Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Pan Okamura se proste nehodi do kramu. Jeho stabilita ci nestabilita neni az tak podstatna. Zavadi nam tu proste nove manyry narusujici nase stare dobre poradky.

19 2
možnosti

A navíc Okamura je hrozbou konce tunelování našich veřených rozpočtů.

Všechny strany, které ohrožují kmotry, jsou likvidovány ještě než se rozvinou. Letošní rok je vyjímkou. Parlamentní strany se zpronevěřily tak mocně, že vzdor voličů se zatím nedal zastavit.

:-)

18 0
možnosti
Foto

Proč je Úsvit nespolehlivá strana? Třeba proto, že má míň členů než poslanců. Nebo kvůli pitomostem, které její vůdce bezelstně vypráví do médií. Nebo proto, že do senátu nominuje otce vůdcovy přítelkyně, který na fotce vypadá trochu retardovaně. Stačí? :-)

5 20
možnosti
Foto

Koukám že se Vám ten bordel tady líbí!!!!!![>-][>-][>-]

15 0
možnosti
PK

Paní Holotová, nestěžujte si na neobjektivitu médií. ČT si tam pozvala komentátory a komentátor vyjadřuje svůj subjektivní názor. A vzhledem k tomu, jaká mezi komentátory panovala shoda (byť každej z nich zastupuje média s odlišnými názory), tak problém spíš bude opravdu v nečitelnosti Okamurovy strany.

3 14
možnosti
RH

Okamura a jeho parta a jejich úspěch jsou průvodním znakem krize systému. Je to strana jednoho cloveka, ktery moc rozumu ani vědomostí o politice nepobral. Nic dobrého nám Úsvit nepřinese, ale rad bych se mýlil.

4 18
možnosti
Foto

Že jste do té politiky nešel sám, když jste tak chytrý;-D;-D;-D[>-][>-][>-]

12 0
možnosti
TB

Jak můžou zmínění hosté vědět, že hnutí Úsvit znamená nestabilitu? Na rozdíl od Vás měli snahu zjisti pár základních informací.

1) Hnutí Úsvit mělo v okamžiku voleb pouze 9 členů, všichni jejich kandidáti jsou tedy především narychlo sehnané osobnosti (vzácné případy), ale také kariéristé (většina).

2) Vzhledem k tomu, že hnutí Úsvit získalo 14 mandátů, je zřejmé, že značná část poslanců za toto hnutí neměla v okamžiku voleb s tímto hnutí žádnou vazbu.

3) Hnutí Úsvit již oznámilo vznik jakési politické akademie pro své sympatizanty aby tito byli transformováni na plnohodnotné členy hnutí. Jako první se mají v nové akademii školit právě poslanci. Už jenom fakt, že má toto hnutí záměr školit své poslance mně osobně přijde neuvěřitelný-

Shrnuto a podtrženo = hnutí úsvit je spolek amatérů (to nemyslím negativně, ale jako vyjádření úrovně politických zkušeností). Je tedy vcelku objektivní učinit předpoklad, že se toto hnutí bude v následujících měsících vyvíjet a tedy i měnit, To v případě podílu na vládě nutně znamená nestabilitu.

7 13
možnosti
JL

Po přečtení článku jsem nabyl dojem, že spíše straníte Úsvitu než abyste byla

objektivní.:-/

4 6
možnosti
PK

Autorka blogu za Úsvit kandidovala.

4 1
možnosti
SN

:-)  Plně s Vámi souhlasím! Včera mu chtěl jakýsi bloger dát k náhradě nové volby na zlínsku, protože s Okamury se stal poslanec a tudíž musí být nové volby. Zdůvodnil tak  stupidně, že hlásá šetření státními penězi a sám se přičiňuje o to, aby je rozhazoval. NO...nezabila byste ho???  A víte kolik diskutérů s ním souhlasilo? Nezbývá říci než biblické ......balhoslavení chudí ........ !       R^VR^

12 1
možnosti
PK

Pan bloger to včera napsal moc vtipně a pravdivě.

3 5
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.