Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J34i64r74i 17C36e67e

19. 11. 2019 14:08

Na druhou stranu je fajn pozorovat, že elektorát TOP0,009 vysublimoval až na tu agresivní a zbabělou lůzu, přesně jak ji definovala Hannah Arendtová v knize Původ totalitarismu.

0 0
možnosti
PC

R^R^ Výborně napsané! Karma R^

1 1
možnosti
Foto

J76o69s93e92f 17B76á26r76t43a

18. 11. 2019 10:41

Na někoho pískali a někomu tleskali, třeba primátorovi Hřibovi - to opravdu chceme.

1 0
možnosti
VH

Moc kultivovaní arci nejsme. Začíná to nevychovaným, arogantní, lhoucím a amorálním prezidentem (o Zemanově volbě mluvčího nemluvě). Přesto opakovaně zvoleným. Pokračuje podvádějícím premiérem. A můžeme pokračovat.

Otázkou ovšem je, kdo že je tím hloupým stádem - zda ti, kteří takové postavy opakovaně volí a obhajují (neb mají výborné PR), nebo ti, kteří vyjádří svůj odpor. Většina občanů ten odpor nemůže vyjádřit ve vládních či parlamentních kuloárech. Vyjadřuje ho na ulicích a náměstích. Tam nelze šeptat.

Všimněte si, prosím, že se tak neděje jen v ČR, ale přinejmenším v celé Evropě.

1 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. I z cedulí byl slyšet pražský přízvuk. No nebojte přátelé. Volbami vás opět pošleme do ..... , tam kam patřite!

1 4
možnosti
PK

Je to škoda, personifikace problému vypovídá jen o tom, že problém neumíme řešit. Nenávist není řešením a postihne především jejich nositele. My jsme oslavili, že jsme přežili a jak je život ve svobodné společnosti pohádka....;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Je to přesně naopak. Lidé si nenechali ukrást výročí sametové revoluce stbáckým udavačem a těmi co nás chtějéí zase dostat do sféry vlivu Ruska.

Babiš stejně jako další konfidenti STB by se měli plazit kanálama ne chodit 17.11. na národní.

4 11
možnosti
Foto

;-D .... Zemanovcům, Babišovcům a Okamurovcům, to výročí bylo a je ukradené už dávno. Ono se mnohdy stačí podívat do programů, případně si poslechnout zástupce těchto uskupení. Vám jde jen o to pošpinit, opozici, zdiskreditovat skutečně demokratické síly. Dnes je den boje za svobodu a demokracii, nikoliv den boje o koryta. :-/RvRv

8 9
možnosti
AM

O výročí s ječící chamradí na Národní opravdu normální člověk nemá zájem

2 0
možnosti
VG

Souhlas. Někde to přeháněli místo slavení svátku.

2 0
možnosti
Foto

Ovčáček mohl udělat velkou akci na Hradě, Zeman mohl zamávat z okna u toho mohli tančit Alexandrovci a Tomio s Filipem a juniorem mohli řečnit...nikdo jim v jiné organizaci oslav nebránil,jistě by jste si to užila.;-)

5 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS