Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Uz jsem to psal minule - jde o kombinaci vule strany a vule volicu...

Proste reseni - na tak male vesnici muzu kazdy kandidovat sam za sebe na samostatne kandidatce.

3 0
možnosti
JH

Musí mít petici občanů s podpisy za jeho kandidaturu

0 1
možnosti
RC
JH

Pane Caho, vy jste celou dobu i v diskuzi minulé nepochopil, že nejde o to, jak se takové věci vyhnout, ale o princip přepočítávání a volební zákon a systém jako takový. A že to není váš názor, že jsou volební zákony složité, přepočty drsné a komplikované, systém nespravedlivý, neznamená že druzí to nevidí jinak, než vy a rádi by, aby se to upravilo.

0 2
možnosti
RC

Pokud jste si nevsimla, tak nas politicky system je zalozen na volne soutezi politickych stran s tim, ze neomezuje i vstup nezavislych kandidatu.

Vy jinymi slovy prosazujete zrusit volbu politickych stran a zavest volbu jednotlivych osob. Coz v pripade malych vesnic jeste jakz takz dava smysl, koneckoncu se tam ti lide dohodnou (i kdyz je nemalo pripadu, kdy prave na vesnicich se to rozhada a vede to k opakovani voleb), ale jiz pro mesta to smysl prestava mit, protoze proste clovek nema sanci znat ani vetsinu kandidatu na kandidatnich listinach.

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.