Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

stébla přecházejí do stojících přesně po cca 20 cm  - tak presne nebo cca ?

3 0
možnosti
Foto

Po diskusi s kruhem v Boskovicích další diskuse na toto téma. Opět přesný obrazec provedený se suverénní lehkostí a precizností, stébla obilí nejsou jen položená, ale i dovedně proplétaná a směrovaná. To opravdu nemůže být noční, pozemní lidská měřičská a manuální práce. Je to vytvořeno technikou a technologií ze vzduchu. Pokud by to vytvářel někdo ze vznášedla, vyrobeného lidmi zde na zemi, nemohlo by se nevědět o co jde, to dá rozum. To by už za ta dlouhá léta výskytu piktogramů bylo dávno prozrazeno. Tedy zásahy odjinud, ale mírumilovné (pomineme-li "škody" v obílí, protože stébla nejsou zlomená a zase se narovnají) a něco nám naznačující a sdělující.

3 1
možnosti
Foto

Určitě to budou mimozemšťané. Po energeticky náročném letu nám něco sdělují a naznačují šlapáním v zemědělské plodině i když  se mohlo použít rádio. Jinak když pole ještě neni vyzrálé tak stéblo nezlomíte a ono se narovná a ze vzduchu? Proč? Když každým kruhem vedou koleje od zemědělské techniky. :-)

4 0
možnosti
Foto

Mno, chcete-li věvět, kdo a jak to dělá, tady máte přibližný "návod" http://www.youtube.com/watch?v=pY1_HrhwaXU

5 2
možnosti
JC

Bez koordinace z pohledu shůry se mi to zdá nemožné. Pravda, zdá se mi nemožných i spoustu jiných věcí jen proto, že je sám neovládám...

U tohohle kruhu jsem chvíli pochyboval, jestli není dílem člověka... Proč by nám do pole někdo "otiskoval" Pacmana? :-)

3 1
možnosti
JH

Ano, slyšela jsem, že jde o nějaký znak z jisté hry, ale nevím, neznám. Já když jsem ho viděla takhle prvně na obrázku, nic zvláštního mi na něm nepřipadalo, ale přijdete-li skutečně dovnitř a vidíte tu skladbu stébel a navíc si uvědomíte pod sebou ty nerovnosti v poli, tak přesně víte, to co sám říkáte, že bez pohledu shora, to není možné udělat a rozměřit a a ni dole tak precizně vyšlapat a umačkat. Myslím... :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.