Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

A49l67e72š 83R42y85s

10. 7. 2019 12:14

Zasloužená karma...R^

0 0
možnosti

Ty dva případy jsou neporovnatelné.

0 1
možnosti
JD

To je vskutku pravda. Na jedné straně tu máme objeť okolností a zvůle francouzké justice a na druhé skutečnou nefalšovanou pašeračku, která za mříže rozhodně patří.

4 0
možnosti
ZS

Podepisuji. Samozřejmě karma.

7 0
možnosti
MT

To jak se blizime k tomu vrcholu EU paskvilu..ehm..chtel jsem říct tomu idealnimu vrcholu demokracie a svobody...

2 0
možnosti
TT

Než to dočtu - kristepane, chytněte se za své svědomí, opravte hrůzu podoby "13ti" a kajte se. :-P

0 4
možnosti
JT

J51i10r96i 82T32i91c60h85y

4. 7. 2019 16:43

Domnivam se, ze predseda vlady je prvni clovek zodpovedny za celistvost hranic statu. Kdyz rada nezakonnych vetrelcu v USA se rozhodla odejit do Kanady, nejenze nebyli zastaveni, ale liberal Trudeau prikazal policii vitat je u hranic a prevest do utulku. Dnes asi techto 50000 novych migrantu v Kanade dale zatezuje zdravotnictvi a socialni site. Trudeu mel byt obzalovan za kriminalni nedodrzeni pracovniho uvazku, samozrejme, ze se nic nestalo. Proc to uvadim? Liberalove, zatizeni multikulturni ideologii a pouzivajici fasistickych metod, rozvraceji demokraticke spolecnosti nejruznejsimi zpusoby vsude na "zapade".

15 0
možnosti
MK

Máte pravdu, je to hnus. Stále premýšľam čo za byznis za tým bude. U ekologistov sa to jasne ukázalo. Vytvorili si trh ktorý im dotujú daňoví poplatnícii. Tak teraz by ma zaujímalo čo je za týmto importom imigrantov. PRed 10 rokmi na SK/PL/Ukr hranici nás na výlete pohraničníci neustále legitimovali. Bolo ich tam ako ôs a všade samý tereňák a 4kolka. Tak načo?

15 1
možnosti
JK

Je to přitom velice jednoduché, ona je přeci Ubermensch a on patří mezi a mezi Untermensch, jak si to myslí žabožrouti a Helmuti.

19 0
možnosti
JK

J23i65ř83í 19K87ü15h43r

4. 7. 2019 11:45

Váš článek je tendenční hnůj.

Šegan byl uznán vinným a odsouzen. Podporu měl minimálně od Zdechovského a ambasády.

Pokud se mu nedostalo jakékoliv finanční pomoci, tak to jste mu ani vy jakkoli finančně nepomohla. Což je jen vaše chyba. Není to chyba těch, co pomáhají jinde.

Kdyby si náklad zajistil celním lankem a to by bylo porušeno, tak by asi byl v klidu.

(pokud je jeho verze pravdivá, což soud asi neuvěřil)

Jenže on lanko neměl a teď je ve vezení.

Že se kapitánka snažila potopit nějakou loď. to netvrdí ani Italové.

.........Jste napsala...

Na podporu kapitánky lodi německé neziskové organizace Sea-Watch 3 se během několika dní díky mediální podpoře vybralo v Německu přes 945 tisíc eur (24 milónů korun) a dokonce v samotné Itálii 438 tisíc eur (přes 11 miliónů korun). Carola Rackete byla propuštěna na svobodu z domácího vězení, i když vědomě porušila italský zákaz daný novým zákonem a přes hrozbu vysoké pokuty vplula bez povolení u Lampedusy do italských vod. Před tímto manévrem se snažila ještě potopit člun s italskými policisty, když do něj velkou lodí najížděla. Na palubě bylo v tu dobu 53 migrantů, 13ti z nich předtím už Itálie povolila vstup na pevninu, zejména těhotným ženám a dětem, o dalších se vyjednávalo. Kapitánce to připadalo dlouhé a život uprchlíků ohrožující.

Co připadalo kapitánce dlouhé? Že více než dva týdny čekali před přístavem(a kdoví jak dlouho byli předtím na lodi či jinde v ne zcela vyhovujících podmínkách), to jste jaksi neuvedla.

1 49
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.