ale jak podobná autentická a spravedlivá rozhořčení "veřejnosti" jako její nástroj v podobě dalších arabských jar a Majdanů neutralizovat.

4 3
možnosti
Foto

Kalendář i vzpomínky napovídají, že už jsem leccos prožil, ale pak si něco přečtu a připadám si jak malej kluk, kterýmu tvrdí, že Země je placatá. :-)

7 3
možnosti

Vy jste dávno méně chápavý, všimla jsem si podle pravidelných příspěvků pod mými články :-P

2 0
možnosti

Díval jsem se včera na průběh demonstrací. Lidi tam korzovali, nebo hleděli do zářících reflektorů a když dal někdo pokyn, tak začali mávat bílýma roličkama a křičet nějaká hesla. Kdo toto platí, že by naše neziskovky nám chtěly pomáhat? Autorce článku karma.:-)

7 11
možnosti
Foto

Každej dostal za účast 200,- Kč a fotku pana Sorose s jeho vlastnoručním podpisem.

Všichni jsou podplacení, pane Jaromíre Pinkavo, všichni....

Jste na správné stopě.

16 4
možnosti

Ještě štěstí, že vás tu máme. Vy nám to jasně, přehledně a soudružsky vysvětlíte.. Jinak zdravím Standu Nováka;-D

6 4
možnosti

Pane Svobodo, jste vedle, jako jedle. Naopak, celý život z politických důvodů kvůli postojům otce v 68 nepohodlná antikomunistka :-P

2 0
možnosti

Permanentni revoluce. Duch Che Guevary u nas i na Slovensku. Takze demokracie se Vam zachtelo holenkove. Vy byste snad chteli aby ve Vasi zemi vladli vitezove voleb?

Tak to tedy ne. My si tu nasi jedinou pravdu vykricime i kdyby na chleba nebylo.

14 4
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.