Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Do Evropy proudí psychicky nemocní, analfabeti a kriminálníci z Afriky

Bohužel, žádní doktoři, inženýři a jaderní fyzici, co nás mají obohatit, ale odpad Afriky s vážnými mentálními a psychickými poruchami s agresivními sklony. To jsou závěry nezávislých studií i závěry obecného pozorování.

Jenom za polovinu měsíce července 2018 se do Španělska dostalo podle dat z IOM (Mezinárodní organizace pro migraci) na 6000 migrantů ze států Severní a Subsaharské Afriky, nejvíce z Maroka, Guinei, Mali a Pobřeží Slonoviny. Do Itálie díky zásahu tamní vlády se za posledních čtrnáct dní dostalo "pouze" necelých 600 migrantů především z Tunisu, Eritrei, Súdánu, Nigérie. V Řecku v témže období přibylo na 1300 nových migrantů převážně ze Sýrie, Iráku, Afganistanu, Kamerunu a Konga. 

Od začátku tohoto roku je to přes 70 tisíc migrantů. To je oproti letům 2015, 2016, 2017 v témže období vice než o polovinu méně, nicméně snaha o přesídlování pokračuje. Za hlavní povšimnutí ale stojí, že se mění skladba imigrantů a jejich toky. Už to nejsou lidé na útěku ze zemí bezprostředně ohrožených válkou, ale vysloveně nelegální ekonomičtí migranti z méně rozvinutých zemí především Subsaharské Afriky. 

Jak známo, tato oblast je typická nejmenší mírou vzdělanosti. Nikde jsem nenašla statistiku uprchlíků ze Subsaharské Afriky, co se gramotnosti týká, ale pokud vezmeme v úvahu (dle zprávy OSN z roku 2013), že v těchto státech dosahuje gramotnost pouze 40 až 60 %, pak je jasné, že podle mne více než 50% uprchlíků je analfabetů. Osobně si troufám předpokládat, že to bude možná jen 30% těch, kteří jsou vzdělavatelní a umí číst a psát. Velká chudoba, žádné pracovní návyky, psychická traumata, která si tito lidé nesou od narození vzhledem k sociálně-politické a hospodářské situaci v zemích jejich původu, špatné kulturně-genetické předpoklady, nedostatečné hygienické a jiné návyky, velký výskyt infekčních nemocí a jiná zdravotní rizika, jako jsou psychické problémy a agresivita, to vše jsou věci, se kterými jdou migranti k nám do Evropy.

Nedávná studie asociace "Street psycholog", která byla provedena v Padově, v severní Itálii tvrdí, že většina imigrantů, která se v současnosti nachází v Itáli trpí mentální poruchou, která u nich vyvolává agresivní chování a psychotické stavy. 54% žadatelů o azyl prokázalo znaky typické pro post-traumatický stres. 

Švédská studie z roku 2016 zase poukazuje na velký výskyt schizofrenie u uprchlíků, kteří jsou pro tuto diagnózu vysoce rizikovou skupinou a trpí jí až třikrát více než původní švédské obyvatelstvo. Schizofrenie je chronické, oslabující onemocnění, symptomy často zahrnují halucinace, bludy a paranoiu. Traumatizující události, jako je pronásledování, konflikty nebo přírodní katastrofy, přispívají k riziku vzniku takových poruch. Švédsko zaznamenalo v roce 2015 rekordní počet žadatelů o azyl a získalo 163 000 žádostí. Studie zdůrazňuje potřebu specializované péče a podpory. 

Jako poslední příklad uvedu závěry britského výzkumu, který uvádí, že psychotické chování je velmi časté u Afričanů a lidí z Karibské oblasti. V této studii byl zjištěn až devětkrát vyšší výskyt psychických nemocí, než u bílé britské populace. Tyto rozdíly byly nejmarkantnější u úzce definované schizofrenie a manické psychózy.  

Když k tomu přičteme již uváděnou negramotnost černochů ze Subsaharské Afriky, má Evropa zaděláno na opravdu velký problém. Vzdělaní Afričané a Afričané s vyšším postavením prý do Evropy nemíří, podle několikrát popsaných zpráv, se jedná o spodinu Afriky, která proudí do Evropy.

