Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zvolení pana Pavla předsedou Vojenského výboru NATO přijdeobčany České republiky ročně na 90 miliónů korun. Nevím, kde jste tutoinformaci vzala. Pokud je to pravda, tak mně to jako občanu tohoto státunevadí. Když si vezmu,  kolik stát vydá v  roce 2015 je to směšnáčástka. Jsem rád, že tak malá země má vojáka v tak  vysoké funkci. Neznámjednu jedinou zemi, ve které by NATO drancovalo přírodní bohatství. Pokud seněkde NATO angažuje, tak se souhlasem RB OSN, anebo se souhlasem mezinárodníhospolečenství.  Pokud NATO v jiné misi svoji účast ukončí, tak té zemi pomáhá ekonomicky. Naši účast v NATO při současné politické  situacipovažuji za víc jak nutnou. Díky NATO a USA a západu tu dnes  můžete psát své hloupé příspěvky. Jina by tu byl stále Rus a komunisté ( možná tu je vám líto, že tu nejsou ) a vy byste držela ústa a krok.

10 2
možnosti
JH

+ 640 miliónů ročně za členství

1 7
možnosti
RK

Paní autorko, jsme svobodná země, jsme malá země a sami se neubráníme.

Tak jsme se stali členy v NATO a k tomu patří i určitá spolupráce a angažování. A výsledek je i to, že náš voják se dostal do nejvyššího vedení NATO.

10 2
možnosti
JH

Zavázat se vojensky do roku 2018 Natu, když nevíme, jak se bude geopolitická a vojenská situace vyvíjet, je za 90 miliónů ročně příliš velký hazard. Navíc, až bude NATO primárně organizace, která nenapomáhá těm, kterým jde m.j. také o vydrancování přírodního bohatství, o zisky ze zbrojařského průmyslu, o podporu korporací a vlastní byznys (viz již níže), pak ani neceknu. Jsem pro silnou českou armádu, která bude bojeschopná a bude působit jako obrana naší vlasti a bude v nějakém rozumném společném, dejme tomu evropském i světovém uskupení armád, v případě napadení jinými zeměmi.

1 13
možnosti
VR

Konspirátoři se jsou schopni chytit fakt všeho, to je doopravdy směšné.

4 0
možnosti
JH

Na kritiku stále stejných lidí už jsem si zvykla, ti, kteří se mnou souhlasí sem obyčejně nepíší a děkuji jim za karmu. JH

0 10
možnosti

Styďte se vy babizno. I  mi svobodní nejsme proti členství v NATO a když už něco nevadí nám, tak už je co říct.

8 4
možnosti
JN

pomodlete se k Putinovi a dobrou noc

6 3
možnosti
PT

P42e82t62r 74T47o79m76e73k

21. 9. 2014 19:38

Pevne verim ze se vam ulevilo a date chvili pokoj.

7 2
možnosti
LN

....njn...zkratka NATO vždy na určité lidi působila jak červenej hadr na bejka.....

...a ostatně ..myslím že nemáte pravdu

10 3
možnosti
MR

M55i72l25a42n 83R42a68d62e86k

21. 9. 2014 19:28

spojenci v uvozovkach? Proc? Ale podle vasich drivejsich clanku soudim ze jedini spojenci pro vas jsou Rusko.

12 3
možnosti
Foto

Státy jsou našimi nepřáteli ať jde o Rusko, nebo USA a nebo o náš vlastní stát.

0 4
možnosti
Foto

No, vůbec mě nepřekvapuje, že se podobné věci nelíbí lidem z Úsvitu. Naše členství v NATO je, stejně jako u komunistů, pro ně výraznou překážkou pro uzurpaci moci ....

Naštěstí naši politici do tohoto uskupení vstoupili.

9 4
možnosti
Foto

Také jsem si to před pár lety myslel, že je to dobře. Dnes vím, že to tak není.

4 4
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.