Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Naplnila jste své motto z profilu - opravdu jste mne pobavila. Tolik trapné hysterie v jednom blogu se jen tak nevidí ;-)

12 0
možnosti

M94a61r26e42k 57Š32n88o97b70r

20. 11. 2014 15:31

Přijde mi, že jak jindy policie po právu kritizována, tak v tomto případě ti policisté prokázali více než velkou míru trpělivosti. Ta dáma v autě se dle mého chovala velmi arogantně. A jestli má nějaké zdravotní problémy, tak si toho měla být vědoma především ona sama a neměla tu situaci hrotit.

Hrozně mě "baví" nejrůznější chytráci, kteří si myslí, že to jejich právo je vždy přednější a že se můžou odvolávat kdykoliv na lidská práva.

16 0
možnosti
Foto

Typické je, jak se demokracie domáhají lidé, kteří sami nerespektují zákony. Píšete, že byla ohrožena na životě. Zajímavé však je, že když byla odvezena do nemocnice, tak se zázračně probrala a striktně odmítala jakékoliv ošetření. Prostě hrála komedii.

18 0
možnosti
JH

komedii nehrála v bezvědomí byla, více v jiných mých příspěvcích, děkuji za reakci

1 12
možnosti
JR

J62a77n 84R94i96c26h85t59e60r

20. 11. 2014 12:31

No já nevím, ale ten vámi citovaný předpis podle mě zákrok policisty plně odůvodňuje (zvlášť když automobil je považován za zbraň). Žádnou zjevnou chorobu neměla, těhotná taky nebyla a policista chránil veřejný pořádek, obzvlášť v téhle situaci.:-/

7 0
možnosti
DH

D78a53v39i12d 74H84o11f

20. 11. 2014 9:20

Pisatelka buď hraje na city nebo záměrně překrucuje fakta. Pisatelka správně zmínila, že paní Věra z auta zbytečně vyhrotila situaci. Ano zmínila, že je slabá na srdce. Ale když už tedy došlo k tomu zákroku - tak proč se bránila? Když byla tedy slabá na srdce a hrozil ji kolaps. Bránila se tedy urputně. To bych ji chtěl vidět,co by zmohla, kdyby byla v plné síle. Já považuji zákrok PČR za naprosto v pořádku. Jak by to pak v naší společnosti dopadlo, kdyby si každý dělal co chce. Paní ze sebe udělala blbce a ještě se tím prezentuje na veřejnosti.

15 0
možnosti
MK

Reaguju mimo téma paní Věry (tedy nezastávám žádný stanovisko, jen mě zaujal váš komentář), ale chtěla bych vás vidět, jak zareagujete vy, když vás začne někdo škrtit. Předpokládám, že se se stoickým klidem necháte, vždyť co je to pud sebezáchovy, že? :-) Lidský tělo takhle nereaguje, začnete se bránit dřív, než vám vůbec dojde, co se děje...

1 8
možnosti
RC

Klobouk dolů před policisty. S tou krávou měli hodně dlouho svatou trpělivost

17 1
možnosti
Foto

tu ženskou měli z toho auta vyrvat mnohem dřív. Paní si spletla demokracii s anarchií. Příště se může domáhat svého ústavního práva na letištní ploše. Neskuteční, jací primitivové žijí mezi námi a ještě mají volební právo. No komu to asi házejí. Zemanovi...Rv

14 0
možnosti
KS

Ta pani se na životě ohrožuje sama, životospráva evidentně nic moc. 20 min je žádána at opustí prostor a nic. Policie R^

15 0
možnosti
PS

Nejvíc mě na tom štve to, že vedení police neděla nic. Bych u tak vyhrocené situace čekal, že se pol. prezident ozve a řekne, stojím za nima apod. nebo podělali to a odskáčou si to. Tady se čeká na co OVK příjde a pak se uvidí. Důležitější je teď hymna a nový policejní dresy. Jo při zákroku tam byl v  dresu police i jeden ppor. Ten nedělal nic, jen držel hubu a vysílačku. Čekal asi co udělají ty 23-letý kluci. Buď bude pochválen nebo řekne: "já nic, já muzikant."

3 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.