Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

A co měli policisté s paní dělat?Pustit ji nesměli,paní nechtěla odjet.To ji tedy měli rovnou zastřelit??8-o

5 0
možnosti
MR

Klidně;-).O jednu provokatérku míň............

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JK

Připojím svůj názor. Paní Beránková (je mi jedno jestli je někdo Čech, Slovák nebo romského etnika, ale má jméno) dle videa nerespektovala nařízení policistu, o tom není potřeba vést debatu. Nicméně policista postupoval jako amatér (myslím, že i jemu samotnému nebylo jedno když zkolabovala), měl postupovat přesně jak píše expert Šándor, volat někoho kdo to umí. No nejzoufalejší jsou tyto nepovolané až xenofobní názory některých odborníků na právo a kompetence policie. Když TI z Vás co obhajujete tento postup policajta tvrdíte, že to bylo v normě, tak zřejmě NEUMÍTE ani číst co je napsáno v zákoně o policii. A proto se není čemu divit...všude v této zemi vládnou, rozhodují samí amatéři bez sebereflexe, charakteru a slušnosti. A občané jsou mnohdy ještě horší, je potřeba to říct otevřeně! To není o p. Beránkové, ale o obecný přístup k životu, o vědomosti, zodpovědnosti a toleranci každého občana ve státě. Bohužel za 25 let tento národ vůbec nepochopil co vlastně má dělat !!

3 8
možnosti
MT

Můžete mi říct, jak byste si představoval profesionální zákrok? Takhle to mohla zahrát úplně komukoliv. Vytáhnout někoho z auta proti jeho vůli aniž byste mu nezkřivil vlásek je těžké pro sebelepšího experta. Paní hlavně měla snahu konflikt za každou cenu eskalovat. Nevím, jak si představujete fungování policie, ale pokud by si z každým 20 minut měli povídat, pak zřídit na místě odbornou komisi a  vyslat experta do akce, potřebovali byste 2 policisty na kazdého obcana.

15 0
možnosti
Foto

Připravená provokace. Policisté se chovali slušně a trpělivě. Nemůže se divit, že ji donutili po tom co odmítala všechny výzvy.

15 0
možnosti
JS

Myslím, že paní aktivistka si zasloužila řádné ošetření a pobyt v Bohnické psychiatrické léčebně...

7 0
možnosti
JJ

Ano, typické projevy histriónské osobnosti:

Lidé postižení histriónskou poruchou osobnosti zpravidla navazují velmi problematické vztahy s rodiči stejného pohlaví, jsou přehnaně emocionální a postrádají stud – nebojí se tedy zesměšnění společností. Pro projevy hysterie je typická teatrálnost reakcí, určitý exhibicionismus, egocentrismus,  infantilita, potřeba býti stále středem pozornosti – hysteričtí lidí bývají až extrémní extroverti, kteří sdělují okolí i nejintimnější detaily svého života.  Tito lidé jsou ale také snadněji ovlivnitelní názorem ostatních, mají pocit, že je odsuzují, vůči čemuž opět bojují přehnanou reakcí, mají sklony k vymýšlení a lhaní, značně manipulují svým okolím. Neobvyklé také není stylizován se do rolí „trpícího“ člověk – simulace různých nemocnění, která může vést ke skutečné somatické chorobě.

Čtěte více na: http://www.vitalia.cz/katalog/nemoci/histrionska-porucha-osobnosti/#ixzz3Jin05WZh

0 0
možnosti
JH

Nezkušení policisté versus nezodpovědný občan

Bezpečnostní expert Andor Šándor k tomu pro ParlamentníListy.cz uvádí: „Policie má povinnost kontrolovat vozidla, která přijedou k chráněnému místu, v tomto případě Hradu. Paní se samozřejmě měla podrobit požadavkům policie. Problém je, že český občan nemá žádnou vnitřní sebereflexi, je nezodpovědný, myslí si, že si může dělat, co chce. Za komunistů držel hubu a teď si myslí, že může kdeco. Demokracie je přece o dodržování zákonů! Způsob komunikace občanů je tomu odpovídající - jednají s despektem, tykají policistům, tak se lidé nemají chovat, shazují je, ale samozřejmě i sebe. Jinde by takovéto familiérnosti a věci až za hranou moc neakceptovali, že je uráží ve výkonu služby.“

