Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Souhlasím s vaším názorem takto podaným a karma.

Jen k tomuto mám výhrady: kteří Jarkovo ocenění nechápou jako výraz ocenění jeho umělecké tvorby a díla,

Zdroj: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686393

Věřte, že Putin (jeho kancelář atd) to opravdu nebere jako výraz ocenění jeho umělecké tvorby a díla. Na to je Rusko moc vysoký hráč, aby tam někdo z mocných poslouchal Nohavicu a, Jezuskote zrovínka jen tak, mu dal medaili. To fakt ne.

1 0
možnosti
Foto

Máte-li problém s močálem své minulosti, tak se s tím vyrovnejte, ale proč by do těch Vašich záležitostí měl být tahán pan Nohavica ?

0 0
možnosti
JH

Pane Macku, použila jsem vlastní citát pana Nohavici, jestli jste to neráčil postřehnout a pochopit...

2 0
možnosti
JS

Napsala jste to drsně, ale jasně. Ti, kteří mají potřebu soudit Jarka Nohavicu za to, že přijal v Rusku Puškinovu cenu, jen ukazují na svou vlastní průměrnost. Sami nic nedokáží, tak si chtějí alespoň kopnout do někoho, kdo něco umí.

3 1
možnosti
Foto

Jo, jo, asi budete muset vyvětrat.

0 0
možnosti
Foto

R^ Mezi lidmi v našem národě je tolik zla, až to jednomu svírá srdce. Stačí sebemenší záminka, jako jedna medaile a jed vytryskne proudem. Nechci ani domýšlet co by následovalo, kdyby u nás nedej bože došlo k nějakému konfliktu typu občanské války. Tolik krve asi aby jeden pohledal a to v samotném srdci Evropy. Je to v nás, je to pod povrchem, jen to prožrat tu tenkou skořápku civilizovanosti. Vzpomeňme jen na zvěrstva, jaká dělali naši lidé našim lidem v padesátých letech v době lágrů. Nebylo ani třeba ruských "poradců", naši sadisté a psychopati si vystačili sami

11 0
možnosti
Foto

Naše lidi nerozděluje politika. Naše lidi rozdělují novináři. Je opravdu !obdivuhodné" jak jsou lidi manipulativní. A jak lehce a rádi naskakují na tuhle vlnu. Je to jejich hloupost, jejich zášť, vnitřní zlo nebo co vlastně? Když nebyl zvolen ten, kterého jsem volil já, tak to přijmu a za 4 roky jdu opět volit. Co se ale tady děje, s tím má normální člověk problém.

Nohavica je jedním z nejlepších českých básníků. Děkuji mu, že tady s námi zůstal i v dobách zlých. On chybu neudělal tím, že se sešel s estébákem. On udělal chybu v tom, že jel za "oponu". Kdyby nepodepsal, tak by nebyl nikam puštěn. Všichni, kteří tuto dobu zažili ví, že bez podpisu papíru, kde jste souhlasili, že podáte informaci o průběhu služební či soukromé cesty na západ, by nikdo nikam nejel.

2 0
možnosti
AL

Perfektně napsáno, ale mám obavu, že se to nebude novodobým kádrovákům líbit.

Karma.

:-)

R^

7 2
možnosti
SN

:-)......Výborně napsáno! Byl jsem si ho poslechnout za minulého režimu, zpíval v kulturním domě v celkem malé dědině. Sál natřískaný. Venku hlídali dva kluci. z ničehož nic přijela dvě auta, signál.....Jarek se vytratil zadním vchodem. Ještě, že se program chýlil ke konci. Dneska do něj kope každý neumětel, co v životě nic neukázal. R^R^R^R^R^

14 1
možnosti
Foto

Nevím, jaké neumětely máte na mysli. Předokládám, že nemáte vazby na BIS, abyste si nechal prolustrovat ty, kteří si dovolili být zklamáni či překvapeni převzetím ceny schválené V. V. Putinem. Snad jste touto cestou nezjistil , že lustráti neumějí složit ani skákal pes a nikdy nehráli na hudební nástroj. Nechápu, proč do toho pletete um. Nevšiml jsem si, že by o Jarkovi Nohavicovi někdo tvrdil, že neumí zpívat, psát texty a hrát na kytaru. Naopak. Připomínáte mi ty demagogické floskule, které používají i někteří naši politikové: "Sám nepostavil ani psí boudu, ale......." Já bych řekl, že i bezdomovec nemající žádné vzdělání a nikoho neuráží a nekrade, dokázal víc, než kdejaký bílý límeček, který systematicky ohlupuje své spoluobčany za jejich peníze. Co by měla dokázat třeba pokladní z marketu, aby směla projevit nějaké podobné zklamání, aniž by ji nikdo neurážel, že je neumětel, který v životě nic nedokázal? Měla by postavit nový superprior? Mně úplně stačí, že mi u pokladny spočítá rohlíky. To, co jste napsal, jsou jen manipulativní .........slova, řekněme shovívavě.

6 1
možnosti
IB

I49v61o 81B33o92u17š31e

6. 11. 2018 12:34

Prvních pár vět jsem myslel, že jste pochopila. Ale jen těch prvních pár vět.

1 2
možnosti
Foto

Vaše slova nejsou korektní, dovoluji si napsat. V Rusku je toho dost, co smrdí. To nevypovídá nic o tom, že zasmrdeli ti, kdo mají pochybnosti o pravých příčinách tohoto ocenění, kterého by se Jarkovi Nohavicovi snad dostalo (a po právu) i kdyby byl v čele Ruska demokrat. Vaše představa o lidech, kteří situace využili (zneužili), aby se mohli o J.Nohavicu otřít, není ničím podložená. Dokonce je dozajista nepravdivá, i když je možné, že by se pár škodolibých potvor také našlo. Váš soud o těch, kdo by zřejmě podobné ocenění přijali bez váhání za jinÿch okolností (jež zatím ale nenastaly), je nefér. Co se týče StB, v tom s Vámi nejen souhlasím, dokonce si dovoluji tvrdit, že tato věc jeho posluchače a příznivce neodradila, neodvrátili se od něho. Pochopili, ze hry a intriky Stb byly podlé.

7 0
možnosti
JH

Jména těch, kteří se o Nohavicu momentálně otírají velmi nekorektné jsou vynechána záměrně. Není to článwk o nich, ani o Ruske politice, je to zmínka o českém močálu minulosti, který někdo rád víří. Děkuji za příspěvek

5 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.