Nashromážděný stres, který si nesou ze zemí svého původu, z cesty do vysněné Evropy ještě znásobí zjištění, že se tu musí pracovat. Domy a byty, že se nedostávají zadarmo, peníze že neproudí z bankomatu jen zmáčknutím čudlíku, že sex je tu víceméně otázkou především lásky a partnerství,  a válením se po zemi se nelze najíst.  Obrovská materiální, sociální a sexuální frustrace bude spouštěčem všech těchto psychických nemocí. Nejvíce se rozvine v dobu, kdy přistěhovalci zjistí, že výdobytky Evropy nejsou jejich PRÁVEM, ale musí se o ně zasloužit. Toho bude schopno jen malé procento z nich. Všichni hrát fotbal nebo rapovat a tancovat nemohou, a stát ve fabrice u pásu denně osm hodin na směny? Vážně si někdo myslí, že budou, vydrží a porozumí automaticky řízené výrobě? 

Má snad někdo z autorů přesídlování a podpory migrace plán, jak uživit dlouhodobě takové množství lidí z našich daní? Má snad někdo z vizionářů o mísení ras přesvědčení, že se evropská děvčata poženou do vztahů s takovou zdivočelou entitou - negramotnou, psychicky labilní, evropským ženám většinou fyzicky nepřijatelnou a živící se převážně kriminalitou, krádežemi, prodejem drog, násilnictvím - válečnictvím, vyděračstvím, jako v zemích jejich původu? 

Nehlídané hranice a volný pohyb těchto osob po celé Evropě, ČR nevyjímaje, je časovanou bombou. Kdo tomu nechce pořád věřit a myslí si, že tihle lidé půjdou integrovat, začlení se do naší společnosti a budou se v zemích EU chovat slušně, je opravdu velký blázen a nezodpovědný hazardér s budoucností našich dalších generací. V pohybu je prý na šest miliónů imigrantů.

ilustrační video 

https://www.facebook.com/2061388850789277/videos/661698304226529/UzpfSTIwNjEzODg4NTA3ODkyNzc6Vks6NjYxNjk4MzA0MjI2NTI5/

Zdroje

http://migration.iom.int/europe/

http://mattinopadova.gelocal.it/padova/cronaca/2017/10/21/news/profughi-uno-su-2-soffre-di-disturbi-post-traumatici-1.16019814

https://www.thelocal.se/20160316/refugees-at-higher-risk-of-schizophrenia-swedish-study

https://www.unz.com/jthompson/scientist-stabbed-to-death-by-mentally/

https://cs.wikipedia.org/wiki/Gramotnost#/media/File:Analfabetismo2013unesco.png

http://www.rozvojovka.cz/clanky/1026-svetovy-den-gramotnosti-v-11-zemich-je-stale-negramotna-nadpolovicni-vetsina-obyvatel.htm

 

 

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 2.8.2018 19:35 | karma článku: 46,11 | přečteno: 6317x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Stát nedokázal zabránit odstranění sochy Koněva a nemístné vtipkování starosty

„Neměl roušku. Pravidla platí pro všechny stejně. Ven jen s rouškou nebo jinou překrývkou úst a nosu,“ nemístně zavtipkoval na svém fb profilu starosta Prahy 6, kde probíhalo odstranění Koněvovy sochy.

3.4.2020 v 16:41 | Karma: 43,66 | Přečteno: 2525x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Ukradené výročí Sametové revoluce

Řvaní, pískot, pokřikování, strkanice, sprosté výrazy, bránění pokládat květiny, zapalovat svíčky všem jiným lidem, než členům demobloku. Takové bylo od rána třicáté výročí 17. listopadu v Praze. Nedobrý obraz dnešní společnosti.

17.11.2019 v 18:50 | Karma: 42,53 | Přečteno: 1844x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Mistr si udělal nádherný scénář ke svému poslednímu vystoupení

O tom, jaký má být pohřeb, dávno rozhodl sám Karel Gott a jeho žena to věděla nejlíp! Hádat se proto už nemusíte, je to nedůstojné! Rodina to vyřešila za všechny ?

12.10.2019 v 15:43 | Karma: 41,55 | Přečteno: 2266x | Diskuse| Společnost

Jiřina Holotová

Breivikem to začalo, El Pasem to nekončí

V texaském El Pasu došlo v sobotu dopoledne k hrůznému teroristickému činu, ke střelbě do návštěvníků obchodního centra. Dvacet jich na místě zahynulo, mnoho bylo zraněno. Masovou střelbu má na svědomí bílý americký občan.

6.8.2019 v 16:22 | Karma: 39,43 | Přečteno: 1440x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Pašeráctví migrantů v Evropě: Carola Rackete na svobodě, Jiří Šagan dva roky natvrdo

Vzpomínáte si na případ řidiče kamiónu, kterému ve francouzském přístavu Calais do nákladového prostoru vlezli běženci z Íráku a do protokolu ještě uvedli, že tak učinili bez vědomí řidiče? Dostal za to dva roky natvrdo.

3.7.2019 v 18:07 | Karma: 48,43 | Přečteno: 12907x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.