Policista podle Šándora nemá zadání, aby debatoval s občany. Má jasný úkol nepustit vozidla. Nemá nic vymýšlet a nad něčím přemýšlet. „Přiměřenost zásahu je druhá věc. Nevím, jak byla paralyzována, ale jak ji pendrekem škrtil, to mi přišlo špatně. Občan se má samozřejmě podvolit. Může to být záměr diskreditace policie a ochranné služby - ti by měli být více poučeni. Místo toho, aby jí páčili pendrekem hlavu. Znemožnit jí pokračovat v cestě se dá jinak. Když si nevím rady, volám staršího zkušeného důstojníka. Policie si neví rady a také neví, když něco udělají, jestli se za ně někdo postaví, či nikoliv. Neumí si poradit. Není na to dostatečně cvičena - jsou přece trénováni na různé situace a tahle není nijak výjimečná. Přiměřený prostředek prostě neodhadl správně - neohrožovala jej fyzicky, nebyla agresivní.“

Ministr vnitra pověří GIBS

Podle vyjádření ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD) na jeho facebookovém profilu nechá případ přešetřit Generální inspekcí bezpečnostních sborů. Do celého procesu nebude nijak zasahovat a až po výsledku zváží další kroky, které samozřejmě oznámí veřejnosti.

3 2
možnosti
AR

A61n13n81a 47R71a17d74o47v10á

20. 11. 2014 22:13

Jistě. Měli bleskově zřídit komisi sestávající ze specialistů: policejního prezidenta, policejního psychologa, 2-4 muže s bílou vestou bez rukávů a Spáčilovou - kvůli procentuálnímu ohodnocení absurdního dramatu.

Neb hysterická exhibicionistka nadstandardně odolná informacím, si zaslouží co nejvíce pozornosti. :-/

7 0
možnosti
JH

Andor Šándor:  „Přiměřenost zásahu je druhá věc. Nevím, jak byla paralyzována, ale jak ji pendrekem škrtil, to mi přišlo špatně. Občan se má samozřejmě podvolit. Může to být záměr diskreditace policie a ochranné služby - ti by měli být více poučeni. Místo toho, aby jí páčili pendrekem hlavu. Znemožnit jí pokračovat v cestě se dá jinak. Když si nevím rady, volám staršího zkušeného důstojníka. Policie si neví rady a také neví, když něco udělají, jestli se za ně někdo postaví, či nikoliv. Neumí si poradit. Není na to dostatečně cvičena - jsou přece trénováni na různé situace a tahle není nijak výjimečná. Přiměřený prostředek prostě neodhadl správně - neohrožovala jej fyzicky, nebyla agresivní.“

0 5
možnosti
LZ

"Aktivistka" Řezníčková by zasloužila pěkně přes h**bu. Spolu se svým trapným slovenským doprovodemse ohání kdejakými lidskými a mezinárodními právy a přitom sama není schopna respektovat elementární nařízení o zákazu vjezdu. Během celého toho trapného divadla, co předvádí, si asi myslí, že znemožňuje policisty, ale přitom neskutečně ztrapňuje samu sebe. Nikdo nemá rád tyhle uř*va*né k*n**dy (slovy jejího oblíbence ;-D) co si myslí, že můžou všechno a každý jim má ustupovat. Kdybych byla Zemanovým zastáncem - což já rozhodně nejsem - tak bych po tom jejím vulgárním a hulvátském výstupu ani neměla chuť podepisovat nějakou "její" petici. No nic, není moc co dodávat, zkrátkakaždý soudný člověk, který shlédl video, musí uznat, že policisté mělitrpělivosti nadmíru a k donucovacím prostředkům je donutilo až její naprosto nemožné chování. Ta p**a si může gratulovat, že s ní kluci měli ještě tolik trpělivosti. V USA nebo v Rusku by se s ní nepárali, po neuposlechnutí první výzvy by ju zpracovali tak, že by ani nepípla ;-D Mě už stačí sledovat jen video a doufám, že po zákroku s obuškem pošla !!

13 0
možnosti
BM
Foto

myslím, že zlatý lev za nejlepší ženský herecký výkon je letos jasný;-D

11 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.